Brødmuffins

Brødmuffins

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 30 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 2 timer

          Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

          Energi-indhold pr. stk.
          • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
          • Protein: 24 %
          • Kulhydrat: 30 %
          • Fedt: 46 %
          • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 12

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 12

          Find alle ingredienserne frem.

          • ½ tsk. olie
          • 2 skiver toastbrød
          • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
          • 2 skiver ost
          • 2 skiver skinke
          • 2 æg
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
        • Trin 3 af 12

          Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.

          • ½ tsk. olie
        • Trin 4 af 12

          Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

          • 2 skiver toastbrød
        • Trin 5 af 12

          Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.

        • Trin 6 af 12

          Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

          • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
        • Trin 7 af 12

          Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

          • 2 skiver ost
        • Trin 8 af 12

          Læg en skive skinke i hver brødskål.

          • 2 skiver skinke
        • Trin 9 af 12

          Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.

          • 2 æg
        • Trin 10 af 12

          Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
        • Trin 11 af 12

          Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

        • Trin 12 af 12

          Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • ½ tsk. olie
            • 2 skiver toastbrød
            • 1 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
            • 2 skiver ost
            • 2 skiver skinke
            • 2 æg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

            Køkkenredskaber

            • 1 kagerulle
            • 2 muffinforme
            • 1 spiseske
            • 1 skærebræt
            • 1 lille skarp kniv
            • 1 kop

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
            4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
            5. Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner to små skåle.
            6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
            7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
            8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
            9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med det andet æg. Kom det ned i den anden brødskål.
            10. Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
            11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
            12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 2 timer

              Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

              Energi-indhold pr. stk.
              • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
              • Protein: 24 %
              • Kulhydrat: 30 %
              • Fedt: 46 %
              • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 30 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 tsk. olie
                • 4 skiver toastbrød
                • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                • 4 skiver ost
                • 4 skiver skinke
                • 4 æg
                • 1 tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 3 af 12

                Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.

                • 1 tsk. olie
              • Trin 4 af 12

                Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

                • 4 skiver toastbrød
              • Trin 5 af 12

                Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.

              • Trin 6 af 12

                Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

                • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
              • Trin 7 af 12

                Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

                • 4 skiver ost
              • Trin 8 af 12

                Læg en skive skinke i hver brødskål.

                • 4 skiver skinke
              • Trin 9 af 12

                Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 4 æg
              • Trin 10 af 12

                Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 tsk. salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 11 af 12

                Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

              • Trin 12 af 12

                Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 tsk. olie
                  • 4 skiver toastbrød
                  • 2 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                  • 4 skiver ost
                  • 4 skiver skinke
                  • 4 æg
                  • 1 tsk. salt
                  • 2 knivspidser peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 kagerulle
                  • 2 muffinforme
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 kop

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 4 muffinforme med lidt olie.
                  4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
                  5. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner fire små skåle.
                  6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
                  7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
                  8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
                  9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  10. Drys hver brødmuffin med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
                  12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 2 timer

                    Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                    Energi-indhold pr. stk.
                    • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                    • Protein: 24 %
                    • Kulhydrat: 30 %
                    • Fedt: 46 %
                    • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 2 timer

                      Se filmen, hvor Gorm laver brødmuffins til madpakken.

                      Energi-indhold pr. stk.
                      • Energi: 1327 kJ / 317 kcal
                      • Protein: 24 %
                      • Kulhydrat: 30 %
                      • Fedt: 46 %
                      • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 12

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 12

                      Find alle ingredienserne frem.

                      • 1 ½ tsk. olie
                      • 6 skiver toastbrød
                      • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                      • 6 skiver ost
                      • 6 skiver skinke
                      • 6 æg
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                    • Trin 3 af 12

                      Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.

                      • 1 ½ tsk. olie
                    • Trin 4 af 12

                      Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.

                      • 6 skiver toastbrød
                    • Trin 5 af 12

                      Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.

                    • Trin 6 af 12

                      Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.

                      • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                    • Trin 7 af 12

                      Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.

                      • 6 skiver ost
                    • Trin 8 af 12

                      Læg en skive skinke i hver brødskål.

                      • 6 skiver skinke
                    • Trin 9 af 12

                      Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.

                      • 6 æg
                    • Trin 10 af 12

                      Drys hver brødmuffin med salt og peber.

                      • 1 ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                    • Trin 11 af 12

                      Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.

                    • Trin 12 af 12

                      Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Gør klar til landing! Den ultimative eftermiddags-snack er på vej ned fra himlen til dine smagsløg. Der skal udøves vold mod toastbrød, stoppes lækkerier i, og så lige en tur i ovnen. Se dét er gode sager.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 1 ½ tsk. olie
                        • 6 skiver toastbrød
                        • 3 spsk. smøreost med hvidløg eller krydderurter
                        • 6 skiver ost
                        • 6 skiver skinke
                        • 6 æg
                        • 1 ½ tsk. salt
                        • ½ tsk. peber

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 kagerulle
                        • 6 muffinforme
                        • 1 spiseske
                        • 1 skærebræt
                        • 1 lille skarp kniv
                        • 1 kop

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør 2 muffinforme med lidt olie.
                        4. Tag en kagerulle, og rul brødskiverne flade. Skær eventuelt skorpen af brødet.
                        5. Smør metalmuffinforme med ½ tsk. olie. Tryk de flade brødskiver ned i hver sin muffinform, så de danner seks små skåle.
                        6. Tag en spiseske. Smør ½ spiseskefuld flødeost på indersiden af hver brødskål.
                        7. Tag et skærebræt og lille skarp kniv. Hak osten i mindre stykker, og fordel den i brødskålene.
                        8. Læg en skive skinke i hver brødskål.
                        9. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det ned i den ene brødskål. Gentag med de andre æg. Kom dem ned i hver sin brødskål.
                        10. Drys hver brødmuffin med salt og peber.
                        11. Stil dine brødmuffins i ovnen på en bageplade, og bag dem i cirka 15 minutter, til ægget er hårdt.
                        12. Server som de er til morgenmaden eller en brunch, eller spis dem til frokost sammen med en grøn salat.