Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Smelt chokolade over vandbad:

3.

Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Se videoen.

4.

Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen og rør ind imellem i den med en gaffel.

5.

Når chokoladen er smeltet, så tag skålen op ad vandet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

Chokomandler:

6.

Kom mandlerne i chokoladen og vend dem rundt med en ske.

7.

Kom bagepapir på en bageplade.

8.

Kom kokosmel i en lille skål. Tag chokomandlerne op med en gaffel, og vend dem rundt i kokosmelet. Stil dem på bagepladen og lad dem køle helt af.

Næringsindhold per portion

Energi: 76 kJ / 18 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 26 %

Fedt: 65 %

Heraf mættet fedt: 0,7 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smelte chokolade over vandbad

Smelte chokolade over vandbad

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min