Bønnefritter

Bønnefritter

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Du kender helt sikkert pomefritter. Men har du nogensinde prøvet bønne-fritter? De er rigtig nemme at lave og smager super godt!

        Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 592 kJ / 141 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 20 %
        • Fedt: 73 %
        • Heraf mættet fedt: 0,9 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
        • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
        • ½ tsk. salt
      • Trin 3 af 7

        Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

      • Trin 4 af 7

        Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

        • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
        • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 7

        Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.

      • Trin 6 af 7

        Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.

      • Trin 7 af 7

        Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du kender helt sikkert pomefritter. Men har du nogensinde prøvet bønne-fritter? De er rigtig nemme at lave og smager super godt!

        Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
          • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
          • ½ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stor skål
          • Bagepapir
          • 1 bageplade

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
          4. Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.
          5. Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.
          6. Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.
          7. Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.