Burger med oksekød

Burger med oksekød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

        Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2069 kJ / 501 kcal
        • Protein: 25 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
        • ½ hjertesalat
        • 4 skiver bacon
        • ½ spsk. smør
        • 200 g. hakket oksekød
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber  
        • 2 burgerboller
        • 2 spsk. ketchup
      • Trin 3 af 13

        Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
      • Trin 4 af 13

        Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

        • ½ hjertesalat
      • Trin 5 af 13

        Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

        • 200 g. hakket oksekød
      • Trin 6 af 13

        Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

      • Trin 7 af 13

        Varm en stegepande op til middel varme.

      • Trin 8 af 13

        Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.

        • 4 skiver bacon
      • Trin 9 af 13

        Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.

        • ½ spsk. smør
      • Trin 10 af 13

        Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 13

        Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

      • Trin 12 af 13

        Varm burgerbollerne på en brødrister.

        • 2 burgerboller
      • Trin 13 af 13

        Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

        • 2 spsk. ketchup
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

        Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 tomat
          • ½ agurk
          • ½ hjertesalat
          • 4 skiver bacon
          • ½ spsk. smør
          • 200 g. hakket oksekød
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber  
          • 2 burgerboller
          • 2 spsk. ketchup

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 2 skærebrætter
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • Køkkenrulle
          • 1 brødrister
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
          4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
          5. Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
          6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
          7. Varm en stegepande op til middel varme.
          8. Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
          9. Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
          10. Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
          11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
          12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
          13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

            Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2069 kJ / 501 kcal
            • Protein: 25 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 tomater
            • ⅓ agurk
            • 1 hjertesalat
            • 8 skiver bacon
            • 1 spsk. smør
            • 400 g. hakket oksekød
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber  
            • 4 burgerboller
            • 4 spsk. ketchup
          • Trin 3 af 13

            Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.

            • 2 tomater
            • ⅓ agurk
          • Trin 4 af 13

            Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

            • 1 hjertesalat
          • Trin 5 af 13

            Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

            • 400 g. hakket oksekød
          • Trin 6 af 13

            Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

          • Trin 7 af 13

            Varm en stegepande op til middel varme.

          • Trin 8 af 13

            Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.

            • 8 skiver bacon
          • Trin 9 af 13

            Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.

            1 spsk. smør

          • Trin 10 af 13

            Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 13

            Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

          • Trin 12 af 13

            Varm burgerbollerne på en brødrister.

            • 4 burgerboller
          • Trin 13 af 13

            Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

            • 4 spsk. ketchup
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

            Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 tomater
              • ⅓ agurk
              • 1 hjertesalat
              • 8 skiver bacon
              • 1 spsk. smør
              • 400 g. hakket oksekød
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber  
              • 4 burgerboller
              • 4 spsk. ketchup

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 2 skærebrætter
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • Køkkenrulle
              • 1 brødrister
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
              4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
              5. Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
              6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
              7. Varm en stegepande op til middel varme.
              8. Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
              9. Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
              10. Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
              11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
              12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
              13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

                Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2069 kJ / 501 kcal
                • Protein: 25 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 tomater
                • 1 agurk
                • 1 ½ hjertesalat
                • 12 skiver bacon
                • 1 ½ spsk. smør
                • 600 g. hakket oksekød
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber  
                • 6 burgerboller
                • 6 spsk. ketchup
              • Trin 3 af 13

                Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.

                • 3 tomater
                • 1 agurk
              • Trin 4 af 13

                Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

                • 1 ½ hjertesalat
              • Trin 5 af 13

                Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

                • 600 g. hakket oksekød
              • Trin 6 af 13

                Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

              • Trin 7 af 13

                Varm en stegepande op til middel varme.

              • Trin 8 af 13

                Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.

                • 12 skiver bacon
              • Trin 9 af 13

                Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.

                • 1 ½ spsk. smør
              • Trin 10 af 13

                Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 11 af 13

                Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

              • Trin 12 af 13

                Varm burgerbollerne på en brødrister.

                • 6 burgerboller
              • Trin 13 af 13

                Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

                • 6 spsk. ketchup
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag.

                Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 tomater
                  • 1 agurk
                  • 1 ½ hjertesalat
                  • 12 skiver bacon
                  • 1 ½ spsk. smør
                  • 600 g. hakket oksekød
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber  
                  • 6 burgerboller
                  • 6 spsk. ketchup

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • Køkkenrulle
                  • 1 brødrister
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
                  4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
                  5. Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
                  6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
                  7. Varm en stegepande op til middel varme.
                  8. Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
                  9. Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
                  10. Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
                  11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
                  12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
                  13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.