1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Bagemetoder >
  4. Chokolade >
  5. Smelte chokolade i mikrobølgeovn

Tilføj som favorit

Smelte chokolade i mikrobølgeovn

Kokkeskole

Smelte chokoade - også kaldet temperere chokolade - i mikrobølgeovn er en super nem metode. Du skal blot have styr på effekten af din mikrobølgeovn, så du ikke brænder chokoladen af. Hold en tredjedel af chokoladen tilbage, så du hurtigt kan køle chokoladen ned til den ønskede temperatur.

Relaterede opskrifter

Chokoladebrownie

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 40 min.

Lynhurtig chokolademousse

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Smørcreme med chokolade

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Chokolade-soufflé

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 40 min.