Carolines fodboldburger

Carolines fodboldburger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

        Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

        Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2120 kJ / 504 kcal
        • Protein: 29 %
        • Kulhydrat: 46 %
        • Fedt: 25 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 17

        Mål alle ingredienserne af.

        Agurkesalat:

        • ½ agurk
        • 1 spsk. æbleeddike
        • ½ spsk. honning eller sukker
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber

        Laksebøffer:

        • 100 g. laks uden skind
        • 200 g. torskefars
        • ½ dl persille
        • 1 spsk. olivenolie

        Dressing:

        • 3 spsk. skyr eller græsk yoghurt
        • ½ citron
        • ½ dl persille
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber

        Tilbehør:

        • 2 gulerødder
        • Syltede agurker
        • 2 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller
      • Trin 3 af 17

        Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver

        • ½ agurk
      • Trin 4 af 17

        Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.

        • 1 spsk. æbleeddike
        • ½ spsk. honning eller sukker
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 5 af 17

        Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.

      • Trin 6 af 17

        Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ bundt persille
      • Trin 7 af 17

        Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.

        • 100 g. laks uden skind
      • Trin 8 af 17

        Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.

        • 200 g. torskefars
      • Trin 9 af 17

        Form tre flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.

      • Trin 10 af 17

        Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 11 af 17

        Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.

      • Trin 12 af 17

        Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.

      • Trin 13 af 17

        Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.

      • Trin 14 af 17

        Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres ½ spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.

        • ½ citron
      • Trin 15 af 17

        Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.

        • 3 spsk. skyr eller græsk yoghurt
        • ½ dl persille
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 16 af 17

        Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.

        • 2 gulerødder
      • Trin 17 af 17

        Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!

        2 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

        Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

        Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Agurkesalat:

          • ½ agurk
          • 1 spsk. æbleeddike
          • ½ spsk. honning eller sukker
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

          Laksebøffer:

          • ½ dl persille
          • 100 g. laks uden skind
          • 200 g. torskefars
          • 1 spsk. olivenolie

          Dressing:

          • 3 spsk. skyr eller græsk yoghurt
          • ½ citron
          • ½ dl persille
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • 2 gulerødder
          • Syltede agurker
          • 2 fuldkorns burgerboller eller sandwichboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 2 små skåle
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 skærebrætter
          • 1 balje
          • 1 røreske
          • 1 paletkniv
          • 1 stegepande
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rent viskestykke
          • 2 fryseposer
          • Stanniol

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver
          4. Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.
          5. Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.
          6. Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.
          8. Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.
          9. Form tre flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.
          10. Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
          11. Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.
          12. Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.
          13. Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.
          14. Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres ½ spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.
          15. Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.
          16. Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.
          17. Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

            Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

            Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2120 kJ / 504 kcal
            • Protein: 29 %
            • Kulhydrat: 46 %
            • Fedt: 25 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 17

            Mål alle ingredienserne af.

            Agurkesalat:

            • 1 agurk
            • 2 spsk. æbleeddike
            • 1 spsk. honning eller sukker
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Laksebøffer:

            • 200 g. laks uden skind
            • 400 g. torskefars
            • 1 dl persille
            • 2 spsk. olie

            Dressing:

            • 6 spsk. skyr eller græsk yoghurt
            • 1 citron
            • 1 dl persille
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • 4 gulerødder
            • Syltede agurker
            • 4 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller
          • Trin 3 af 17

            Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver

            • 1 agurk
          • Trin 4 af 17

            Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.

            • 2 spsk. æbleeddike
            • 1 spsk. honning eller sukker
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 5 af 17

            Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.

          • Trin 6 af 17

            Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ bundt persille
          • Trin 7 af 17

            Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.

            • 200 g. laks uden skind
          • Trin 8 af 17

            Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.

            • 400 g. torskefars
          • Trin 9 af 17

            Form seks flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.

          • Trin 10 af 17

            Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 11 af 17

            Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.

          • Trin 12 af 17

            Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.

          • Trin 13 af 17

            Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.

          • Trin 14 af 17

            Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.

            • 1 citron
          • Trin 15 af 17

            Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.

            • 6 spsk skyr eller græsk yoghurt
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 dl persille
          • Trin 16 af 17

            Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.

            • 4 gulerødder
          • Trin 17 af 17

            Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!

