Burger med pulled chicken

Burger med pulled chicken

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

        Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 24 %
        • Heraf mættet fedt 5,5 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

          Se filmen, hvor Gorm og drengene laver burger med pulled chicken. 

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
          • Protein: 20 %
          • Kulhydrat: 37 %
          • Fedt: 24 %
          • Heraf mættet fedt 5,5 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 13

          Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 13

          Find alle ingredienserne frem.

           

          Ingredienser

           

          Pulled chicken

          • 1 fed hvidløg
          • 1 spsk. tomatpuré
          • 1 tsk. brun farin
          • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
          • ½ tsk. sød paprika
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. cayennepeber
          • ½ spsk. olie
          • ½ spsk. vand
          • 200 g. kyllingebrystfilet

          Coleslaw med æble

          • 150 g. hvidkål
          • 1 gulerod
          • ½ æble
          • ¼ spsk. dijonsennep
          • ½ spsk. æblecider-eddike
          • ½ tsk. salt
          • 1 tsk. sukker
          • ¼ dl. mayonnaise
          • 1 ½ dl. cremefraiche

          Tilbehør

          • ¼ løg
          • 1 tomat
          • ¼ agurk
          • 2 fuldkorns-burgerboller
          • 2 spsk. BBQ-sovs
        • Trin 3 af 13

          Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

        • Trin 4 af 13

          Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

          • 1 fed hvidløg

           

        • Trin 5 af 13

          Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

          • 1 spsk. tomatpuré
          • 1 tsk. brun farin
          • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
          • ½ tsk. sød paprika
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. cayennepeber
          • ½ spsk. olie
          • ½ spsk. vand

           

        • Trin 6 af 13

          Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

          • 200 g. kyllingebrystfilet

           

        • Trin 7 af 13

          Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

        • Trin 8 af 13

          Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

        • Trin 9 af 13

          Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

          • 150 g. hvidkål

           

        • Trin 10 af 13

          Skræl guleroden og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

          • 1 gulerod
          • ½ æble

           

        • Trin 11 af 13

          Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

          • ¼ spsk. dijonsennep
          • ½ spsk. æblecider-eddike
          • ½ tsk. salt
          • 1 tsk. sukker
          • ¼ dl. mayonnaise
          • 1 ½ dl. cremefraiche

           

        • Trin 12 af 13

          Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

        • Trin 13 af 13

          Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

          • ¼ løg
          • 1 tomat
          • ¼ agurk

           

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

          Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

          Du skal bruge

            Ingredienser

            Pulled chicken:

            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. tomatpuré
            • 1 tsk. brun farin
            • ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
            • ½ tsk. sød paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ¼ tsk. spidskommen
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • ½ spsk. olie
            • ½ spsk. vand
            • 200 g. kyllingebrystfilet

            Coleslaw med æble:

            • 150 g. hvidkål
            • 1 gulerod
            • ½ æble
            • ¼ spsk. dijonsennep
            • ½ spsk. æblecider-eddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 tsk. sukker
            • ¼ dl. mayonnaise
            • 1 ½ dl. cremefraiche

            Tilbehør:

            • ¼ løg
            • 1 tomat
            • ¼ agurk
            • 2 fuldkorns-burgerboller
            • 2 spsk. BBQ-sovs

             

            Køkkenredskaber

            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 køkkenvægt
            • 1 decilitermål 
            • 1 skærebræt
            • 1 stor skarp kniv
            • 1 stor skål
            • 1 røreske
            • 1 ovnfast fad
            • Stanniol
            • 3 gafler
            • 1 rivejern
            • 1 lille skål
            • 1 smørekniv
            • 2 tallerkener 

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
            4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
            5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
            6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
            7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
            8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
            9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
            10. Skræl guleroden og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
            11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
            12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
            13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
            14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.
          • Trin 2 af 2

            Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

            • 2 fuldkorns-burgerboller
            • 2 spsk. BBQ-sovs

             

        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

              Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

              Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
              • Protein: 20 %
              • Kulhydrat: 37 %
              • Fedt: 24 %
              • Heraf mættet fedt 5,5 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Se filmen, hvor Gorm og drengene laver burger med pulled chicken. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 24 %
                • Heraf mættet fedt 5,5 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                Pulled chicken

                • 2 fed hvidløg
                • 2 spsk. tomatpuré
                • 2 tsk. brun farin
                • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                • 1 tsk. sød paprika
                • ¼ tsk. peber
                • ½ tsk. spidskommen
                • 1 tsk. salt
                • ¼ tsk. cayennepeber
                • 1 spsk. olie
                • 1 spsk. vand
                • 400 g. kyllingebrystfilet

