Bygotto med kyllingelår og hokkaido

Bygotto med kyllingelår og hokkaido

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

        Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 4402 kJ / 1052 kcal
        • Protein: 31 %
        • Kulhydrat: 27 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 11 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 19

        Find alle ingredienserne frem.

        Kyllingelår med hokkaido:

        • ½ spsk. olie
        • 4 kyllingelår
        • ½ hokkaidogræskar (ca. 250 g. renset vægt)
        • 2 spsk. honning
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

        Bygotto:

        • ½ porre
        • 1 gulerod
        • 1 fed hvidløg
        • ½ citron
        • 1 dl. persille
        • 1 ¾ dl. perlebyg
        • ½ spsk. olie
        • 2 ¼ dl. vand
        • ½ hønsebouillon-terning
        • 25 g. parmesanost
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 19

        Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.

        • ½ spsk. olie
        • 4 kyllingelår
      • Trin 4 af 19

        Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.

        • ½ hokkaidogræskar (ca. 250 g. renset vægt)
      • Trin 5 af 19

        Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.

        • 2 spsk. honning
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 6 af 19

        Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.

      • Trin 7 af 19

        Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.

      • Trin 8 af 19

        Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.

        • ½ porre
      • Trin 9 af 19

        Skræl guleroden, og skær den igennem på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.

        • 1 gulerod
      • Trin 10 af 19

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 19

        Skyl citronen, og riv halvdelen af skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.

        • ½ citron
      • Trin 12 af 19

        Skær citronen over, og pres saften af den ene halvdel. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

      • Trin 13 af 19

        Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
      • Trin 14 af 19

        Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.

        • 1 ¾ dl. perlebyg
      • Trin 15 af 19

        Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 16 af 19

        Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.

      • Trin 17 af 19

        Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.

      • Trin 18 af 19

        Tilsæt citronsaft, vand og hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.

        • 2 ¼ dl. vand
        • ½ hønsebouillon-terning
      • Trin 19 af 19

        Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber.

        • 25 g. parmesanost
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

        Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kyllingelår med hokkaido:

          • ½ spsk. olie
          • 4 kyllingelår
          • ½ hokkaidogræskar (ca. 250 g. renset vægt)
          • 2 spsk. honning
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber

          Bygotto:

          • ½ porre
          • 1 gulerod
          • 1 fed hvidløg
          • ½ citron
          • 1 dl. persille
          • 1 ¾ dl. perlebyg
          • ½ spsk. olie
          • 2 ¼ dl. vand
          • ½ hønsebouillon-terning
          • 25 g. parmesanost
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 ovnfast fad
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille gryde
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 citruspresser
          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 stor skål
          • 1 dørslag
          • 1 stor gryde
          • 1 grydeske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.
          4. Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.
          5. Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.
          6. Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.
          7. Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.
          8. Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.
          9. Skræl guleroden, og skær den igennem på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.
          10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          11. Skyl citronen, og riv halvdelen af skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.
          12. Skær citronen over, og pres saften af den ene halvdel. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          14. Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.
          15. Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.
          16. Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.
          17. Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.
          18. Tilsæt citronsaft, vand og hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.
          19. Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

            Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 4402 kJ / 1052 kcal
            • Protein: 31 %
            • Kulhydrat: 27 %
            • Fedt: 42 %
            • Heraf mættet fedt: 11 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 19

            Find alle ingredienserne frem.

            Kyllingelår med hokkaido:

            • 1 spsk. olie
            • 8 kyllingelår
            • 1 hokkaidogræskar (ca. 500 g. renset vægt)
            • 4 spsk. honning
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Bygotto:

            • 1 porre
            • 2 gulerødder
            • 2 fed hvidløg
            • 1 citron
            • 2 dl. persille
            • 3 ½ dl. perlebyg
            • 1 spsk. olie
            • 4 ½ dl. vand
            • 1 hønsebouillon-terning
            • 50 g. parmesanost
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 19

            Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.

            • 1 spsk. olie
            • 8 kyllingelår
          • Trin 4 af 19

            Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.

            • 1 hokkaidogræskar (ca. 500 g. renset vægt)
          • Trin 5 af 19

            Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.

            • 4 spsk. honning
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 6 af 19

            Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.

          • Trin 7 af 19

            Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.

          • Trin 8 af 19

            Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.

            • 1 porre
          • Trin 9 af 19

            Skræl gulerødderne, og skær dem igennem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.

            • 2 gulerødder
          • Trin 10 af 19

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 19

            Skyl citronen, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.

            • 1 citron
          • Trin 12 af 19

            Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

          • Trin 13 af 19

            Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl. persille
          • Trin 14 af 19

            Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.

            • 3 ½ dl. perlebyg
          • Trin 15 af 19

            Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 16 af 19

            Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.

          • Trin 17 af 19

            Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.

          • Trin 18 af 19

            Tilsæt citronsaft, vand og en hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.

