Carls skovomelet

Carls skovomelet

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
        • Protein: 35 %
        • Kulhydrat: 20 %
        • Fedt: 45 %
        • Heraf mættet fedt 11,0 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 22

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 andebryst eller 250 g. kyllingebryst
        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber

        Fyld:

        • 250 g. champignon
        • 1 dl. persille
        • 1 ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Omelet:

        • ½ dl. purløg
        • 4 æg
        • ½ dl. mælk
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 15 g. smør

        Tilbehør:

        • 2 skriver rugbrød
      • Trin 3 af 22

        Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.

        • 1 andebryst eller 250 g. kyllingebryst 

      • Trin 4 af 22

        Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 5 af 22

        Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.

      • Trin 6 af 22

        Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.

      • Trin 7 af 22

        Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.

      • Trin 8 af 22

        Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

        • 250 g. champignon
      • Trin 9 af 22

        Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
        • ½ dl. purløg
      • Trin 10 af 22

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 ½ fed hvidløg
      • Trin 11 af 22

        Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.

      • Trin 12 af 22

        Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.

        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 13 af 22

        Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.

      • Trin 14 af 22

        Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.

        • 4 æg
      • Trin 15 af 22

        Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk til du har en ensartet masse.

        • ½ dl mælk
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 16 af 22

        Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.

      • Trin 17 af 22

        Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.

      • Trin 18 af 22

        Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.

      • Trin 19 af 22

        Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.

      • Trin 20 af 22

        Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.

        • 1 dl persille
      • Trin 21 af 22

        Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.

      • Trin 22 af 22

        Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.

        • 2 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 andebryst eller 250 g. kyllingebryst
          • ½ tsk. salt
          • ½ tsk. peber

          Fyld:

          • 250 g. champignon
          • 1 dl. persille
          • 1 ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • ½ spsk. smør
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Omelet:

          • ½ dl. purløg
          • 4 æg
          • ½ dl. mælk
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 15 g. smør

          Tilbehør:

          • 2 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • Køkkenrulle
          • 3 store skrape knive
          • 3 skærebrædder
          • 2 stegepander
          • 1 blødbørste
          • 1 paletkniv
          • 1 balje
          • 1 rent viskestykke
          • 1 grydeske
          • 1 tallerken
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.
          4. Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.
          5. Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.
          6. Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.
          7. Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.
          8. Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
          9. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          11. Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.
          12. Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.
          13. Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.
          14. Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.
          15. Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk til du har en ensartet masse.
          16. Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.
          17. Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.
          18. Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.
          19. Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.
          20. Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.
          21. Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.
          22. Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
            • Protein: 35 %
            • Kulhydrat: 20 %
            • Fedt: 45 %
            • Heraf mættet fedt 11,0 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 22

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 andebryster eller 500 g. kyllingebryst
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber

            Fyld:

            • 500 g. champignon
            • 2 dl. persille
            • 3 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Omelet:

            • 1 dl. purløg
            • 8 æg
            • 1 dl. mælk
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 30 g. smør

            Tilbehør:

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 22

            Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.

            • 2 andebryster eller 500 g. kyllingebryst 

          • Trin 4 af 22

            Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.

            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber
          • Trin 5 af 22

            Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.

          • Trin 6 af 22

            Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.

          • Trin 7 af 22

            Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.

          • Trin 8 af 22

            Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

            • 500 g. champignon
          • Trin 9 af 22

            Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl. persille
            • 1 dl. purløg
          • Trin 10 af 22

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 3 fed hvidløg
          • Trin 11 af 22

            Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.

          • Trin 12 af 22

            Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.

            • 1 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 22

            Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.

          • Trin 14 af 22

            Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.

            • 8 æg
          • Trin 15 af 22

            Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk, til du har en ensartet masse.

            • 1 dl mælk
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 16 af 22

            Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.

          • Trin 17 af 22

            Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.

          • Trin 18 af 22

            Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.

          • Trin 19 af 22

            Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.

          • Trin 20 af 22

            Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.

            • 1 dl persille
          • Trin 21 af 22

            Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.

          • Trin 22 af 22

            Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.

