Brødmuffins
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ tsk. olie
- 2 skiver toastbrød
- 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 2 skiver ost
- 2 skiver skinke
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 2 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- ½ tsk. olie
- 2 skiver toastbrød
- 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 2 skiver ost
- 2 skiver skinke
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 12
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
- ½ tsk. olie
- Trin 4 af 12
Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- 2 skiver toastbrød
- Trin 5 af 12
Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.
- Trin 6 af 12
Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- Trin 7 af 12
Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- 2 skiver ost
- Trin 8 af 12
Læg en skive skinke i hver brødskål.
- 2 skiver skinke
- Trin 9 af 12
Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.
- 2 æg
- Trin 10 af 12
Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 12
Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Trin 12 af 12
Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ tsk. olie
- 2 skiver toastbrød
- 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 2 skiver ost
- 2 skiver skinke
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 2 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
- Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.
- Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- Læg en skive skinke i hver brødskål.
- Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.
- Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 tsk. olie
- 4 skiver tostbrød
- 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 4 skiver ost
- 4 skiver skinke
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 4 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 1 tsk. olie
- 4 skiver toastbrød
- 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 4 skiver ost
- 4 skiver skinke
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- Trin 3 af 12
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.
- 1 tsk. olie
- Trin 4 af 12
Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- 4 skiver toastbrød
- Trin 5 af 12
Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.
- Trin 6 af 12
Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- Trin 7 af 12
Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- 4 skiver ost
- Trin 8 af 12
Læg en skive skinke i hver brødskål.
- 4 skiver skinke
- Trin 9 af 12
Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 4 æg
- Trin 10 af 12
Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- Trin 11 af 12
Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Trin 12 af 12
Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 tsk. olie
- 4 skiver toastbrød
- 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 4 skiver ost
- 4 skiver skinke
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 2 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.
- Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.
- Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- Læg en skive skinke i hver brødskål.
- Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1327 kJ / 317 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ tsk. olie
- 6 skiver toastbrød
- 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 6 skiver ost
- 6 skiver skinke
- 6 æg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 6 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ tsk. olie
- 6 skiver toastbrød
- 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 6 skiver ost
- 6 skiver skinke
- 6 æg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 3 af 12
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
- 1 ½ tsk. olie
- Trin 4 af 12
Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- 6 skiver toastbrød
- Trin 5 af 12
Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.
- Trin 6 af 12
Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- Trin 7 af 12
Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- 6 skiver ost
- Trin 8 af 12
Læg en skive skinke i hver brødskål.
- 6 skiver skinke
- Trin 9 af 12
Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.
- 6 æg
- Trin 10 af 12
Drys hver brødmuffin med salt og peber.
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 11 af 12
Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Trin 12 af 12
Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ tsk. olie
- 6 skiver toastbrød
- 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
- 6 skiver ost
- 6 skiver skinke
- 6 æg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Køkkenredskaber
- 1 kagerulle
- 6 muffinforme
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 kop
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
- Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
- Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.
- Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
- Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
- Læg en skive skinke i hver brødskål.
- Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.
- Drys hver brødmuffin med salt og peber.
- Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
- Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
-