Coleslaw

Coleslaw

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

         

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        Coleslaw:

        • ¼ hvidkål
        • 1 gulerod
        • ½ æble

        Dressing:

        • 1 tsk. dijonsennep
        • ½ tsk. salt
        • 1 tsk. sukker
        • 1 spsk. eddike
        • ½ dl. mayonnaise
        • 1 ½ dl. cremefraiche
      • Trin 3 af 6

        Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.

        • ¼ hvidkål
      • Trin 4 af 6

        Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.

        • 1 gulerod
        • ½ æble
      • Trin 5 af 6

        Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

        • 1 tsk. dijonsennep
        • ½ tsk. salt
        • 1 tsk. sukker
        • 1 spsk. eddike
        • ½ dl. mayonnaise
        • 1 ½ dl. cremefraiche
      • Trin 6 af 6

        Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Coleslaw:

          • ¼ hvidkål
          • 1 gulerod
          • ½ æble

          Dressing:

          • 1 tsk. dijonsennep
          • ½ tsk. salt
          • 1 tsk. sukker
          • 1 spsk. eddike
          • ½ dl. mayonnaise
          • 1 ½ dl. cremefraiche

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 mandolinjern
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 rivejern
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel
          • Køkkenredskaber
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 mandolinjern
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 rivejern
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.
          4. Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.
          5. Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
          6. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

             

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 6

            Find alle ingredienserne frem.

            Coleslaw:

            • ½ hvidkål
            • 2 gulerødder
            • 1 æble

            Dressing:

            • ½ spsk. dijonsennep
            • 1 tsk. salt
            • 2 tsk. sukker
            • 2 spsk. eddike
            • 1 dl. mayonnaise
            • 3 dl. cremefraiche
          • Trin 3 af 6

            Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.

            • ½ hvidkål
          • Trin 4 af 6

            Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.

            • 2 gulerødder
            • 1 æble

             

          • Trin 5 af 6

            Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

            • ½ spsk. dijonsennep
            • 1 tsk. salt
            • 2 tsk. sukker
            • 2 spsk. eddike
            • 1 dl. mayonnaise
            • 3 dl. cremefraiche
          • Trin 6 af 6

            Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Coleslaw:

              • ½ hvidkål
              • 2 gulerødder
              • 1 æble

              Dressing:

              • ½ spsk. dijonsennep
              • 1 tsk. salt
              • 2 tsk. sukker
              • 2 spsk. eddike
              • 1 dl. mayonnaise
              • 3 dl. cremefraiche

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 mandolinjern
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 rivejern
              • 1 mellemstor skål
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.
              4. Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.
              5. Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
              6. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

                 

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 6

                Find alle ingredienserne frem.

                Coleslaw:

                • ¾ hvidkål
                • 3 gulerødder
                • 1 ½ æble

                Dressing:

                • 1 spsk. dijonsennep
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ spsk. sukker
                • 3 spsk. eddike
                • 1 ½ dl. mayonnaise
                • 4 ½ dl. cremefraiche
              • Trin 3 af 6

                Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.

                • ¾ hvidkål
              • Trin 4 af 6

                Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.

                • 3 gulerødder
                • 1 ½ æble
              • Trin 5 af 6

                Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

                • 1 spsk. dijonsennep
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ spsk. sukker
                • 3 spsk. eddike
                • 1 ½ dl. mayonnaise
                • 4 ½ dl. cremefraiche
              • Trin 6 af 6

                Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Coleslaw:

                  • ¾ hvidkål
                  • 3 gulerødder
                  • 1 ½ æble

                  Dressing:

                  • 1 spsk. dijonsennep
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. sukker
                  • 3 spsk. eddike
                  • 1 ½ dl. mayonnaise
                  • 4 ½ dl. cremefraiche

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 mandolinjern
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 rivejern
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du snitter hvidkål.
                  4. Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern. Kom det op i skålen.
                  5. Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
                  6. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.