            • 4 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 andebryster eller 500 g. kyllingebryst
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. peber

              Fyld:

              • 500 g. champignon
              • 2 dl. persille
              • 3 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Omelet:

              • 1 dl. purløg
              • 8 æg
              • 1 dl. mælk
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 30 g. smør

              Tilbehør:

              • 4 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • Køkkenrulle
              • 3 store skrape knive
              • 3 skærebrædder
              • 2 stegepander
              • 1 blødbørste
              • 1 paletkniv
              • 1 balje
              • 1 rent viskestykke
              • 1 grydeske
              • 1 tallerken
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.
              4. Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.
              5. Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.
              6. Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.
              7. Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.
              8. Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
              9. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              11. Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.
              12. Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.
              13. Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.
              14. Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.
              15. Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk, til du har en ensartet masse.
              16. Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.
              17. Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.
              18. Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.
              19. Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.
              20. Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.
              21. Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.
              22. Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
                • Protein: 35 %
                • Kulhydrat: 20 %
                • Fedt: 45 %
                • Heraf mættet fedt 11,0 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 22

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 andebryster eller 750 g. kyllingebryst
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. peber

                Fyld:

                • 750 g. champignon
                • 3 dl. persille
                • 4 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Omelet:

                • 1 ½ dl. purløg
                • 12 æg
                • 1 ½ dl. mælk
                • 1 tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 45 g. smør

                Tilbehør:

                • 6 skriver rugbrød
              • Trin 3 af 22

                Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.

                • 3 andebryster eller 750 g. kyllingebryst 

              • Trin 4 af 22

                Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. peber
              • Trin 5 af 22

                Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.

              • Trin 6 af 22

                Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.

              • Trin 7 af 22

                Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.

              • Trin 8 af 22

                Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

                • 750 g. champignon
              • Trin 9 af 22

                Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille
                • 1 ½ dl. purløg
              • Trin 10 af 22

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 4 ½ fed hvidløg
              • Trin 11 af 22

                Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.

              • Trin 12 af 22

                Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 22

                Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.

              • Trin 14 af 22

                Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.

                • 12 æg
              • Trin 15 af 22

                Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk, til du har en ensartet masse.

                • 1 ½ dl mælk
                • 1 tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 16 af 22

                Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.

              • Trin 17 af 22

                Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.

              • Trin 18 af 22

                Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.

              • Trin 19 af 22

                Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.

              • Trin 20 af 22

                Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.

                • 1 dl persille
              • Trin 21 af 22

                Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.

              • Trin 22 af 22

                Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.

                • 6 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En skovomelet er fyldt med noget af det bedste fra skoven: Svampe og and. Psst - du kan også lave den med kylling!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 andebryster eller 750 g. kyllingebryst
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ tsk. peber

                  Fyld:

                  • 750 g. champignon
                  • 3 dl. persille
                  • 4 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Omelet:

                  • 1 ½ dl. purløg
                  • 12 æg
                  • 1 ½ dl. mælk
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 45 g. smør

                  Tilbehør:

                  • 6 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • Køkkenrulle
                  • 3 store skrape knive
                  • 3 skærebrædder
                  • 2 stegepander
                  • 1 blødbørste
                  • 1 paletkniv
                  • 1 balje
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 grydeske
                  • 1 tallerken
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle. Skær skrå snit i andefedtet. Skær kun i fedtet og ikke i kødet. Hvis du bruger kyllingebryst, skal du ikke skære snit.
                  4. Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande. Drys salt og peber på kødet.
                  5. Tænd for kogepladen, og steg andebrysterne på skindsiden ved lav varme, til skindet er gyldnet og sprødt. Det tager cirka 10 minutter.
                  6. Vend andebrysterne, og drys med lidt salt og peber. Steg andebrysterne i cirka 10 minutter.
                  7. Tag andebrysterne af stegepanden. Hvis du bruger kyllingebryster, skal du stege dem, til de er gennemstegte.
                  8. Fyld: Skær den nederste del af stokken af champignonerne. Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
                  9. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skyl også purløget til omeletten. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Varm en stegepande op, og steg champignonerne, til de er gyldne.
                  12. Skru ned for varmen, og kom olie, hvidløg, halvdelen af persillen, salt og peber på stegepanden. Vend det hele sammen. Tag stegepanden væk fra varmen.
                  13. Skær andebrysterne i tynde skiver med en skarp kniv.
                  14. Omelet: Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.
                  15. Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk, til du har en ensartet masse.
                  16. Varm smør op på en stegepande. Hæld lidt af æggemassen på stegepanden, til det dækker hele bunden i et tyndt lag ligesom en pandekage.
                  17. Lad omeletten stege ved svag varme, til æggemassen er stivnet, og du kan mærke, at den nemtn løsner sig fra stegepanden.
                  18. Kom andebryst og champignon på den ene halvdel af omeletten. Drys med persille og purløg.
                  19. Vend forsigtigt den anden del af omeletten over fyldet, når omeletten er stivnet og fast.
                  20. Kom forsigtigt omeletten over på en tallerken. Drys purløg og persille over omeletten.
                  21. Gentag trin 16 til 20, til du har brugt al æggemassen og alt fyldet. Kom et rent viskestykke over omeletterne, for at holde dem varme.
                  22. Rist rugbrødet på en brødrister, og servér omeletten med ristet rugbrød til.