Burger med kylling

Burger med kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

        Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2158 kJ / 516 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 32 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
        • 200 g. hakket kyllingekød
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¾ dl. rasp
        • ½ tsk. paprika
        • ½ knivspids cayennepeber
        • 1 spsk. smør
        • ½ hjertesalat
        • 2 spsk. ketchup
        • 2 burgerboller
      • Trin 3 af 13

        Skyl tomat og agurk og skær dem i tynde skiver.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
      • Trin 4 af 13

        Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

        • ½ hjertesalat
      • Trin 5 af 13

        Del kyllingekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

        • 200 g. hakket kyllingekød
      • Trin 6 af 13

        Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

      • Trin 7 af 13

        Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.

        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¾ dl. rasp
        • ½ tsk. paprika
        • ½ knivspids cayennepeber
      • Trin 8 af 13

        Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.

      • Trin 9 af 13

        Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.

        • 1 spsk. smør
      • Trin 10 af 13

        Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.

      • Trin 11 af 13

        Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

      • Trin 12 af 13

        Varm burgerbollerne på en brødrister.

        • 2 burgerboller
      • Trin 13 af 13

        Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

        • 2 spsk. ketchup
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

        Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 tomat
          • ½ agurk
          • 200 g. hakket kyllingekød
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ¾ dl. rasp
          • ½ tsk. paprika
          • ½ knivspids cayennepeber
          • 1 spsk. smør
          • ½ hjertesalat
          • 2 spsk. ketchup
          • 2 burgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 2 skærebrætter
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 dyb tallerken
          • 1 brødrister
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl tomat og agurk og skær dem i tynde skiver.
          4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
          5. Del kyllingekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
          6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
          7. Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.
          8. Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.
          9. Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.
          10. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.
          11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
          12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
          13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

            Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2158 kJ / 516 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 32 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 tomater
            • ⅓ agurk
            • 400 g. hakket kyllingekød
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 1 ½ dl. rasp
            • 1 tsk. paprika
            • 1 knivspids cayennepeber
            • 2 spsk. smør
            • 1 hjertesalat
            • 4 spsk. ketchup
            • 4 burgerboller
          • Trin 3 af 13

            Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.

            • 2 tomater
            • ⅓ agurk
          • Trin 4 af 13

            Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

            • 1 hjertesalat
          • Trin 5 af 13

            Del kyllingekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

            • 400 g. hakket kyllingekød
          • Trin 6 af 13

            Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

          • Trin 7 af 13

            Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.

            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 1 ½ dl. rasp
            • 1 tsk. paprika
            • 1 knivspids cayennepeber
          • Trin 8 af 13

            Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.

          • Trin 9 af 13

            Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.

            • 2 spsk. smør
          • Trin 10 af 13

            Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.

          • Trin 11 af 13

            Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

          • Trin 12 af 13

            Varm burgerbollerne på en brødrister.

            • 4 burgerboller
          • Trin 13 af 13

            Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

            • 1 hjertesalat
            • 4 spsk. ketchup
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

            Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 tomater
              • ⅓ agurk
              • 400 g. hakket kyllingekød
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 1 ½ dl. rasp
              • 1 tsk. paprika
              • 1 knivspids cayennepeber
              • 2 spsk. smør
              • 1 hjertesalat
              • 4 spsk. ketchup
              • 4 burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 2 skærebrætter
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 dyb tallerken
              • 1 brødrister
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
              4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
              5. Del kyllingekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
              6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
              7. Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.
              8. Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.
              9. Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.
              10. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.
              11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
              12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
              13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

                Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2158 kJ / 516 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 32 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 tomater
                • 1 agurk
                • 600 g. hakket kyllingekød
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 2 ¼ dl. rasp
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ knivspids cayennepeber
                • 3 spsk. smør
                • 1 ½ hjertesalat
                • 6 spsk. ketchup
                • 6 burgerboller
              • Trin 3 af 13

                Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.

                • 3 tomater
                • 1 agurk
              • Trin 4 af 13

                Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

                • 1 ½ hjertesalat
              • Trin 5 af 13

                Del kyllingekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

                • 600 g. hakket kyllingekød
              • Trin 6 af 13

                Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

              • Trin 7 af 13

                Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.

                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 2 ¼ dl. rasp
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ knivspids cayennepeber
              • Trin 8 af 13

                Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.

              • Trin 9 af 13

                Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.

                • 3 spsk. smør
              • Trin 10 af 13

                Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.

              • Trin 11 af 13

                Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

              • Trin 12 af 13

                Varm burgerbollerne på en brødrister.

                • 6 burgerboller
              • Trin 13 af 13

                Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.

                • 6 spsk. ketchup
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En gang imellem skal burgeren da lige har et twist. Her med en kyllinge-bøf - bare fordi det er sjovt at prøve noget andet en gang imellem. Burger med kylling giver cirka 3,5 kg CO2/kg måltid. Det er 2 gange mere COend burger med bønnebøf. Så prøv den også!

                Tip: Hvis du vil være super køkken-nørdet kan du selvfølgelig bage burger-bollerne selv. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 tomater
                  • 1 agurk
                  • 600 g. hakket kyllingekød
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 2 ¼ dl. rasp
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ knivspids cayennepeber
                  • 3 spsk. smør
                  • 1 ½ hjertesalat
                  • 6 spsk. ketchup
                  • 6 burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 brødrister
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
                  4. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.
                  5. Del kyllingekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
                  6. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.
                  7. Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.
                  8. Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.
                  9. Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.
                  10. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.
                  11. Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
                  12. Varm burgerbollerne på en brødrister.
                  13. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup.