Brødmuffins

Brødmuffins

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 30 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 2 timer

          Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

          Energi-indhold pr. stk.
          • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
          • Protein: 24 %
          • Kulhydrat: 30 %
          • Fedt: 46 %
          • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 12

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 12

          Find alle ingredienserne frem.

          • ½ tsk. olie
          • 2 skiver toastbrød
          • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
          • 2 skiver ost
          • 2 skiver skinke
          • 2 æg
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
        • Trin 3 af 12

          Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.

          • ½ tsk. olie
        • Trin 4 af 12

          Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

          • 2 skiver toastbrød
        • Trin 5 af 12

          Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.

        • Trin 6 af 12

          Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

          • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
        • Trin 7 af 12

          Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

          • 2 skiver ost
        • Trin 8 af 12

          Læg en skive skinke i hver brødskål.

          • 2 skiver skinke
        • Trin 9 af 12

          Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.

          • 2 æg
        • Trin 10 af 12

          Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
        • Trin 11 af 12

          Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

        • Trin 12 af 12

          Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • ½ tsk. olie
            • 2 skiver toastbrød
            • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
            • 2 skiver ost
            • 2 skiver skinke
            • 2 æg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

            Køkkenredskaber

            • 1 kagerulle
            • 2 muffinforme
            • 1 spiseske
            • 1 skærebræt
            • 1 lille skarp kniv
            • 1 kop

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
            4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
            5. Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.
            6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
            7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
            8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
            9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.
            10. Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
            11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
            12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 2 timer

              Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

              Energi-indhold pr. stk.
              • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
              • Protein: 24 %
              • Kulhydrat: 30 %
              • Fedt: 46 %
              • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 30 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 tsk. olie
                • 4 skiver toastbrød
                • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                • 4 skiver ost
                • 4 skiver skinke
                • 4 æg
                • 1 tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 3 af 12

                Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.

                • 1 tsk. olie
              • Trin 4 af 12

                Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

                • 4 skiver toastbrød
              • Trin 5 af 12

                Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.

              • Trin 6 af 12

                Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

                • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
              • Trin 7 af 12

                Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

                • 4 skiver ost
              • Trin 8 af 12

                Læg en skive skinke i hver brødskål.

                • 4 skiver skinke
              • Trin 9 af 12

                Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.

                • 4 æg
              • Trin 10 af 12

                Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 11 af 12

                Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

              • Trin 12 af 12

                Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 tsk. olie
                  • 4 skiver toastbrød
                  • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                  • 4 skiver ost
                  • 4 skiver skinke
                  • 4 æg
                  • 1 tsk. salt
                  • 2 knivspidser peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 kagerulle
                  • 2 muffinforme
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 kop

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.
                  4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
                  5. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.
                  6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
                  7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
                  8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
                  9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.
                  10. Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
                  12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 2 timer

                    Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                    Energi-indhold pr. stk.
                    • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                    • Protein: 24 %
                    • Kulhydrat: 30 %
                    • Fedt: 46 %
                    • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 2 timer

                      Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

                      Energi-indhold pr. stk.
                      • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                      • Protein: 24 %
                      • Kulhydrat: 30 %
                      • Fedt: 46 %
                      • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 12

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 12

                      Find alle ingredienserne frem.

                      • 1 ½ tsk. olie
                      • 6 skiver toastbrød
                      • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                      • 6 skiver ost
                      • 6 skiver skinke
                      • 6 æg
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                    • Trin 3 af 12

                      Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.

                      • 1 ½ tsk. olie
                    • Trin 4 af 12

                      Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

                      • 6 skiver toastbrød
                    • Trin 5 af 12

                      Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.

                    • Trin 6 af 12

                      Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

                      • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                    • Trin 7 af 12

                      Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

                      • 6 skiver ost
                    • Trin 8 af 12

                      Læg en skive skinke i hver brødskål.

                      • 6 skiver skinke
                    • Trin 9 af 12

                      Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.

                      • 6 æg
                    • Trin 10 af 12

                      Drys hver brødmuffin med salt og peber.

                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                    • Trin 11 af 12

                      Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

                    • Trin 12 af 12

                      Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 1 ½ tsk. olie
                        • 6 skiver toastbrød
                        • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                        • 6 skiver ost
                        • 6 skiver skinke
                        • 6 æg
                        • 1 ½ tsk. salt
                        • ½ tsk. peber

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 kagerulle
                        • 6 muffinforme
                        • 1 spiseske
                        • 1 skærebræt
                        • 1 lille skarp kniv
                        • 1 kop

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
                        4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
                        5. Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.
                        6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
                        7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
                        8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
                        9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.
                        10. Drys hver brødmuffin med salt og peber.
                        11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
                        12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.