Bønnefritter

Bønnefritter

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvem siger, grøntsager er kedelige? Her får du grønne bønner forklædt som pomfritter - salte, knasende, sprøde og lækre. Stooooop! Tænker du måske? Så er det bare fordi, du ikke har smagt dem endnu!

        Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 592 kJ / 141 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 20 %
        • Fedt: 73 %
        • Heraf mættet fedt: 0,9 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Gorm laver bønnefritter.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 592 kJ / 141 kcal
          • Protein: 7 %
          • Kulhydrat: 20 %
          • Fedt: 73 %
          • Heraf mættet fedt: 0,9 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 7

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 7

          Find alle ingredienserne frem.

          • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
          • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
          • ½ tsk. salt
        • Trin 3 af 7

          Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

        • Trin 4 af 7

          Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

          • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
          • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
          • ½ tsk. salt
        • Trin 5 af 7

          Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.

        • Trin 6 af 7

          Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.

        • Trin 7 af 7

          Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Hvem siger, grøntsager er kedelige? Her får du grønne bønner forklædt som pomfritter - salte, knasende, sprøde og lækre. Stooooop! Tænker du måske? Så er det bare fordi, du ikke har smagt dem endnu!

          Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 pose frosne grønne bønner, optøede
            • 3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
            • ½ tsk. salt

             

            Køkkenredskaber

            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 stor skål
            • Bagepapir
            • 1 bageplade

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
            4. Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.
            5. Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.
            6. Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.
            7. Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.