Cup Noodles Deluxe

Cup Noodles Deluxe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

        Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2040 kJ / 486 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 54 %
        • Heraf mættet fedt 19,5 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        • Ca. 140 g. kyllingebryst
        • ½ rød peberfrugt
        • 1 fed hvidløg
        • ½ rød chili
        • 1 spsk. olie
        • 1 tsk. karry eller ½ tsk. grøn karrypasta
        • 2 dl vand
        • ½ dåse (2 dl) kokosmælk
        • 125 g. frosne, grønne bønner
        • 1 forårsløg
        • 1 spsk. soja eller ½ tsk. salt

        Nudler:

        • 1 l vand
        • 100 g. nudler, gerne fuldkorn
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 21

        Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.

        • Ca. 140 g. kyllingebryst
      • Trin 4 af 21

        Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 5 af 21

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 6 af 21

        Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 7 af 21

        Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 21

        Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.

      • Trin 9 af 21

        Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

      • Trin 10 af 21

        Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.

        • 1 tsk. karry eller ½ tsk. grøn karrypasta
      • Trin 11 af 21

        Kom vand i gryden. Rør rundt.

        • 2 dl vand
      • Trin 12 af 21

        Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.

        • ½ dåse (2 dl) kokosmælk
      • Trin 13 af 21

        Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.

        • 125 g. frosne grønne bønner
      • Trin 14 af 21

        Skyl og rens forårsløget, og skær roden af.

        • 1 forårsløg
      • Trin 15 af 21

        Skær forårsløget i ½ centimeter lange stykker.

      • Trin 16 af 21

        Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.

      • Trin 17 af 21

        Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.

        • 1 l vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 18 af 21

        Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.

        • 100 g. nudler, gerne fuldkorn
      • Trin 19 af 21

        Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.

      • Trin 20 af 21

        Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.

        • 1 spsk. soja eller ½ tsk. salt
      • Trin 21 af 21

        Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

        Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • Ca. 140 g. kyllingebryst
          • ½ rød peberfrugt
          • 1 fed hvidløg
          • ½ rød chili
          • 1 spsk. olie
          • 1 tsk. karry eller ½ tsk. grøn karrypasta
          • 2 dl vand
          • ½ dåse (2 dl) kokosmælk
          • 125 g. frosne, grønne bønner
          • 1 forårsløg
          • 1 spsk. soja eller ½ tsk. salt

          Nudler:

          • 1 l vand
          • 100 g. nudler, gerne fuldkorn
          • ¼ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske
          • 1 dåseåbner
          • 1 grydelåg
          • 1 stor gryde
          • 1 dørslag
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.
          4. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
          5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          6. Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          7. Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.
          8. Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.
          9. Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
          10. Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.
          11. Kom vand i gryden. Rør rundt.
          12. Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.
          13. Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.
          14. Skyl og rens forårsløget, og skær roden af.
          15. Skær forårsløget i ½ centimeter lange stykker.
          16. Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.
          17. Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.
          18. Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.
          19. Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.
          20. Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.
          21. Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

            Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2040 kJ / 486 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 54 %
            • Heraf mættet fedt 19,5 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            • Ca. 280 g. kyllingebryst
            • 1 rød peberfrugt
            • 2 fed hvidløg
            • 1 rød chili
            • 2 spsk. olie
            • 2 tsk. karry eller 1 tsk. grøn karrypasta
            • 4 dl vand
            • 1 dåse (4 dl) kokosmælk
            • 250 g. frosne, grønne bønner
            • 2 forårsløg
            • 2 spsk. soja eller 1 tsk. salt

            Nudler:

            • 2 l vand
            • 200 g. nudler, gerne fuldkorn
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 3 af 21

            Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.

            • 280 g. kyllingebryst
          • Trin 4 af 21

            Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 5 af 21

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 6 af 21

            Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 7 af 21

            Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 21

            Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.

          • Trin 9 af 21

            Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

          • Trin 10 af 21

            Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.

            • 2 tsk. karry eller 1 tsk. grøn karrypasta
          • Trin 11 af 21

            Kom vand i gryden. Rør rundt.

            • 4 dl vand
          • Trin 12 af 21

            Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.

            • 1 dåse (4 dl) kokosmælk
          • Trin 13 af 21

            Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.

            • 250 g. frosne grønne bønner
          • Trin 14 af 21

            Skyl og rens forårsløgene, og skær roden af.

            • 2 forårsløg
          • Trin 15 af 21

            Skær forårsløgene i ½ centimeter lange stykker.

