Burger med bankekød

Burger med bankekød

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i. 

        Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2698 kJ / 643 kcal
        • Protein: 23 %
        • Kulhydrat: 29 %
        • Fedt: 48 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.



      • Trin 2 af 20

        Mål alle ingredienserne af.

        Chilimayo:

        • ½ rød chili
        • ½ dl mayonnaise

        Fyld:

        • 1 tomat
        • ½ agurk
        • 2 store salatblade
        • ½ løg
        • 2 spsk. ketchup
        • 2 syltede agurker, 30 g.

        Bankekød:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 250 g. okseinderlår eller oksebov
        • ½ dl hvedemel
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 spsk. rapsolie
        • 8 g. smør
        • ½ spsk. tomatpure
        • ¼ l vand
        • ½ oksebouillonterning
        • 1 laurbærblad

        Tilbehør:

        • 2 burgerboller
      • Trin 3 af 20

        Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 4 af 20

        Put chilien i en blender. Blend indtil der ikke er flere klumper.



      • Trin 5 af 20

        Hæld cremen op i en skål.



      • Trin 6 af 20

        Put mayonnaise i skålen, og rør det sammen med en ske.

        • ½ dl mayonnaise
      • Trin 7 af 20

        Fyld: Skyl tomat, agurk og salatblade.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
        • 2 store salatblade
      • Trin 8 af 20

        Skær tomat og agurk i tynde skiver.



      • Trin 9 af 20

        Pil løget, og skær det i ringe.

        • ½ løg 
      • Trin 10 af 20

        Bankekød: Pil og hak løg og hvidløg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 20

        Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.

        • 250 g. okseinderlår eller oksebov
      • Trin 12 af 20

        Bank hver skive kød med en kødhammer. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.

        • ½ dl hvedemel
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 13 af 20

        Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.



      • Trin 14 af 20

        Put olie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.

        • 1 spsk. rapsolie
        • 8 g. smør
      • Trin 15 af 20

        Læg kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.



      • Trin 16 af 20

        Put løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.

        • ½ spsk. tomatpure
      • Trin 17 af 20

        Hæld vand, bouillonterning og laurbærblad i gryden.

        • ¼ l vand
        • ½ oksebouillonterning
        • 1 laurbærblad

         

      • Trin 18 af 20

        Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.



      • Trin 19 af 20

        Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.



      • Trin 20 af 20

        Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomat, agurk, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!

        • 2 burgerboller
        • 2 spsk. ketchup
        • 2 syltede agurker, 30 g.
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i. 

        Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Chilimayo:

          • ½ rød chili
          • ½ dl mayonnaise

          Fyld:

          • 1 tomat
          • ½ agurk
          • 2 store salatblade
          • ½ løg
          • 2 spsk. ketchup
          • 2 syltede agurker, 30 g.

          Bankekød:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 250 g. okseinderlår eller oksebov
          • ½ dl hvedemel
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 spsk. rapsolie
          • 8 g. smør
          • ½ spsk. tomatpure
          • ¼ l vand
          • ½ oksebouillonterning
          • 1 laurbærblad

          Tilbehør:

          • 2 burgerboller

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 skærebrædder
          • 1 blender
          • 1 lille skål
          • 2 spiseskeer
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stor frysepose
          • 1 kødhammer
          • 1 dyb tallerken
          • 1 stor gryde
          • 1 grydeske
          • 1 grydelåg
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          4. Put chilien i en blender. Blend indtil der ikke er flere klumper.
          5. Hæld cremen op i en skål.
          6. Put mayonnaise i skålen, og rør det sammen med en ske.
          7. Fyld: Skyl tomat, agurk og salatblade.
          8. Skær tomat og agurk i tynde skiver.
          9. Pil løget, og skær det i ringe.
          10. Bankekød: Pil og hak løg og hvidløg.
          11. Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.
          12. Bank hver skive kød med en kødhammer. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.
          13. Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.
          14. Put olie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.
          15. Læg kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.
          16. Put løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.
          17. Hæld vand, bouillonterning og laurbærblad i gryden.
          18. Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.
          19. Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.
          20. Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomat, agurk, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i.

            Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2698 kJ / 643 kcal
            • Protein: 23 %
            • Kulhydrat: 29 %
            • Fedt: 48 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 20

            Mål alle ingredienserne af.

            Chilimayo:

            • 1 rød chili
            • 1 dl mayonnaise

            Fyld:

            • 2 tomater
            • 1 agurk
            • 4 store salatblade
            • 1 løg
            • 4 spsk. ketchup
            • 4 syltede agurker, 60 g.