            • 4 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

            Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

            Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Agurkesalat:

              • 1 agurk
              • 2 spsk. æbleeddike
              • 1 spsk. honning eller sukker
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Laksebøffer:

              • 1 dl persille
              • 200 g. laks uden skind
              • 400 g. torskefars
              • 2 spsk. olie

              Dressing:

              • 6 spsk. skyr eller græsk yoghurt
              • 1 citron
              • 1 dl persille
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 4 gulerødder
              • Syltede agurker
              • 4 fuldkorns burgerboller eller sandwichboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem skål
              • 2 små skåle
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 skærebrætter
              • 1 balje
              • 1 røreske
              • 1 paletkniv
              • 1 stegepande
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rent viskestykke
              • 2 fryseposer
              • Stanniol

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver
              4. Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.
              5. Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.
              6. Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.
              8. Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.
              9. Form seks flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.
              10. Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
              11. Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.
              12. Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.
              13. Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.
              14. Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.
              15. Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.
              16. Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.
              17. Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

                Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

                Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2120 kJ / 504 kcal
                • Protein: 29 %
                • Kulhydrat: 46 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 17

                Mål alle ingredienserne af.

                Agurkesalat:

                • 1 ½ agurk
                • 3 spsk. æbleeddike
                • 1 ½ spsk. honning eller sukker
                • ¾ tsk. salt
                • 2 knivspidser peber

                Laksebøffer:

                • 300 g. laks uden skind
                • 600 g. torskefars
                • 1 ½ dl persille
                • 3 spsk. olie

                Dressing:

                • 9 spsk. skyr eller græsk yoghurt
                • 1 citron
                • 1 ½ dl persille
                • ¾ tsk. salt
                • 2 knivspidser peber

                Tilbehør:

                • 6 gulerødder
                • Syltede agurker
                • 6 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller
              • Trin 3 af 17

                Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver

              • Trin 4 af 17

                Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.

                • 3 spsk. æbleeddike
                • 1 ½ spsk. honning eller sukker
                • ¾ tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 5 af 17

                Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.

              • Trin 6 af 17

                Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ bundt persille
              • Trin 7 af 17

                Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.

                • 300 g. laks uden skind
              • Trin 8 af 17

                Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.

                • 600 g. torskefars
              • Trin 9 af 17

                Form ni flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.

              • Trin 10 af 17

                Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 11 af 17

                Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.

              • Trin 12 af 17

                Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.

              • Trin 13 af 17

                Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.

              • Trin 14 af 17

                Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres 1½ spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.

                • 1 citron
              • Trin 15 af 17

                Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.

                • 9 spsk. skyr eller græsk yoghurt
                • ¾ tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
                • 1 ½ dl persille
              • Trin 16 af 17

                Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.

                • 6 gulerødder
              • Trin 17 af 17

                Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!

                • 6 fuldkornsburgerboller eller sandwichboller
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Er det ikke dejligt, at burger både kan være sjovt, lækkert og samtidig sundt?

                Denne burger er spændstig, velsmagende og et friskt indspark til fodboldkampen!

                Tip: Gør det rigtig godt og bag burgerbollerne selv - find opskriften her i GoCook!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Agurkesalat:

                  • 1 ½ agurk
                  • 3 spsk. æbleeddike
                  • 1 ½ spsk. honning eller sukker
                  • 3/4 tsk. salt
                  • 2 knivspidser peber

                  Laksebøffer:

                  • 1 ½ dl persille
                  • 300 g. laks uden skind
                  • 600 g. torskefars
                  • 3 spsk. olie

                  Dressing:

                  • 9 spsk. skyr eller græsk yoghurt
                  • 1 citron
                  • 1 ½ dl persille
                  • ¾ tsk. salt
                  • 2 knivspidser peber

                  Tilbehør:

                  • 6 gulerødder
                  • Syltede agurker
                  • 6 fuldkorns burgerboller eller sandwichboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem skål
                  • 2 små skåle
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 balje
                  • 1 røreske
                  • 1 paletkniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rent viskestykke
                  • 2 fryseposer
                  • 1 sæt måleskeer
                  • Stanniol

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Fyld: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver
                  4. Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.
                  5. Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.
                  6. Laksebøffer: Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint.
                  8. Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.
                  9. Form ni flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.
                  10. Hæld olien på en stegepande, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
                  11. Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.
                  12. Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.
                  13. Tag bøfferne af stegepanden, og læg dem på en tallerken. Tip: Hold dem varme ved at lægge et stykke stanniol over tallerkenen, eller ved at lægge en tallerken over.
                  14. Dressing: Skær citronen over i to halve, og pres 1½ spiseske citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser citron.
                  15. Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.
                  16. Skræl gulerødderne. Læg dem på et rent skærebræt. Skræl dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren.
                  17. Saml burgerne: Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og syltede agurker i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!