Butter chicken

Butter chicken

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3029 kJ / 724 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 45 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 11,0 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

      • Trin 2 af 20

        Find alle ingredienserne frem.

        Kyllinge-marinade: 

        • 1 ½ tsk. garam masala 
        • 1 ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. gurkemeje
        • ¼ tsk. chilipulver
        • ¼ tsk. kardemomme
        • ½ tsk. salt
        • ½ dl. yoghurt
        • ½ spsk. olie
        • Ca. 200 g. kyllingebrystfilet

        Sovs:

        • ½ peberfrugt
        • ½ løg
        • ½ spsk. frisk ingefær (ca. 1-2 cm.)
        • 1 fed hvidløg
        • ½ lime
        • 20 g. smør
        • 70 g. tomatpuré
        • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker

        Tilbehør: 

        • 2 naan-brød
        • Frisk koriander
      • Trin 3 af 20

        Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienser undtagen olie og kylling til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.

        • 1 ½ tsk. garam masala 
        • 1 ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. gurkemeje
        • ¼ tsk. chilipulver
        • ¼ tsk. kardemomme
        • ½ tsk. salt
        • ½ dl. yoghurt
      • Trin 4 af 20

        Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.

        • Ca. 200 g. kyllingebrystfilet
      • Trin 5 af 20

        Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

        • ½ peberfrugt
      • Trin 6 af 20

        Pil, og hak løget groft.

        • ½ løg
      • Trin 7 af 20

        Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.

        • ½ spsk. frisk ingefær (ca. 1-2 cm.)
      • Trin 8 af 20

        Pil og hak hvidløg groft.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 9 af 20

        Skær limen over og pres saften ud af den ene halvdel. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

        • ½ lime
      • Trin 10 af 20

        Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.

        • 20 g. smør
      • Trin 11 af 20

        Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.

        • 70 g. tomatpuré
      • Trin 12 af 20

        Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.

        • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
      • Trin 13 af 20

        Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.

      • Trin 14 af 20

        Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 15 af 20

        Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

      • Trin 16 af 20

        Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.

        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 17 af 20

        Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

      • Trin 18 af 20

        Varm naan-brødene som anvist på pakken.

        • 2 naan-brød
      • Trin 19 af 20

        Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.

        • Frisk koriander
      • Trin 20 af 20

        Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kyllinge-marinade: 

          • 1 ½ tsk. garam masala 
          • 1 ½ tsk. paprika
          • ½ tsk. gurkemeje
          • ¼ tsk. chilipulver
          • ¼ tsk. kardemomme
          • ½ tsk. salt
          • ½ dl. yoghurt
          • ½ spsk. olie
          • Ca. 200 g. kyllingebrystfilet

          Sovs:

          • ½ peberfrugt
          • ½ løg
          • ½ spsk. frisk ingefær (ca. 1-2 cm.)
          • 1 fed hvidløg
          • ½ lime
          • 20 g. smør
          • 70 g. tomatpuré
          • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. sukker

          Tilbehør: 

          • 2 naan-brød
          • Frisk koriander

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt 
          • 1 teske 
          • 1 decilitermål 
          • 1 spiseske 
          • 1 mellemstor skål 
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 citruspresser 
          • 1 stegepande 
          • 1 paletkniv 
          • 1 blender 
          • 1 sauterpande eller stegepande med høj kant 
          • 1 bageplade 
          • Bagepapir
          • 1 lille skål 
          • 1 rent viskestykke 

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienser undtagen olie og kylling til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.
          4. Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.
          5. Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
          6. Pil, og hak løget groft.
          7. Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.
          8. Pil og hak hvidløg groft.
          9. Skær limen over og pres saften ud af den ene halvdel. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
          10. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.
          11. Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.
          12. Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.
          13. Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.
          14. Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.
          15. Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
          16. Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.
          17. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
          18. Varm naan-brødene som anvist på pakken.
          19. Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.
          20. Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3029 kJ / 724 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 45 %
            • Fedt: 34 %
            • Heraf mættet fedt: 11,0 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

          • Trin 2 af 20

            Find alle ingredienserne frem.

