Bønnesalat med tomater

Bønnesalat med tomater

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 53 %
        • Fedt: 38 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • 250 g. cherrytomater
        • ½ l vand
        • 1 tsk. groft salt
        • 250 g. grønne bønner, friske eller frosne

        Dressing:

        • ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
        • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
        • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 11

        Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

        • 250 g. cherrytomater
      • Trin 4 af 11

        Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

        • ½ l. vand
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 5 af 11

        Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

        • 250 g. grønne bønner
      • Trin 6 af 11

        Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

      • Trin 7 af 11

        Skær cherrytomaterne over i halve.

      • Trin 8 af 11

        Læg bønner og tomater i en skål.

      • Trin 9 af 11

        Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 10 af 11

        Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

        • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
        • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
        • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • knivspids peber

         

      • Trin 11 af 11

        Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 250 g. cherrytomater
          • ½ l vand
          • 1 tsk. groft salt
          • 250 g. grønne bønner, friske eller frosne

          Dressing:

          • ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
          • ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
          • ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 røreske
          • Husholdningsfilm

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
          4. Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
          5. Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
          6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
          7. Skær cherrytomaterne over i halve.
          8. Læg bønner og tomater i en skål.
          9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
          11. Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 53 %
            • Fedt: 38 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 500 g. cherrytomater
            • 1 l vand
            • 2 tsk. groft salt
            • 500 g. grønne bønner, friske eller frosne

            Dressing:

            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
            • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
            • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 3 af 11

            Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

            • 500 g. cherrytomater
          • Trin 4 af 11

            Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

            • 1 1 vand
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 5 af 11

            Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

            • 500 g. grønne bønner
          • Trin 6 af 11

            Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

          • Trin 7 af 11

            Skær cherrytomaterne over i halve.

          • Trin 8 af 11

            Læg bønner og tomater i en skål.

          • Trin 9 af 11

            Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 10 af 11

            Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

            • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
            • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
            • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

             

          • Trin 11 af 11

            Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 500 g. cherrytomater
              • 1 l vand
              • 2 tsk. groft salt
              • 500 g. grønne bønner, friske eller frosne

              Dressing:

              • 1 fed hvidløg
              • 1 spsk. honning, gerne akaciehonning
              • 1 tsk. sennep, gerne dijon-sennep
              • 1 spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
              • 2 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellem skål
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 røreske
              • Husholdningsfilm

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
              4. Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
              5. Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
              6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
              7. Skær cherrytomaterne over i halve.
              8. Læg bønner og tomater i en skål.
              9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
              11. Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1137 kJ / 270 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 53 %
                • Fedt: 38 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 750 g. cherrytomater
                • 1 ½ l vand
                • 3 tsk. groft salt
                • 750 g. grønne bønner, friske eller frosne

                Dressing:

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 3 af 11

                Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

                • 750 g. cherrytomater
              • Trin 4 af 11

                Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

                • 1 ½ l vand
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 5 af 11

                Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

                • 750 g. grønne bønner
              • Trin 6 af 11

                Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

              • Trin 7 af 11

                Skær cherrytomaterne over i halve.

              • Trin 8 af 11

                Læg bønner og tomater i en mellem skål.

              • Trin 9 af 11

                Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 10 af 11

                Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

                • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                 

              • Trin 11 af 11

                Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne saftige salat spræller af sundhed og smager fortræffeligt. Brug den som tilbehør til eksempelvis kylling, steg eller fisk - ja, den passer til det hele!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 750 g. cherrytomater
                  • 1 ½ l vand
                  • 3 tsk. groft salt
                  • 750 g. grønne bønner, friske eller frosne

                  Dressing:

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. honning, gerne akaciehonning
                  • 1 ½ tsk. sennep, gerne dijon-sennep
                  • 1 ½ spsk. eddike, gerne hvid balsamicoeddike
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 røreske
                  • Husholdningsfilm

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
                  4. Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.
                  5. Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.
                  6. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.
                  7. Skær cherrytomaterne over i halve.
                  8. Læg bønner og tomater i en mellem skål.
                  9. Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  10. Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.
                  11. Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.