          • Trin 16 af 21

            Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.

          • Trin 17 af 21

            Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.

            • 2 l vand
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 18 af 21

            Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.

            • 200 g. nudler, gerne fuldkorn
          • Trin 19 af 21

            Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.

          • Trin 20 af 21

            Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.

            • 2 spsk. soja eller 1 tsk. salt
          • Trin 21 af 21

            Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

            Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • Ca. 280 g. kyllingebryst 
              • 1 rød peberfrugt
              • 2 fed hvidløg
              • 1 rød chili
              • 2 spsk. olie
              • 2 tsk. karry eller 1 tsk. grøn karrypasta
              • 4 dl vand
              • 1 dåse (4 dl) kokosmælk
              • 250 g. frosne, grønne bønner
              • 2 forårsløg
              • 2 spsk. soja eller 1 tsk. salt

              Nudler:

              • 2 l vand
              • 200 g. nudler, gerne fuldkorn
              • ¼ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske
              • 1 dåseåbner
              • 1 grydelåg
              • 1 stor gryde
              • 1 dørslag
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.
              4. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
              5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              6. Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              7. Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.
              8. Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.
              9. Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
              10. Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.
              11. Kom vand i gryden. Rør rundt.
              12. Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.
              13. Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.
              14. Skyl og rens forårsløgene, og skær roden af.
              15. Skær forårsløgene i ½ centimeter lange stykker.
              16. Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.
              17. Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.
              18. Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.
              19. Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.
              20. Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.
              21. Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

                Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2040 kJ / 486 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 54 %
                • Heraf mættet fedt 19,5 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                • Ca. 420 g. kyllingebryst
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ rød chili
                • 3 spsk. olie
                • 3 tsk. karry eller 2 tsk. grøn karrypasta
                • 6 dl vand
                • 1 ½ dåse (6 dl) kokosmælk
                • 375 g. frosne, grønne bønner
                • 3 forårsløg
                • 3 spsk. soja eller 1 ½ tsk. salt

                Nudler:

                • 3 l vand
                • 300 g. nudler, gerne fuldkorn
                • ½ tsk. salt
              • Trin 3 af 21

                Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.

                • Ca. 420 g. kyllingebryst 
              • Trin 4 af 21

                Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 5 af 21

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 6 af 21

                Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 7 af 21

                Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 8 af 21

                Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.

              • Trin 9 af 21

                Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

              • Trin 10 af 21

                Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.

                • 3 tsk. karry eller 2 tsk. grøn karrypasta
              • Trin 11 af 21

                Kom vand i gryden. Rør rundt.

                • 6 dl vand
              • Trin 12 af 21

                Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.

                • 1 ½ dåse (6 dl) kokosmælk
              • Trin 13 af 21

                Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.

                • 375 g. frosne grønne bønner
              • Trin 14 af 21

                Skyl og rens forårsløgene, og skær roden af.

                • 3 forårsløg
              • Trin 15 af 21

                Skær forårsløgene i ½ centimeter lange stykker.

              • Trin 16 af 21

                Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.

              • Trin 17 af 21

                Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.

                • 3 l vand
                • ½ tsk. salt
              • Trin 18 af 21

                Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.

                • 300 g. nudler, gerne fuldkorn
              • Trin 19 af 21

                Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.

              • Trin 20 af 21

                Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.

                • 3 spsk. soja eller 1 ½ tsk. salt
              • Trin 21 af 21

                Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!

                Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • Ca. 420 g. kyllingebryst 
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 tsk. karry eller 2 tsk. grøn karrypasta
                  • 6 dl vand
                  • 1 ½ dåse (6 dl) kokosmælk
                  • 375 g. frosne, grønne bønner
                  • 3 forårsløg
                  • 3 spsk. soja eller 1 ½ tsk. salt

                  Nudler:

                  • 3 l vand
                  • 300 g. nudler, gerne fuldkorn
                  • ½ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stor gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.
                  4. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
                  5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  6. Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  7. Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.
                  8. Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.
                  9. Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
                  10. Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.
                  11. Kom vand i gryden. Rør rundt.
                  12. Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.
                  13. Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.
                  14. Skyl og rens forårsløgene, og skær roden af.
                  15. Skær forårsløgene i ½ centimeter lange stykker.
                  16. Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.
                  17. Nudler: Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.
                  18. Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.
                  19. Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.
                  20. Suppe: Smag suppen til med soja eller salt.
                  21. Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.