Broccolisalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 2 portioner.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1227 kJ / 293 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 23 %
- Fedt: 57 %
- Heraf mættet fedt: 5,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ broccoli med stok
- 2 fed hvidløg
- 2 dl. yoghurt naturel
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 20 g. græskarkerner
- 12 cherrytomater
- 1 bundt persille
- ½ citron
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 lille skål
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 2 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
- ½ broccoli med stok
- 2 fed hvidløg
- 2 dl. yoghurt naturel
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 20 g. græskarkerner
- 12 cherrytomater
- 1 bundt persille
- ½ citron
- Trin 3 af 19
Vask broccolien grundigt.
- ½ broccoli med stok
- Trin 4 af 19
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Trin 5 af 19
Pil hvidløgsfeddene.
- 2 fed hvidløg
- Trin 6 af 19
Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Trin 7 af 19
Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Trin 8 af 19
Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- 2 dl. yoghurt naturel
- Trin 9 af 19
Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 10 af 19
Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- 50 g. bacon i skiver
- Trin 11 af 19
Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Trin 12 af 19
Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- 1 spsk. olie
- 20 g. græskarkerner
- Trin 13 af 19
Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- 12 cherrytomater
- Trin 14 af 19
Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt persille
- Trin 15 af 19
Tag en citruspresser frem. Pres saften af ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- Trin 16 af 19
Tag to høje bøtter med låg frem.
- Trin 17 af 19
Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Trin 18 af 19
Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Trin 19 af 19
Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 2 portioner.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ broccoli med stok
- 2 fed hvidløg
- 2 dl. yoghurt naturel
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 20 g. græskarkerner
- 12 cherrytomater
- 1 bundt persille
- ½ citron
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 lille skål
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 2 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask broccolien grundigt.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Pil hvidløgsfeddene.
- Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag en citruspresser frem. Pres saften af ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Tag to høje bøtter med låg frem.
- Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 4 portioner.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1227 kJ / 293 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 23 %
- Fedt: 57 %
- Heraf mættet fedt: 5,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 broccoli med stok
- 4 fed hvidløg
- 4 dl. yoghurt naturel
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- 100 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 40 g. græskarkerner
- 24 cherrytomater
- 2 bundter persille
- 1 citron
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 lille skål
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 4 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
- 1 broccoli med stok
- 4 fed hvidløg
- 4 dl. yoghurt naturel
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- 100 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 40 g. græskarkerner
- 24 cherrytomater
- 2 bundter persille
- 1 citron
- Trin 3 af 19
Vask broccolien grundigt.
- 1 broccoli med stok
- Trin 4 af 19
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Trin 5 af 19
Pil hvidløgsfeddene.
- 4 fed hvidløg
- Trin 6 af 19
Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Trin 7 af 19
Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Trin 8 af 19
Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- 4 dl. yoghurt naturel
- Trin 9 af 19
Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- Trin 10 af 19
Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- 100 g. bacon i skiver
- Trin 11 af 19
Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Trin 12 af 19
Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- 1 spsk. olie
- 40 g. græskarkerner
- Trin 13 af 19
Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- 24 cherrytomater
- Trin 14 af 19
Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 2 bundter persille
- Trin 15 af 19
Tag en citruspresser frem. Skær citronen over, og pres saften ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 citron
- Trin 16 af 19
Tag fire høje bøtter med låg frem.
- Trin 17 af 19
Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Trin 18 af 19
Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Trin 19 af 19
Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 4 portioner.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 broccoli med stok
- 4 fed hvidløg
- 4 dl. yoghurt naturel
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- 100 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 40 g. græskarkerner
- 24 cherrytomater
- 2 bundter persille
- 1 citron
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 lille skål
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 4 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask broccolien grundigt.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Pil hvidløgsfeddene.
- Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag en citruspresser frem. Skær citronen over, og pres saften ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Tag fire høje bøtter med låg frem.
- Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 6 portioner.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1227 kJ / 293 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 23 %
- Fedt: 57 %
- Heraf mættet fedt: 5,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ broccoli med stok
- 6 fed hvidløg
- 6 dl. yoghurt naturel
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 60 g. græskarkerner
- 36 cherrytomater
- 3 bundter persille
- 1 ½ citron
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 6 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ broccoli med stok
- 6 fed hvidløg
- 6 dl. yoghurt naturel
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 60 g. græskarkerner
- 36 cherrytomater
- 3 bundter persille
- 1 ½ citron
- Trin 3 af 19
Vask broccolien grundigt.
- 1 ½ broccoli med stok
- Trin 4 af 19
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Trin 5 af 19
Pil hvidløgsfeddene.
- 6 fed hvidløg
- Trin 6 af 19
Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Trin 7 af 19
Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Trin 8 af 19
Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- 6 dl. yoghurt naturel
- Trin 9 af 19
Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 10 af 19
Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- 150 g. bacon i skiver
- Trin 11 af 19
Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Trin 12 af 19
Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- 1 spsk. olie
- 60 g. græskarkerner
- Trin 13 af 19
Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- 36 cherrytomater
- Trin 14 af 19
Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 3 bundter persille
- Trin 15 af 19
Tag en citruspresser frem. Skær citronerne over, og pres saften af 1 ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 ½ citron
- Trin 16 af 19
Tag seks høje bøtter med låg frem.
- Trin 17 af 19
Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Trin 18 af 19
Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Trin 19 af 19
Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lav din egen bland-selv-salat med bacon og broccoli. Kom salaten i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.
Opskriften giver 6 portioner.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ broccoli med stok
- 6 fed hvidløg
- 6 dl. yoghurt naturel
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 60 g. græskarkerner
- 36 cherrytomater
- 3 bundter persille
- 1 ½ citron
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 tallerkener
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 lille skål
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 saks
- 1 stegepande
- 1 spatel
- Køkkenrulle
- 1 balje
- 1 citruspresser
- 6 høje bøtter med låg
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask broccolien grundigt.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær de fine buketter af, og skær stokken i små tern. Skær også buketterne i små stykker. Læg dem på en tallerken.
- Pil hvidløgsfeddene.
- Tag en lille gryde frem. Kom vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kom broccoli-ternene (ikke de små buketter) og hvidløgsfeddene i vandet, og kog dem i 10 minutter.
- Stil en lille skål ned i håndvasken, og stil et dørslag ovenpå. Hæld vand og broccoli ned i dørslaget. Gem kogevandet.
- Tag en blender frem. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hæld broccoli-tern, 1 deciliter af kogevandet og yoghurt i blenderen. Blend, til det bliver til en creme. Hæld broccolicremen over i en lille skål.
- Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Tag en saks frem. Klip baconskiverne i 2 centimeter brede stykker.
- Tag en stegepande og en spatel frem. Varm stegepanden op til lidt mere end middel varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconstykkerne på køkkenrullen.
- Hæld olie på samme stegepande. Skru op til høj varme. Steg nu græskarkernerne og de små broccoli-buketter på stegepanden i 3-4 minutter. Tag stegepanden væk fra varmen. Læg kernerne og broccolibuketterne på en tallerken.
- Tag et nyt skærebræt og en kniv frem. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
- Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag en citruspresser frem. Skær citronerne over, og pres saften af 1 ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Tag seks høje bøtter med låg frem.
- Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først broccolicremen, så broccolibuketter, kerner, tomater og bacon. Drys med persille, og hæld citronsaften over.
- Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
- Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
-