            Bankekød:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 500 g. okseinderlår eller oksebov
            • 1 dl hvedemel
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. rapsolie
            • 15 g. smør
            • 1 spsk. tomatpure
            • ½ l vand
            • 1 oksebouillonterning
            • 2 laurbærblade

            Tilbehør:

            • 4 burgerboller
          • Trin 3 af 20

            Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 4 af 20

            Put chilien i en blender. Blend til der ikke er flere klumper.

          • Trin 5 af 20

            Hæld cremen op i en skål.

          • Trin 6 af 20

            Put mayonnaise i skålen, og rør det sammen med en ske.

            • 1 dl mayonnaise
          • Trin 7 af 20

            Fyld: Skyl tomaterne, agurk og salatblade.

            • 2 tomater
            • 1 agurk
            • 4 store salatblade
          • Trin 8 af 20

            Skær tomater og agurk i tynde skiver.

          • Trin 9 af 20

            Pil løget, og skær det i ringe.

            • 1 løg 
          • Trin 10 af 20

            Bankekød: Pil og hak løg og hvidløg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 20

            Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.

            • 500 g. okseinderlår eller oksebov
          • Trin 12 af 20

            Bank hver skive kød med en kødhammer. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.

            • 1 dl hvedemel
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 20

            Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.

          • Trin 14 af 20

            Put rapsolie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.

            • 2 spsk. rapsolie
            • 15 g. smør
          • Trin 15 af 20

            Læg kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.

          • Trin 16 af 20

            Put løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.

            • 1 spsk. tomatpure
          • Trin 17 af 20

            Hæld vand, bouillonterning og laurbærblade i gryden.

            • ½ l vand
            • 1 oksebouillonterning
            • 2 laurbærblade

             

          • Trin 18 af 20

            Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.

          • Trin 19 af 20

            Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.

          • Trin 20 af 20

            Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomater, agurker, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!

            • 4 burgerboller
            • 4 spsk. ketchup
            • 4 syltede agurker, 60 g.
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i.

            Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Chilimayo:

              • 1 rød chili
              • 1 dl mayonnaise

              Fyld:

              • 2 tomater
              • 1 agurk
              • 4 store salatblade
              • 1 løg
              • 4 spsk. ketchup
              • 4 syltede agurker, 60 g.

              Bankekød:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 500 g. okseinderlår eller oksebov
              • 1 dl hvedemel
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. rapsolie
              • 15 g. smør
              • 1 spsk. tomatpure
              • ½ l vand
              • 1 oksebouillonterning
              • 2 laurbærblade

              Tilbehør:

              • 4 burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 skærebrætter
              • 1 blender/foodprocessor
              • 1 lille skål
              • 2 spiseskeer
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stor frysepose
              • 1 kødhammer
              • 1 dyb tallerken
              • 1 stor gryde
              • 1 grydeske
              • 1 grydelåg
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              4. Put chilien i en blender. Blend til der ikke er flere klumper.
              5. Hæld cremen op i en skål.
              6. Put mayonnaise i skålen, og rør det sammen med en ske.
              7. Fyld: Skyl tomaterne, agurk og salatblade.
              8. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
              9. Pil løget, og skær det i ringe.
              10. Bankekød: Pil og hak løg og hvidløg.
              11. Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.
              12. Bank hver skive kød med en kødhammer. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.
              13. Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.
              14. Put rapsolie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.
              15. Læg kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.
              16. Put løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.
              17. Hæld vand, bouillonterning og laurbærblade i gryden.
              18. Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.
              19. Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.
              20. Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomater, agurker, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i. 

                Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2698 kJ / 643 kcal
                • Protein: 23 %
                • Kulhydrat: 29 %
                • Fedt: 48 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.



              • Trin 2 af 20

                Mål alle ingredienserne af.

                Chilimayo:

                • 1 ½ rød chili
                • 1 ½ dl mayonnaise

                Fyld:

                • 3 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 6 store salatblade
                • 1 ½ løg
                • 6 spsk. ketchup
                • 6 syltede agurker, 90 g.

                Bankekød:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 750 g. okseinderlår eller oksebov
                • 1 ½ dl hvedemel
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 3 spsk. olie
                • 25 g. smør
                • 1 ½ spsk. tomatpure
                • ¾ l vand
                • 1 ½ oksebouillonterning
                • 3 laurbærblade

                Tilbehør:

                • 6 burgerboller
              • Trin 3 af 20

                Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 4 af 20

                Put chilien i en blender. Blend til der ikke er flere klumper.



