Brun farin

Brun farin er en blanding af sukker og sirup af rørsukker. Det smager sødt og lidt af karamel. Brun farin er fugtigt. Du kan bruge brun farin til brunsviger.

 

Smag: Sødt.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar brun farin i en bøtte med låg i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Hvis farinen er blevet hård, kan kan du lægge et stykke æble ned i posen. Så er farinen blød igen næste dag. 

Retter med brun farin

Kanelsnegle

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 18 min

Flamberede pandekager

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min

Drømmekage

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Bananbrød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min