Bønnefritter

Bønnefritter

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvem siger grøntsager er kedelige? Her får du grønne bønner forklædt som pomfritter - salte, knasende, sprøde og lækre. Stooooop! Tænker du måske? Så er det bare fordi, du ikke har smagt dem endnu!

        Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 592 kJ / 141 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 20 %
        • Fedt: 73 %
        • Heraf mættet fedt: 0,9 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Gorm laver bønnefritter.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 592 kJ / 141 kcal
          • Protein: 7 %
          • Kulhydrat: 20 %
          • Fedt: 73 %
          • Heraf mættet fedt: 0,9 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 7

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

        • Trin 2 af 7

          Mål alle ingredienserne af.

          • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
          • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
          • ½ tsk. salt
        • Trin 3 af 7

          Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

        • Trin 4 af 7

          Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

          • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
          • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
          • ½ tsk. salt
        • Trin 5 af 7

          Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.

        • Trin 6 af 7

          Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.

        • Trin 7 af 7

          Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Hvem siger grøntsager er kedelige? Her får du grønne bønner forklædt som pomfritter - salte, knasende, sprøde og lækre. Stooooop! Tænker du måske? Så er det bare fordi, du ikke har smagt dem endnu!

          Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
            • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
            • ½ tsk. salt

             

            Køkkenredskaber

            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 stor skål
            • Bagepapir
            • 1 bageplade

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
            2. Mål alle ingredienserne af.
            3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
            4. Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.
            5. Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.
            6. Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.
            7. Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.