            Kyllinge-marinade: 

            • 3 tsk. garam masala 
            • 3 tsk. paprika
            • 1 tsk. gurkemeje
            • ½ tsk. chilipulver
            • ½ tsk. kardemomme
            • 1 tsk. salt
            • 1 dl. yoghurt
            • 1 spsk. olie
            • Ca. 400 g. kyllingebrystfilet

            Sovs:

            • 1 peberfrugt
            • 1 løg
            • 1 spsk. frisk ingefær (ca. 3-4 cm.)
            • 2 fed hvidløg
            • 1 lime
            • 40 g. smør
            • 140 g. tomatpuré
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. sukker

            Tilbehør: 

            • 4 naan-brød
            • Frisk koriander
          • Trin 3 af 20

            Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienser undtagen olie og til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.

            • 3 tsk. garam masala 
            • 3 tsk. paprika
            • 1 tsk. gurkemeje
            • ½ tsk. chilipulver
            • ½ tsk. kardemomme
            • 1 tsk. salt
            • 1 dl. yoghurt
          • Trin 4 af 20

            Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.

            • Ca. 400 g. kyllingebrystfilet
          • Trin 5 af 20

            Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

            • 1 peberfrugt
          • Trin 6 af 20

            Pil, og hak løget groft.

            • 1 løg
          • Trin 7 af 20

            Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.

            • 1 spsk. frisk ingefær (ca. 3-4 cm.)
          • Trin 8 af 20

            Pil og hak hvidløg groft.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 9 af 20

            Skær limen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

            • 1 lime
          • Trin 10 af 20

            Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.

            • 40 g. smør
          • Trin 11 af 20

            Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.

            • 140 g. tomatpuré
          • Trin 12 af 20

            Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.

            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
          • Trin 13 af 20

            Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.

          • Trin 14 af 20

            Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 15 af 20

            Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

          • Trin 16 af 20

            Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.

            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
          • Trin 17 af 20

            Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

          • Trin 18 af 20

            Varm naan-brødene som anvist på pakken.

            • 4 naan-brød
          • Trin 19 af 20

            Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.

            • Frisk koriander
          • Trin 20 af 20

            Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kyllinge-marinade: 

              • 3 tsk. garam masala 
              • 3 tsk. paprika
              • 1 tsk. gurkemeje
              • ½ tsk. chilipulver
              • ½ tsk. kardemomme
              • 1 tsk. salt
              • 1 dl. yoghurt
              • 1 spsk. olie
              • Ca. 400 g. kyllingebrystfilet

              Sovs:

              • 1 peberfrugt
              • 1 løg
              • 1 spsk. frisk ingefær (ca. 3-4 cm.)
              • 2 fed hvidløg
              • 1 lime
              • 40 g. smør
              • 140 g. tomatpuré
              • 2 ½ dl. madlavningsfløde
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. sukker

              Tilbehør: 

              • 4 naan-brød
              • Frisk koriander

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt 
              • 1 teske 
              • 1 decilitermål 
              • 1 spiseske 
              • 1 mellemstor skål 
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 citruspresser 
              • 1 stegepande 
              • 1 paletkniv 
              • 1 blender 
              • 1 sauterpande eller stegepande med høj kant 
              • 1 bageplade 
              • Bagepapir
              • 1 lille skål 
              • 1 rent viskestykke 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienser undtagen olie og til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.
              4. Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.
              5. Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
              6. Pil, og hak løget groft.
              7. Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.
              8. Pil og hak hvidløg groft.
              9. Skær limen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
              10. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.
              11. Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.
              12. Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.
              13. Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.
              14. Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.
              15. Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
              16. Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.
              17. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
              18. Varm naan-brødene som anvist på pakken.
              19. Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.
              20. Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3029 kJ / 724 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 45 %
                • Fedt: 34 %
                • Heraf mættet fedt: 11,0 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

              • Trin 2 af 20

                Find alle ingredienserne frem.

                Kyllinge-marinade: 

                • 5 tsk. garam masala 
                • 5 tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. gurkemeje
                • ¾ tsk. chilipulver
                • ½ tsk. kardemomme
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ dl. yoghurt
                • 1 ½ spsk. olie
                • Ca. 600 g. kyllingebrystfilet

                Sovs:

                • 1 ½ peberfrugt
                • 1 ½ løg
                • 1 ½ spsk. frisk ingefær (ca. 5-6 cm.)
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ lime
                • 60 g. smør
                • 210 g. tomatpuré
                • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker

                Tilbehør: 

                • 6 naan-brød
                • Frisk koriander
              • Trin 3 af 20

                Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienserne til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.