              • Trin 5 af 20

                Hæld cremen op i en skål.



              • Trin 6 af 20

                Kom mayonnaise i, og rør det sammen med en ske.

                • 1 ½ dl mayonnaise
              • Trin 7 af 20

                Fyld: Skyl tomaterne, agurk og salatblade.

                • 3 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 6 store salatblade
              • Trin 8 af 20

                Skær tomater og agurk i tynde skiver.



              • Trin 9 af 20

                Pil løgene, og skær dem i ringe.

                • 1 ½ løg 
              • Trin 10 af 20

                Bankekød:Pil og hak løg og hvidløg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
              • Trin 11 af 20

                Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.

                • 750 g. okseinderlår eller oksebov
              • Trin 12 af 20

                Bank hver skive kød med en kødhammer eller en tung genstand. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.

                • 1 ½ dl hvedemel
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 13 af 20

                Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.



              • Trin 14 af 20

                Kom rapsolie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.

                • 3 spsk. rapsolie
                • 25 g. smør
              • Trin 15 af 20

                Kom kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.



              • Trin 16 af 20

                Kom løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.

                • 1 ½ spsk. tomatpure
              • Trin 17 af 20

                Kom vand, bouillonterning og laurbærblade i gryden.

                • ¾ l vand
                • 1 ½ oksebouillonterning
                • 3 laurbærblade

                 

              • Trin 18 af 20

                Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.



              • Trin 19 af 20

                Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.



              • Trin 20 af 20

                Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomater, agurker, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!

                • 6 burgerboller
                • 6 spsk. ketchup
                • 6 syltede agurker, 90 g.
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne burger er lidt anderledes, da den ikke er lavet af hakket kød, men i stedet laves med en rigtig bøf i. 

                Tip: Gør det rigtig godt, og bag burgerbollerne selv. Find opskriften her i GoCook!

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Chilimayo:

                  • 1 ½ rød chili
                  • 1 ½ dl mayonnaise

                  Fyld:

                  • 3 tomater
                  • 1 ½ agurk
                  • 6 store salatblade
                  • 1 ½ løg
                  • 6 spsk. ketchup
                  • 6 syltede agurker, 90 g.

                  Bankekød:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 750 g. okseinderlår eller oksebov
                  • 1 ½ dl hvedemel
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 3 spsk. olie
                  • 25 g. smør
                  • 1 ½ spsk. tomatpure
                  • ¾ l vand
                  • 1 ½ oksebouillonterning
                  • 3 laurbærblade

                  Tilbehør:

                  • 6 burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 skærebrædder
                  • 1 blender
                  • 1 lille skål
                  • 2 spiseskeer
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stor frysepose
                  • 1 kødhammer
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 grydelåg
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Chilimayo: Flæk chilien på langs, og skrab kernerne ud med en urtekniv. Smid kernerne ud med det samme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  4. Put chilien i en blender. Blend til der ikke er flere klumper.
                  5. Hæld cremen op i en skål.
                  6. Kom mayonnaise i, og rør det sammen med en ske.
                  7. Fyld: Skyl tomaterne, agurk og salatblade.
                  8. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
                  9. Pil løgene, og skær dem i ringe.
                  10. Bankekød:Pil og hak løg og hvidløg.
                  11. Skær oksekødet i tynde skiver, og læg kødet i en stor frysepose.
                  12. Bank hver skive kød med en kødhammer eller en tung genstand. Put hvedemel i en dyb tallerken, og tilsæt salt og peber.
                  13. Vend kødskiverne i melet. De skal være dækket af mel på begge sider.
                  14. Kom rapsolie og smør i en gryde, og varm det op ved høj varme.
                  15. Kom kødet i gryden, og steg det brunt på begge sider.
                  16. Kom løg, hvidløg og tomatpure i gryden, og steg i 1 minut.
                  17. Kom vand, bouillonterning og laurbærblade i gryden.
                  18. Læg låg på gryden, og lad kødet simre på lav varme i 1 time, indtil kødet er mørt.
                  19. Sluk for blusset, og tag gryden af varmen.
                  20. Skær burgerbollerne i halve, og byg din helt egen musculo-burger med chilimayo, tomater, agurker, løg, bankekød, agurkesalat og ketchup. Velbekomme!