                 

                Coleslaw med æble

                • ¼ hvidkål
                • 2 gulerødder
                • 1 æble
                • ½ spsk. dijonsennep
                • 1 spsk. æblecider-eddike
                • 1 tsk. salt
                • 2 tsk. sukker
                • ½ dl. mayonnaise
                • 2 ½ dl. cremefraiche

                 

                Tilbehør

                • ½ løg
                • 2 tomater
                • ½ agurk
                • 4 fuldkorns-burgerboller
                • 4 spsk. BBQ-sovs
              • Trin 3 af 14

                Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

              • Trin 4 af 14

                Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 5 af 14

                Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

                • 2 spsk. tomatpuré
                • 2 tsk. brun farin
                • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                • 1 tsk. sød paprika
                • ¼ tsk. peber
                • ½ tsk. spidskommen
                • 1 tsk. salt
                • ¼ tsk. cayennepeber
                • 1 spsk. olie
                • 1 spsk. vand

                 

              • Trin 6 af 14

                Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

                • 400 g. kyllingebrystfilet

                 

              • Trin 7 af 14

                Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

              • Trin 8 af 14

                Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

              • Trin 9 af 14

                Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

                • ¼ hvidkål
              • Trin 10 af 14

                Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                • 2 gulerødder
                • 1 æble

                 

              • Trin 11 af 14

                Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

                • ½ spsk. dijonsennep
                • 1 spsk. æblecider-eddike
                • 1 tsk. salt
                • 2 tsk. sukker
                • ½ dl. mayonnaise
                • 2 ½ dl. cremefraiche

                 

              • Trin 12 af 14

                Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

              • Trin 13 af 14

                Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

                • ½ løg
                • 2 tomater
                • ½ agurk
              • Trin 14 af 14

                Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

                • 4 fuldkorns-burgerboller
                • 4 spsk. BBQ-sovs

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

                Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pulled chicken:

                  • 2 fed hvidløg
                  • 2 spsk. tomatpuré
                  • 2 tsk. brun farin
                  • 1 tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                  • 1 tsk. sød paprika
                  • ¼ tsk. peber
                  • ½ tsk. spidskommen
                  • 1 tsk. salt
                  • ¼ tsk. cayennepeber
                  • 1 spsk. olie
                  • 1 spsk. vand
                  • 400 g. kyllingebrystfilet

                  Coleslaw med æble:

                  • ¼ hvidkål
                  • 2 gulerødder
                  • 1 æble
                  • ½ spsk. dijonsennep
                  • 1 spsk. æblecider-eddike
                  • 1 tsk. salt
                  • 2 tsk. sukker
                  • ½ dl. mayonnaise
                  • 2 ½ dl. cremefraiche

                  Tilbehør:

                  • ½ løg
                  • 2 tomater
                  • ½ agurk
                  • 4 fuldkorns-burgerboller
                  • 4 spsk. BBQ-sovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål 
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 ovnfast fad
                  • Stanniol
                  • 3 gafler
                  • 1 rivejern
                  • 1 lille skål
                  • 1 smørekniv
                  • 4 tallerkener 

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
                  4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
                  6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
                  7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
                  8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
                  9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
                  10. Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
                  12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
                  13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
                  14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                    Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

                    Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
                    • Protein: 20 %
                    • Kulhydrat: 37 %
                    • Fedt: 24 %
                    • Heraf mættet fedt 5,5 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                      Se filmen, hvor Gorm og drengene laver burger med pulled chicken. 

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 2104 kJ / 503 kcal
                      • Protein: 20 %
                      • Kulhydrat: 37 %
                      • Fedt: 24 %
                      • Heraf mættet fedt 5,5 g.
                  • Du skal bruge

                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 14

                      Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 14

                      Find alle ingredienserne frem.

                       

                      Ingredienser

                      Pulled kylling

                      • 3 fed hvidløg
                      • 3 spsk. tomatpuré
                      • 3 tsk. brun farin
                      • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                      • 1 ½ tsk. sød paprika
                      • ¾ tsk. peber
                      • ¾ tsk. spidskommen
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ¾ tsk. cayennepeber
                      • 1 ½ spsk. olie
                      • 1 ½ spsk. vand
                      • 600 g. kyllingebrystfilet

                      Coleslaw med æble

                      • ½ hvidkål
                      • 3 gulerod
                      • 1 ½ æble

                      Dressing

                      • ¾ spsk. dijonsennep
                      • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • 3 tsk. sukker
                      • ¾ dl. mayonnaise
                      • 3 ¾ dl. cremefraiche

                      Tilbehør

                      • ¾ løg
                      • 3 tomat
                      • ¾ agurk
                      • 6 fuldkorns-burgerboller
                      • 6 spsk. BBQ-sovs

                       

                    • Trin 3 af 14

                      Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

                    • Trin 4 af 14

                      Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                      • 3 fed hvidløg

                       

                    • Trin 5 af 14

                      Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.

                      • 3 spsk. tomatpuré
                      • 3 tsk. brun farin
                      • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                      • 1 ½ tsk. sød paprika
                      • ¾ tsk. peber
                      • ¾ tsk. spidskommen
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ¾ tsk. cayennepeber
                      • 1 ½ spsk. olie
                      • 1 ½ spsk. vand

                       

                    • Trin 6 af 14

                      Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.

                      • 600 g. kyllingebrystfilet

                       

                    • Trin 7 af 14

                      Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.

                    • Trin 8 af 14

                      Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.

                    • Trin 9 af 14

                      Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

                      • ½ hvidkål

                       

                    • Trin 10 af 14

                      Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                      • 3 gulerod
                      • 1 ½ æble

                       

                    • Trin 11 af 14

                      Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

                      • ¾ spsk. dijonsennep
                      • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • 3 tsk. sukker
                      • ¾ dl. mayonnaise
                      • 3 ¾ dl. cremefraiche

                       

                    • Trin 12 af 14

                      Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.

                    • Trin 13 af 14

                      Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

                      • ¾ løg
                      • 3 tomat
                      • ¾ agurk

                       

                    • Trin 14 af 14

                      Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.

                      • 6 fuldkorns-burgerboller
                      • 6 spsk. BBQ-sovs

                       

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Hvis du aldrig har smagt burger med pulled chicken, så er tiden inde! For så er du gået glip af noget virkelig fråderen. Og det vil du vel ikke blive ved med, vel?

                      Tip: Du kan også selv bage dine burgerboller.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        Pulled chicken:

                        • 3 fed hvidløg
                        • 3 spsk. tomatpuré
                        • 3 tsk. brun farin
                        • 1 ½ tsk. røget paprika (eller almindelig paprika)
                        • 1 ½ tsk. sød paprika
                        • ¾ tsk. peber
                        • ¾ tsk. spidskommen
                        • 1 ½ tsk. salt
                        • ¾ tsk. cayennepeber
                        • 1 ½ spsk. olie
                        • 1 ½ spsk. vand
                        • 600 g. kyllingebrystfilet

                        Coleslaw med æble:

                        • ½ hvidkål
                        • 3 gulerod
                        • 1 ½ æble
                        • ¾ spsk. dijonsennep
                        • 1 ½ spsk. æblecider-eddike
                        • 1 ½ tsk. salt
                        • 3 tsk. sukker
                        • ¾ dl. mayonnaise
                        • 3 ¾ dl. cremefraiche

                        Tilbehør:

                        • ¾ løg
                        • 3 tomat
                        • ¾ agurk
                        • 6 fuldkorns-burgerboller
                        • 6 spsk. BBQ-sovs

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 spiseske
                        • 1 teske
                        • 1 køkkenvægt
                        • 1 decilitermål
                        • 1 skærebræt
                        • 1 stor skarp kniv
                        • 1 stor skål
                        • 1 røreske
                        • 1 ovnfast fad
                        • Stanniol
                        • 3 gafler
                        • 1 rivejern
                        • 1 lille skål
                        • 1 smørekniv
                        • 6 tallerkener

                         

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
                        4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                        5. Kom hvidløg, tomatpuré, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden sammen.
                        6. Læg kyllingebrysterne i et fad, og hæld marinaden over. Sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækkede af marinaden.
                        7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingekødet i cirka 25-30 minutter.
                        8. Lad kyllingekødet køle lidt af. Riv kødet i stykker med fingrene eller med to gafler, og bland det godt rundt med marinaden i fadet.
                        9. Pil de yderste blade af hvidkålen, og hak dem fint. Kom strimlerne op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
                        10. Skræl gulerødderne, og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                        11. Kom dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
                        12. Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad coleslawen trække cirka 15 minutter før servering.
                        13. Pil løget, og vask tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
                        14. Smør burgerbollerne med BBQ-dressing, og byg dem op med coleslaw, pulled chicken og grøntsager i skiver.