                • 5 tsk. garam masala 
                • 5 tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. gurkemeje
                • ¾ tsk. chilipulver
                • ½ tsk. kardemomme
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ dl. yoghurt
              • Trin 4 af 20

                Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.

                • Ca. 600 g. kyllingebrystfilet
              • Trin 5 af 20

                Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

                • 1 ½ peberfrugt
              • Trin 6 af 20

                Pil, og hak løg groft.

                • 1 ½ løg
              • Trin 7 af 20

                Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.

                • 1 ½ spsk. frisk ingefær (ca. 5-6 cm.)
              • Trin 8 af 20

                Pil og hak hvidløg groft.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 9 af 20

                Skær lime over og pres saften ud af dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

                • 1 ½ lime
              • Trin 10 af 20

                Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.

                • 60 g. smør
              • Trin 11 af 20

                Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.

                • 210 g. tomatpuré
              • Trin 12 af 20

                Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.

                • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
              • Trin 13 af 20

                Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.

              • Trin 14 af 20

                Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 15 af 20

                Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

              • Trin 16 af 20

                Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.

                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 17 af 20

                Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

              • Trin 18 af 20

                Varm naan-brødene som anvist på pakken.

                • 6 naan-brød
              • Trin 19 af 20

                Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.

                • Frisk koriander
              • Trin 20 af 20

                Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                I Indien kan de noget magisk med krydderier. Så kast dig ud i en krydder-bombe af en ret. Dine smagsløg kommer til at juble, så lækkert smager den cremede sovs. Så giv salt og peber en pause og lun dig på denne indiske ret.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kyllinge-marinade: 

                  • 5 tsk. garam masala 
                  • 5 tsk. paprika
                  • 1 ½ tsk. gurkemeje
                  • ¾ tsk. chilipulver
                  • ½ tsk. kardemomme
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ dl. yoghurt
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • Ca. 600 g. kyllingebrystfilet

                  Sovs:

                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ spsk. frisk ingefær (ca. 5-6 cm.)
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ lime
                  • 60 g. smør
                  • 210 g. tomatpuré
                  • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. sukker

                  Tilbehør: 

                  • 6 naan-brød
                  • Frisk koriander

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt 
                  • 1 teske 
                  • 1 decilitermål 
                  • 1 spiseske 
                  • 1 mellemstor skål 
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 citruspresser 
                  • 1 stegepande 
                  • 1 paletkniv 
                  • 1 blender 
                  • 1 sauterpande eller stegepande med høj kant 
                  • 1 bageplade 
                  • Bagepapir
                  • 1 lille skål 
                  • 1 rent viskestykke 

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kyllinge-marinade: Bland alle ingredienserne til kyllinge-marinaden i en mellemstor skål.
                  4. Skær kyllingen i tern på cirka 2x2 centimeter. Kom dem i krydderiblandingen og rør godt rundt, til alle kyllinge-stykker er smurt ind. Vask hænder når du har rørt ved råt kød. Lad det trække, mens du gør sovsen klar.
                  5. Sovs: Skyl peberfrugten. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Fjern kerner og hvide hinder. Skær den i grove tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
                  6. Pil, og hak løg groft.
                  7. Skræl ingefær og hak den groft. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær.
                  8. Pil og hak hvidløg groft.
                  9. Skær lime over og pres saften ud af dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
                  10. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme.
                  11. Kom løg og peberfrugt på stegepanden og lad det stege i cirka 10 minutter, til de er blevet bløde. Rør rundt undervejs. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med i 2 minutter.
                  12. Tilsæt fløde, ingefær, hvidløg og limesaft og rør det godt sammen. Sluk for stegepanden og lad det køle lidt af.
                  13. Kom grøntsagssovsen i en blender. Blend, til der ikke er nogen klumper.
                  14. Kyllinge-marinade fortsat: Kom olie på en stegepande med høj kant. Varm den op til høj varme. Kom kyllinge marinaden på en stegepanden, og svits i 2-3 minutter. Rør rundt undervejs.
                  15. Hæld sovsen over og lad det varme godt igennem i cirka 5 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
                  16. Smag sovsen til med limesaft, salt, chili og eventuelt ¼ teske sukker.
                  17. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
                  18. Varm naan-brødene som anvist på pakken.
                  19. Kom vand i en lille skål, og skyl koriander i vandet. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter. Lad det dryppe af i et viskestykke.
                  20. Kom butter-chicken i en dyb tallerken, top med koriander og spis naan-brød til.