Burger med pulled chicken

Burger med pulled chicken

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

        Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 24 %
        • Heraf mættet fedt 5,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

         

        Pulled chicken

        • 1 fed hvidløg
        • 1 spsk. tomatpuré
        • 1 tsk. brun farin
        • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
        • ½ tsk. sød paprika
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. cayennepeber
        • ½ spsk. olie
        • ½ spsk. vand
        • 200 g. kyllingebrystfilet

        Coleslaw med æble

        • 150 g. hvidkål
        • 1 gulerod
        • ½ æble
        • ¼ spsk. dijonsennep
        • ½ spsk. æblecider-eddike
        • ½ tsk. salt
        • 1 tsk. sukker
        • ¼ dl. mayonnaise
        • 1 ½ dl. cremefraiche

        Tilbehør

        • ¼ løg
        • 1 tomat
        • ¼ agurk
        • 2 fuldkorns-burgerboller
        • 2 spsk. BBQ-sovs
      • Trin 3 af 13

        Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

      • Trin 4 af 13

        Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg

         

      • Trin 5 af 13

        Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

        • 1 spsk. tomatpuré
        • 1 tsk. brun farin
        • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
        • ½ tsk. sød paprika
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. cayennepeber
        • ½ spsk. olie
        • ½ spsk. vand

         

      • Trin 6 af 13

        Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

        • 200 g. kyllingebrystfilet

         

      • Trin 7 af 13

        Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

      • Trin 8 af 13

        Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

      • Trin 9 af 13

        Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

        • 150 g. hvidkål

         

      • Trin 10 af 13

        Skræl guleroden og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

        • 1 gulerod
        • ½ æble

         

      • Trin 11 af 13

        Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

        • ¼ spsk. dijonsennep
        • ½ spsk. æblecider-eddike
        • ½ tsk. salt
        • 1 tsk. sukker
        • ¼ dl. mayonnaise
        • 1 ½ dl. cremefraiche

         

      • Trin 12 af 13

        Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

      • Trin 13 af 13

        Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

        • ¼ løg
        • 1 tomat
        • ¼ agurk

         

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

        Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

        Du skal bruge

           

          Indgredienser

          Pulled chicken

          • 1 fed hvidløg
          • 1 spsk. tomatpuré
          • 1 tsk. brun farin
          • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
          • ½ tsk. sød paprika
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. cayennepeber
          • ½ spsk. olie
          • ½ spsk. vand
          • 200 g. kyllingebrystfilet

           

          Coleslaw med æble

          • 150 g. hvidkål
          • 1 gulerod
          • ½ æble
          • ¼ spsk. dijonsennep
          • ½ spsk. æblecider-eddike
          • ½ tsk. salt
          • 1 tsk. sukker
          • ¼ dl. mayonnaise
          • 1 ½ dl. cremefraiche

           

          Tilbehør

          • ¼ løg
          • 1 tomat
          • ¼ agurk
          • 2 fuldkorns-burgerboller
          • 2 spsk. BBQ-sovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål 
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • 1 ovnfast fad
          • Stanniol
          • 3 gafler
          • 1 rivejern
          • 1 lille skål
          • 1 smørekniv
          • 2 tallerkener 

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
          4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
          6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
          7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
          8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
          9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
          10. Skræl guleroden og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
          11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
          12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
          13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
          14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.
        • Trin 2 af 2

          Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

          • 2 fuldkorns-burgerboller
          • 2 spsk. BBQ-sovs

           

      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

            Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 24 %
            • Heraf mættet fedt 5,5 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            Pulled chicken

            • 2 fed hvidløg
            • 2 spsk. tomatpuré
            • 2 tsk. brun farin
            • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
            • 1 tsk. sød paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 spsk. olie
            • 1 spsk. vand
            • 400 g. kyllingebrystfilet

             

            Coleslaw med æble

            • ¼ hvidkål
            • 2 gulerødder
            • 1 æble
            • ½ spsk. dijonsennep
            • 1 spsk. æblecider-eddike
            • 1 tsk. salt
            • 2 tsk. sukker
            • ½ dl. mayonnaise
            • 2 ½ dl. cremefraiche

             

            Tilbehør

            • ½ løg
            • 2 tomater
            • ½ agurk
            • 4 fuldkorns-burgerboller
            • 4 spsk. BBQ-sovs
          • Trin 3 af 14

            Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

          • Trin 4 af 14

            Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg

             

          • Trin 5 af 14

            Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

            • 2 spsk. tomatpuré
            • 2 tsk. brun farin
            • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
            • 1 tsk. sød paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 spsk. olie
            • 1 spsk. vand

             

          • Trin 6 af 14

            Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

            • 400 g. kyllingebrystfilet

             

          • Trin 7 af 14

            Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

          • Trin 8 af 14

            Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

          • Trin 9 af 14

            Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

            • ¼ hvidkål

             