            • 4 ½ dl. vand
            • 1 hønsebouillon-terning
          • Trin 19 af 19

            Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 50 g. parmesanost
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

            Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kyllingelår med hokkaido:

              • 1 spsk. olie
              • 8 kyllingelår
              • 1 hokkaidogræskar (ca. 500 g. renset vægt)
              • 4 spsk. honning
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Bygotto:

              • 1 porre
              • 2 gulerødder
              • 2 fed hvidløg
              • 1 citron
              • 2 dl. persille
              • 3 ½ dl. perlebyg
              • 1 spsk. olie
              • 4 ½ dl. vand
              • 1 hønsebouillon-terning
              • 50 g. parmesanost
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 ovnfast fad
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille gryde
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 citruspresser
              • 1 lille skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 stor skål
              • 1 dørslag
              • 1 stor gryde
              • 1 grydeske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.
              4. Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.
              5. Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.
              6. Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.
              7. Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.
              8. Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.
              9. Skræl gulerødderne, og skær dem igennem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.
              10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              11. Skyl citronen, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.
              12. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              14. Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.
              15. Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.
              16. Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.
              17. Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.
              18. Tilsæt citronsaft, vand og en hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.
              19. Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

                Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 4402 kJ / 1052 kcal
                • Protein: 31 %
                • Kulhydrat: 27 %
                • Fedt: 42 %
                • Heraf mættet fedt: 11 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 19

                Find alle ingredienserne frem.

                Kyllingelår med hokkaido:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 12 kyllingelår
                • 1 ½ hokkaidogræskar (ca. 750 g. renset vægt)
                • 6 spsk. honning
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                Bygotto:

                • 1 ½ porre
                • 3 gulerødder
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ citron
                • 3 dl. persille
                • 5 ¼ dl. perlebyg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 ¾ dl. vand
                • 1 ½ hønsebouillon-terning
                • 75 g. parmesanost
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 19

                Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 12 kyllingelår
              • Trin 4 af 19

                Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.

                • 1 ½ hokkaidogræskar (ca. 750 g. renset vægt)
              • Trin 5 af 19

                Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.

                • 6 spsk. honning
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 6 af 19

                Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.

              • Trin 7 af 19

                Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.

              • Trin 8 af 19

                Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.

                • 1 ½ porre
              • Trin 9 af 19

                Skræl gulerødderne, og skær dem igennem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.

                • 3 gulerødder
              • Trin 10 af 19

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 11 af 19

                Skyl citronen, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.

                • 1 ½ citron
              • Trin 12 af 19

                Skær citronerne over, og pres saften af 1½ citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

              • Trin 13 af 19

                Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille
              • Trin 14 af 19

                Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.

                • 5 ¼ dl. perlebyg
              • Trin 15 af 19

                Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 16 af 19

                Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.

              • Trin 17 af 19

                Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.

              • Trin 18 af 19

                Tilsæt citronsaft, vand og hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.

                • 6 ¾ dl. vand
                • 1 ½ hønsebouillon-terning
              • Trin 19 af 19

                Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber.

                • 75 g. parmesanost
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her kommer årets udfordring! Tør du? Er du klar? Risotto lavet med bygkerner og skøøøn hokkaido-græskar, som smager godt i meget andet end suppe.

                Tip: I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller hvedekerner.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kyllingelår med hokkaido:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 12 kyllingelår
                  • 1 ½ hokkaidogræskar (ca. 750 g. renset vægt)
                  • 6 spsk. honning
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber

                  Bygotto:

                  • 1 ½ porre
                  • 3 gulerødder
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ citron
                  • 3 dl. persille
                  • 5 ¼ dl. perlebyg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 6 ¾ dl. vand
                  • 1 ½ hønsebouillon-terning
                  • 75 g. parmesanost
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille gryde
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 citruspresser
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 stor skål
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kyllingelår med hokkaido: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingelårene i fadet.
                  4. Vask hokkaido-græskarret, og skær det i 4 både. Tag frøene ud med skeen. Skær græskarbådene i 1 centimeter tykke skiver. Stil skiverne på højkant mellem kyllingelårene i fadet.
                  5. Kom honning i en lille gryde, og smelt det ved svag varme. Tilsæt salt og peber.
                  6. Hæld den flydende honning over kyllingelårene og græskarbådene.
                  7. Stil fadet i ovnen, og steg kyllingelår og græskar i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.
                  8. Bygotto: Skær roden og 2 centimeter af den grønne top af porren. Skær den grønne top igennem på langs, men ikke den hvide del. Skyl porren. Klik på videoen og se, hvordan du skyller porre. Skær porren i skiver på cirka 1 centimeter.
                  9. Skræl gulerødderne, og skær dem igennem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerodsstavene i tern på cirka 1 centimeter.
                  10. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Skyl citronen, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skallen af en citron.
                  12. Skær citronerne over, og pres saften af 1½ citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  14. Kom perlebyggen op i en stor skål, og hæld koldt vand i, til det dækker. Rør i perlebyggen med hænderne. Hæld vandet fra, og gentag, til vandet er klart.
                  15. Kom olie i en tykbundet gryde, og varm den op.
                  16. Kom gulerodstern i gryden, og steg i 3 minutter. Rør imens.
                  17. Kom porre, hvidløg, citronskal, persille og perlebyg op i gryden, og steg i 2 minutter. Rør imens.
                  18. Tilsæt citronsaft, vand og hønsebouillon-terning, og bring retten i kog. Skru ned, læg låg på gryden, og lad bygottoen simre i 30 minutter.
                  19. Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern, og vend den i bygottoen. Smag til med salt og peber.