Chiligryde med bønner

Chiligryde med bønner

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

        Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1573 kJ / 374 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 59 %
        • Fedt: 26 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 16

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ løg
        • 1 ½ porre
        • ½ fed hvidløg
        • ½-1 rød chili
        • ½ spsk. olie
        • 1 dåse bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
        • 1 dåse hakkede tomater
        • 1 tsk. salt

        Tilbehør:

        • 1 dl græsk yoghurt
        • 3 skiver fuldkornsbrød
      • Trin 3 af 16

        Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 4 af 16

        Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.

        • 1 ½ porre
      • Trin 5 af 16

        Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.

      • Trin 6 af 16

        Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 7 af 16

        Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ -1 rød chili
      • Trin 8 af 16

        Hak chilien.

      • Trin 9 af 16

        Hæld olie i en gryde, og varm den op.

        • ½ spsk. olie

         

      • Trin 10 af 16

        Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

      • Trin 11 af 16

        Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.

      • Trin 12 af 16

        Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.

        • 1 dåse bønner
      • Trin 13 af 16

        Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.

        • 1 dåse hakkede tomater
      • Trin 14 af 16

        Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.

      • Trin 15 af 16

        Smag chiligryden til med salt og hakket chili.

        • 2 tsk. salt
      • Trin 16 af 16

        Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.

        • 1 dl yoghurt naturel
        • 3 skiver fuldkornsbrød
    • oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

        Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ løg
          • 1 ½ porre
          • ½ fed hvidløg
          • ½-1 rød chili
          • ½ spsk. olie
          • 1 dåse bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
          • 1 dåse hakkede tomater
          • 1 tsk. salt

          Tilbehør:

          • 1 dl græsk yoghurt
          • 3 skiver fuldkornsbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 mellem skål
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 grydeske
          • 1 dåseåbner
          • 1 si
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.
          5. Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.
          6. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
          7. Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          8. Hak chilien.
          9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
          10. Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
          11. Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.
          12. Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.
          13. Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.
          14. Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.
          15. Smag chiligryden til med salt og hakket chili.
          16. Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

            Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1573 kJ / 374 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 59 %
            • Fedt: 26 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 16

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 løg
            • 3 porrer
            • 1 fed hvidløg
            • 1-2 røde chilier
            • 1 spsk. olie
            • 2 dåser bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
            • 2 dåser hakkede tomater
            • 2 tsk. salt

            Tilbehør:

            • 2 dl græsk yoghurt
            • 6 skiver fuldkornsbrød
          • Trin 3 af 16

            Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 4 af 16

            Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.

            • 3 porrer
          • Trin 5 af 16

            Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.

          • Trin 6 af 16

            Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 7 af 16

            Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1-2 røde chilier
          • Trin 8 af 16

            Hak chilierne.

          • Trin 9 af 16

            Hæld olie i en gryde, og varm den op.

            • 1 spsk. olie

             

          • Trin 10 af 16

            Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

          • Trin 11 af 16

            Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.

          • Trin 12 af 16

            Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.

            • 2 dåser bønner
          • Trin 13 af 16

            Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.

            • 2 dåser hakkede tomater
          • Trin 14 af 16

            Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.

          • Trin 15 af 16

            Smag chiligryden til med salt og hakket chili.

            • 2 tsk. salt
          • Trin 16 af 16

            Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.

            • 2 dl yoghurt naturel
            • 6 skiver fuldkornsbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

            Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 løg
              • 3 porrer
              • 1 fed hvidløg
              • 1-2 røde chilier
              • 1 spsk. olie
              • 2 dåser bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
              • 2 dåser hakkede tomater
              • 2 tsk. salt

              Tilbehør:

              • 2 dl græsk yoghurt
              • 6 skiver fuldkornsbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 mellem skål
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 grydeske
              • 1 dåseåbner
              • 1 si
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.
              5. Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.
              6. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
              7. Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              8. Hak chilierne.
              9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
              10. Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
              11. Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.
              12. Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.
              13. Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.
              14. Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.
              15. Smag chiligryden til med salt og hakket chili.
              16. Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

                Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1573 kJ / 374 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 59 %
                • Fedt: 26 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 16

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ løg
                • 4 porrer
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 2-3 røde chilier
                • 2 spsk. olie
                • 3 dåser bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
                • 3 dåser hakkede tomater
                • 2 tsk. salt

                Tilbehør:

                • 3 dl græsk yoghurt
                • 9 skiver fuldkornsbrød
              • Trin 3 af 16

                Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 4 af 16

                Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.

                • 4 porrer
              • Trin 5 af 16

                Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.

              • Trin 6 af 16

                Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 7 af 16

                Skyl chilierne, og skær dem over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • 2-3 røde chilier
              • Trin 8 af 16

                Hak chilien.

              • Trin 9 af 16

                Hæld olie i en gryde, og varm den op.

                • 2 spsk. olie

                 

              • Trin 10 af 16

                Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

              • Trin 11 af 16

                Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.

              • Trin 12 af 16

                Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.

                • 3 dåser bønner
              • Trin 13 af 16

                Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.

                • 3 dåser hakkede tomater
              • Trin 14 af 16

                Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.

              • Trin 15 af 16

                Smag chiligryden til med salt og hakket chili.

                • 2 tsk. salt
              • Trin 16 af 16

                Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.

                • 3 dl yoghurt naturel
                • 9 skiver fuldkornsbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                "Det er så hot, det her!" - Nik og Jay kunne lige så godt have sunget om denne hotte chiligryde. Nyd gryderetten sammen med dine venner, og få varmen på den gode måde ;-)

                Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til retten. Find opskriften her i GoCook.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ løg
                  • 4 porrer
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 2-3 røde chilier
                  • 2 spsk. olie
                  • 3 dåser bønner (brune, hvide eller borlotti – gerne blandede)
                  • 3 dåser hakkede tomater
                  • 2 tsk. salt

                  Tilbehør:

                  • 3 dl græsk yoghurt
                  • 9 skiver fuldkornsbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 mellem skål
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 grydeske
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 si
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Pil, og hak løget, og kom det i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skær roden af porrerne. Lav et snit ned igennem porrerne, og skyl dem grundigt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner porrer.
                  5. Skær porrerne i skiver, og kom dem i skålen med løg.
                  6. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
                  7. Skyl chilierne, og skær dem over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  8. Hak chilien.
                  9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
                  10. Kom løg og porrer i gryden, og svits i cirka 3 minutter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
                  11. Steg det hele, indtil løg og porrer er bløde.
                  12. Åbn dåserne med bønner, og hæld dem i en si. Lad bønnerne dryppe af over vasken. Hæld bønnerne ned i gryden.
                  13. Kom hakket tomat i gryden, og rør rundt.
                  14. Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis chiligryden er for tyk.
                  15. Smag chiligryden til med salt og hakket chili.
                  16. Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.