Bounty-barer
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Lækkersulten? Disse hjemmelavede kokosbarer indeholder kun tre ingredienser, og så er de super nemme at lave.
Tip: Du kan også overtrække dem med mørk chokolade.
Opskriften giver cirka 15 bounty-barer.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1213 kJ / 290 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 13,7 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 250 g. kokosmel
- 1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
- 250 g. mælkechokolade
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 tallerken
- Bagepapir
- 1 lille glasskål
- 1 lille gryde
- 2 gafler
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 250 g. kokosmel
- 1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
- 250 g. mælkechokolade
- Trin 3 af 11
Hæld kokosmel og kondenseret mælk i en skål, og ælt det sammen med hænderne. Massen skal være meget klistret.
- 250 g. kokosmel
- 1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
- Trin 4 af 11
Stil skålen med kokosmassen på køl i minimum 30 minutter.
- Trin 5 af 11
Læg bagepapir på en tallerken. Tag skålen med kokosmassen ud af køleskabet, og form massen med hænderne til små aflange kokosbrød på cirka 2 x 4 centimeter. Læg kokosbrødene på tallerkenen.
- Trin 6 af 11
Stil kokosbrødene på køl i minimum 30 minutter.
- Trin 7 af 11
Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
- 250 g. mælkechokolade
- Trin 8 af 11
Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør undervejs med en dejskraber.
- Trin 9 af 11
Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
- Trin 10 af 11
Dyp hvert kokosbrød i den smeltede chokolade. Brug eventuelt to gafler til at holde kokosbrødene med, når du dypper dem ned i chokoladen. Sæt de overtrukne kokosbrød tilbage på tallerkenen med bagepapir.
- Trin 11 af 11
Opbevar bounty-barerne på køl, indtil de skal spises.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lækkersulten? Disse hjemmelavede kokosbarer indeholder kun tre ingredienser, og så er de super nemme at lave.
Tip: Du kan også overtrække dem med mørk chokolade.
Opskriften giver cirka 15 bounty-barer.
Du skal bruge
Ingredienser
- 250 g. kokosmel
- 1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
- 250 g. mælkechokolade
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 tallerken
- Bagepapir
- 1 lille glasskål
- 1 lille gryde
- 2 gafler
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld kokosmel og kondenseret mælk i en skål, og ælt det sammen med hænderne. Massen skal være meget klistret.
- Stil skålen med kokosmassen på køl i minimum 30 minutter.
- Læg bagepapir på en tallerken. Tag skålen med kokosmassen ud af køleskabet, og form massen med hænderne til små aflange kokosbrød på cirka 2 x 4 centimeter. Læg kokosbrødene på tallerkenen.
- Stil kokosbrødene på køl i minimum 30 minutter.
- Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
- Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør undervejs med en dejskraber.
- Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
- Dyp hvert kokosbrød i den smeltede chokolade. Brug eventuelt to gafler til at holde kokosbrødene med, når du dypper dem ned i chokoladen. Sæt de overtrukne kokosbrød tilbage på tallerkenen med bagepapir.
- Opbevar bounty-barerne på køl, indtil de skal spises.
-