          • Trin 10 af 14

            Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

            • 2 gulerødder
            • 1 æble

             

          • Trin 11 af 14

            Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

            • ½ spsk. dijonsennep
            • 1 spsk. æblecider-eddike
            • 1 tsk. salt
            • 2 tsk. sukker
            • ½ dl. mayonnaise
            • 2 ½ dl. cremefraiche

             

          • Trin 12 af 14

            Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

          • Trin 13 af 14

            Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

            • ½ løg
            • 2 tomater
            • ½ agurk

             

          • Trin 14 af 14

            Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

            • 4 fuldkorns-burgerboller
            • 4 spsk. BBQ-sovs

             

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

            Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

               

              Pulled chicken

              • 2 fed hvidløg
              • 2 spsk. tomatpuré
              • 2 tsk. brun farin
              • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
              • 1 tsk. sød paprika
              • ¼ tsk. peber
              • ½ tsk. spidskommen
              • 1 tsk. salt
              • ¼ tsk. cayennepeber
              • 1 spsk. olie
              • 1 spsk. vand
              • 400 g. kyllingebrystfilet

               

              Coleslaw med æble

              • ¼ hvidkål
              • 2 gulerødder
              • 1 æble
              • ½ spsk. dijonsennep
              • 1 spsk. æblecider-eddike
              • 1 tsk. salt
              • 2 tsk. sukker
              • ½ dl. mayonnaise
              • 2 ½ dl. cremefraiche

               

              Tilbehør

              • ½ løg
              • 2 tomater
              • ½ agurk
              • 4 fuldkorns-burgerboller
              • 4 spsk. BBQ-sovs

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål 
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 røreske
              • 1 ovnfast fad
              • Stanniol
              • 3 gafler
              • 1 rivejern
              • 1 lille skål
              • 1 smørekniv
              • 4 tallerkener 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
              4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
              6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
              7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
              8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
              9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
              10. Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
              11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
              12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
              13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
              14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

                Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 24 %
                • Heraf mættet fedt 5,5 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                Pulled kylling

                • 3 fed hvidløg
                • 3 spsk. tomatpuré
                • 3 tsk. brun farin
                • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                • 1 ½ tsk. sød paprika
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ spsk. vand
                • 600 g. kyllingebrystfilet

                Coleslaw med æble

                • ½ hvidkål
                • 3 gulerod
                • 1 ½ æble

                Dressing

                • ¾ spsk. dijonsennep
                • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 tsk. sukker
                • ¾ dl. mayonnaise
                • 3 ¾ dl. cremefraiche

                Tilbehør

                • ¾ løg
                • 3 tomat
                • ¾ agurk
                • 6 fuldkorns-burgerboller
                • 6 spsk. BBQ-sovs

                 

              • Trin 3 af 14

                Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

              • Trin 4 af 14

                Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg

                 

              • Trin 5 af 14

                Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

                • 3 spsk. tomatpuré
                • 3 tsk. brun farin
                • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                • 1 ½ tsk. sød paprika
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ spsk. vand

                 

              • Trin 6 af 14

                Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

                • 600 g. kyllingebrystfilet

                 

              • Trin 7 af 14

                Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

              • Trin 8 af 14

                Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

              • Trin 9 af 14

                Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

                • ½ hvidkål

                 

              • Trin 10 af 14

                Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                • 3 gulerod
                • 1 ½ æble

                 

              • Trin 11 af 14

                Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

                • ¾ spsk. dijonsennep
                • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 tsk. sukker
                • ¾ dl. mayonnaise
                • 3 ¾ dl. cremefraiche

                 

              • Trin 12 af 14

                Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

              • Trin 13 af 14

                Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

                • ¾ løg
                • 3 tomat
                • ¾ agurk

                 

              • Trin 14 af 14

                Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

                • 6 fuldkorns-burgerboller
                • 6 spsk. BBQ-sovs

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

                Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller.

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  Pulled chicken

                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 spsk. tomatpuré
                  • 3 tsk. brun farin
                  • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                  • 1 ½ tsk. sød paprika
                  • ¾ tsk. peber
                  • ¾ tsk. spidskommen
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. cayennepeber
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. vand
                  • 600 g. kyllingebrystfilet

                  Coleslaw med æble

                  • ½ hvidkål
                  • 3 gulerod
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ spsk. dijonsennep
                  • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 3 tsk. sukker
                  • ¾ dl. mayonnaise
                  • 3 ¾ dl. cremefraiche

                  Tilbehør

                  • ¾ løg
                  • 3 tomat
                  • ¾ agurk
                  • 6 fuldkorns-burgerboller
                  • 6 spsk. BBQ-sovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 ovnfast fad
                  • Stanniol
                  • 3 gafler
                  • 1 rivejern
                  • 1 lille skål
                  • 1 smørekniv
                  • 6 tallerkener

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
                  4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
                  6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
                  7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
                  8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
                  9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
                  10. Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
                  12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
                  13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
                  14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.