Bønnesalat med tomater

Bønnesalat med tomater

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 53 %
        • Fedt: 38 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 250 g. cherrytomater
        • ½ l vand
        • 1 tsk. groft salt
        • 250 g. grønne bønner, friske eller frosne

        Dressing:

        • ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
        • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
        • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 12

        Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

        • 250 g. cherrytomater
      • Trin 4 af 12

        Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

        • ½ l. vand
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 5 af 12

        Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

        • 250 g. grønne bønner
      • Trin 6 af 12

        Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

      • Trin 7 af 12

        Skær cherrytomaterne over i halve.

      • Trin 8 af 12

        Læg bønner og tomater i en skål.

      • Trin 9 af 12

        Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 10 af 12

        Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

        • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
        • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
        • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • knivspids peber

         

      • Trin 11 af 12

        Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.

      • Trin 12 af 12

        Server bønnesalaten.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 250 g. cherrytomater
          • ½ l vand
          • 1 tsk. groft salt
          • 250 g. grønne bønner, friske eller frosne

          Dressing:

          • ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
          • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
          • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 røreske
          • Husholdningsfilm

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
          4. Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
          5. Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
          6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
          7. Skær cherrytomaterne over i halve.
          8. Læg bønner og tomater i en skål.
          9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.
          10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
          11. Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.
          12. Server bønnesalaten.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 53 %
            • Fedt: 38 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • 500 g. cherrytomater
            • 1 l vand
            • 2 tsk. groft salt
            • 500 g. grønne bønner, friske eller frosne

            Dressing:

            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
            • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
            • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 3 af 12

            Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

            • 500 g. cherrytomater
          • Trin 4 af 12

            Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

            • 1 1 vand
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 5 af 12

            Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

            • 500 g. grønne bønner
          • Trin 6 af 12

            Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

          • Trin 7 af 12

            Skær cherrytomaterne over i halve.

          • Trin 8 af 12

            Læg bønner og tomater i en skål.

          • Trin 9 af 12

            Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 10 af 12

            Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

            • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
            • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
            • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

             

          • Trin 11 af 12

            Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.

          • Trin 12 af 12

            Server bønnesalaten.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 500 g. cherrytomater
              • 1 l vand
              • 2 tsk. groft salt
              • 500 g. grønne bønner, friske eller frosne

              Dressing:

              • 1 fed hvidløg
              • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
              • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
              • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
              • 2 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellem skål
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 røreske
              • Husholdningsfilm

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
              4. Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
              5. Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
              6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
              7. Skær cherrytomaterne over i halve.
              8. Læg bønner og tomater i en skål.
              9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.
              10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
              11. Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.
              12. Server bønnesalaten.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 53 %
                • Fedt: 38 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 750 g. cherrytomater
                • 1 ½ l vand
                • 3 tsk. groft salt
                • 750 g. grønne bønner, friske eller frosne

                Dressing:

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 3 af 12

                Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

                • 750 g. cherrytomater
              • Trin 4 af 12

                Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

                • 1 ½ l vand
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 5 af 12

                Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

                • 750 g. grønne bønner
              • Trin 6 af 12

                Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

              • Trin 7 af 12

                Skær cherrytomaterne over i halve.

              • Trin 8 af 12

                Læg bønner og tomater i en mellem skål.

              • Trin 9 af 12

                Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 10 af 12

                Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

                • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                 

              • Trin 11 af 12

                Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.

              • Trin 12 af 12

                Server bønnesalaten.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 750 g. cherrytomater
                  • 1 ½ l vand
                  • 3 tsk. groft salt
                  • 750 g. grønne bønner, friske eller frosne

                  Dressing:

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                  • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                  • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 røreske
                  • Husholdningsfilm

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
                  4. Kom vand og salt i en mellem gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
                  5. Kom de grønne bønner i vandet. Bring bønner og vand i kog, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
                  6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
                  7. Skær cherrytomaterne over i halve.
                  8. Læg bønner og tomater i en mellem skål.
                  9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint.
                  10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
                  11. Hæld dressing over bønnerne og tomaterne. Vend forsigtigt rundt.
                  12. Server bønnesalaten.