Burger med oksekød
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Energi-indhold pr. portion- Energi: 2069 kJ / 501 kcal
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 5,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 tomat
- ½ agurk
- ½ hjertesalat
- 4 skiver bacon
- ½ spsk. smør
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 2 burgerboller
- 2 spsk. ketchup
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 1 tomat
- ½ agurk
- ½ hjertesalat
- 4 skiver bacon
- ½ spsk. smør
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 2 burgerboller
- 2 spsk. ketchup
- Trin 3 af 13
Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- 1 tomat
- ½ agurk
- Trin 4 af 13
Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- ½ hjertesalat
- Trin 5 af 13
Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- 200 g. hakket oksekød
- Trin 6 af 13
Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Trin 7 af 13
Varm en stegepande op til middel varme.
- Trin 8 af 13
Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- 4 skiver bacon
- Trin 9 af 13
Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
- ½ spsk. smør
- Trin 10 af 13
Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 11 af 13
Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Trin 12 af 13
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 2 burgerboller
- Trin 13 af 13
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
- 2 spsk. ketchup
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Du skal bruge
Ingredienser
- 1 tomat
- ½ agurk
- ½ hjertesalat
- 4 skiver bacon
- ½ spsk. smør
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 2 burgerboller
- 2 spsk. ketchup
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Varm en stegepande op til middel varme.
- Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
- Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Energi-indhold pr. portion- Energi: 2069 kJ / 501 kcal
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 5,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 tomater
- ⅓ agurk
- 1 hjertesalat
- 8 skiver bacon
- 1 spsk. smør
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 burgerboller
- 4 spsk. ketchup
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 2 tomater
- ⅓ agurk
- 1 hjertesalat
- 8 skiver bacon
- 1 spsk. smør
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 burgerboller
- 4 spsk. ketchup
- Trin 3 af 13
Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- 2 tomater
- ⅓ agurk
- Trin 4 af 13
Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- 1 hjertesalat
- Trin 5 af 13
Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- 400 g. hakket oksekød
- Trin 6 af 13
Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Trin 7 af 13
Varm en stegepande op til middel varme.
- Trin 8 af 13
Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- 8 skiver bacon
- Trin 9 af 13
Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
1 spsk. smør
- Trin 10 af 13
Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 13
Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Trin 12 af 13
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 4 burgerboller
- Trin 13 af 13
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
- 4 spsk. ketchup
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Du skal bruge
Ingredienser
- 2 tomater
- ⅓ agurk
- 1 hjertesalat
- 8 skiver bacon
- 1 spsk. smør
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 burgerboller
- 4 spsk. ketchup
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Varm en stegepande op til middel varme.
- Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
- Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Energi-indhold pr. portion- Energi: 2069 kJ / 501 kcal
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 5,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 ½ hjertesalat
- 12 skiver bacon
- 1 ½ spsk. smør
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 6 burgerboller
- 6 spsk. ketchup
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 ½ hjertesalat
- 12 skiver bacon
- 1 ½ spsk. smør
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 6 burgerboller
- 6 spsk. ketchup
- Trin 3 af 13
Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- 3 tomater
- 1 agurk
- Trin 4 af 13
Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- 1 ½ hjertesalat
- Trin 5 af 13
Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- 600 g. hakket oksekød
- Trin 6 af 13
Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Trin 7 af 13
Varm en stegepande op til middel varme.
- Trin 8 af 13
Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- 12 skiver bacon
- Trin 9 af 13
Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
- 1 ½ spsk. smør
- Trin 10 af 13
Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 11 af 13
Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Trin 12 af 13
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 6 burgerboller
- Trin 13 af 13
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
- 6 spsk. ketchup
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Klassiker. Mums. Mere er der ikke at sige om den (burger-)sag. Burger med oksekød giver cirka 22,5 kg CO2/kg måltid. Det er 13 gange mere CO2 end burger med bønnebøf. Så prøv den også!
Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.Du skal bruge
Ingredienser
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 ½ hjertesalat
- 12 skiver bacon
- 1 ½ spsk. smør
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 6 burgerboller
- 6 spsk. ketchup
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
- Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
- Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
- Varm en stegepande op til middel varme.
- Læg bacon-stykkerne på og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg bacon-stykkerne på køkkenrullen.
- Kom smør på samme stegepande. Skru op til høj varme.
- Kom bøfferne på panden. Lad dem stege i cirka 5 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege cirka 5 minutter på den anden side.
- Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
-