Blomkålssuppe med æbler

Blomkålssuppe med æbler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 983 kJ / 235 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 39 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 7,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 22

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ blomkål
        • 100 g. kartofler
        • ½ æble
        • 1/8 knoldselleri
        • ½ grøntsagsboullion-terning
        • Ca. 2 ½ dl. vand
        • 100 g. pikantost
        • ½ citron (kun saften)
        • 1 tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

        Drys:

        • 1 ½ spsk. græskarkerner (kan udelades)
        • 60 g. bacon i tern (kan udelades)
        • ¼ dl. persille
        • ½ æble
      • Trin 3 af 22

        Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.

        • ½ blomkål
      • Trin 4 af 22

        Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.

        • 100 g. kartofler

         

      • Trin 5 af 22

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.

        • ½ æble
      • Trin 6 af 22

        Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.

        • 1/8 knoldselleri
      • Trin 7 af 22

        Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.

      • Trin 8 af 22

        Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.

        • ½ grøntsagsboullion-terning
        • Ca. 2 ½ dl. vand
      • Trin 9 af 22

        Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.

      • Trin 10 af 22

        Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.

      • Trin 11 af 22

        Tilsæt pikantosten, og rør rundt.

        • 100 g. pikantost
      • Trin 12 af 22

        Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.

      • Trin 13 af 22

        Pres saft af citronen, til du har 1 spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.

        • ½ citron (kun saften)

         

      • Trin 14 af 22

        Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.

        • 1 tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 15 af 22

        Smag til med citronsaft, salt og peber.

      • Trin 16 af 22

        Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.

        • 1 ½ spsk. græskarkerner (kan udelades)

         

      • Trin 17 af 22

        Kom bacon på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.

        • 60 g. bacon i tern (kan udelades)

         

      • Trin 18 af 22

        Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.

      • Trin 19 af 22

        Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl. persille

         

      • Trin 20 af 22

        Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 21 af 22

        Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

        • ½ æble

         

      • Trin 22 af 22

        Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner. 

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 røreske
          • 1 stavblender
          • 1 citruspresser
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 mellem skål
          • 4 dybe tallerkner

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.
          4. Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.
          5. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.
          6. Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.
          7. Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.
          8. Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.
          9. Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.
          10. Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.
          11. Tilsæt pikantosten, og rør rundt.
          12. Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
          13. Pres saft af citronen, til du har 1 spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.
          14. Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.
          15. Smag til med citronsaft, salt og peber.
          16. Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.
          17. Kom bacon på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.
          18. Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.
          19. Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          20. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          21. Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
          22. Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 983 kJ / 235 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 39 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 7,5 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 22

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            • 1 blomkål
            • 200 g. kartofler
            • 1 æble
            • 1/4 knoldselleri
            • 1 grøntsagsboullion-terning
            • Ca. 1 l. vand
            • 200 g. pikantost
            • 1 citron (kun saften)
            • 2 tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Drys:

            • 3 spsk. græskarkerner (kan udelades)
            • 120 g. bacon i tern (kan udelades)
            • ½ dl. persille
            • 1 æble

             

             

          • Trin 3 af 22

            Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.

            • 1 blomkål

             

          • Trin 4 af 22

            Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.

            • 200 g. kartofler

             

          • Trin 5 af 22

            Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.

            • 1 æble

             

          • Trin 6 af 22

            Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.

            • 1/4 knoldselleri
            • 1 grøntsagsboullion-terning

             

          • Trin 7 af 22

            Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.

          • Trin 8 af 22

            Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.

            • 1 ½ grøntsagsboullion-terning
            • Ca. 1 l. vand
          • Trin 9 af 22

            Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.

          • Trin 10 af 22

            Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.

          • Trin 11 af 22

            Tilsæt pikantosten, og rør rundt.

            • 200 g. pikantost

             

          • Trin 12 af 22

            Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.

          • Trin 13 af 22

            Pres saft af citronen, til du har 1 ½ spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.

            • 1 citron (kun saften)

             

          • Trin 14 af 22

            Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.

            • 2 tsk. salt
            • ½ tsk. peber

             

          • Trin 15 af 22

            Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.

            • 3 spsk. græskarkerner (kan udelades)

             

          • Trin 16 af 22

            Kom bacontern på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.

            • 120 g. bacon i tern (kan udelades)

             

          • Trin 17 af 22

            Smag til med citronsaft, salt og peber.

          • Trin 18 af 22

            Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.

          • Trin 19 af 22

            Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl. persille

             

          • Trin 20 af 22

            Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 21 af 22

            Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

            • 1 æble

             

          • Trin 22 af 22

            Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 blomkål
              • 200 g. kartofler
              • 1 æble
              • 1/4 knoldselleri
              • 1 grøntsagsboullion-terning
              • Ca. 1 l. vand
              • 200 g. pikantost
              • 1 citron (kun saften)
              • 2 tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Drys

              • 3 spsk. græskarkerner (kan udelades)
              • 120 g. bacon i tern (kan udelades)
              • ½ dl. persille
              • 1 æble

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 røreske
              • 1 stavblender
              • 1 citruspresser
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 mellem skål
              • 4 dybe tallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.
              4. Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.
              5. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.
              6. Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.
              7. Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.
              8. Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.
              9. Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.
              10. Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.
              11. Tilsæt pikantosten, og rør rundt.
              12. Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
              13. Pres saft af citronen, til du har 1 ½ spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.
              14. Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.
              15. Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.
              16. Kom bacontern på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.
              17. Smag til med citronsaft, salt og peber.
              18. Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.
              19. Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              20. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              21. Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
              22. Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 983 kJ / 235 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 39 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 7,5 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 22

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ blomkål
                • 300 g. kartofler
                • 1 ½ æble
                • ½ knoldselleri
                • 1 ½ grøntsagsboullion-terning
                • Ca. 1 l. vand
                • 300 g. pikantost
                • 1 citron (kun saften)
                • 3 tsk. salt
                • 1 tsk. peber

                Drys:

                • 4 ½ spsk. græskarkerner (kan udelades)
                • 180 g. bacon i tern (kan udelades)
                • ¾ dl. persille
                • 1 ½ æble
              • Trin 3 af 22

                Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.

                • 1 ½ blomkål
              • Trin 4 af 22

                Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.

                • 300 g. kartofler
              • Trin 5 af 22

                Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.

                • 1 ½ æble
              • Trin 6 af 22

                Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.

                • ½ knoldselleri
              • Trin 7 af 22

                Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.

              • Trin 8 af 22

                Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.

                • 1 ½ grøntsagsboullion-terning
                • Ca. 1 l. vand
              • Trin 9 af 22

                Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.

              • Trin 10 af 22

                Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.

              • Trin 11 af 22

                Tilsæt pikantosten, og rør rundt.

                • 300 g. pikantost
              • Trin 12 af 22

                Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.

              • Trin 13 af 22

                Pres saft af citronen, til du har 2 ½ spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.

                • 1 citron (kun saften)
              • Trin 14 af 22

                Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.

                • 3 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
              • Trin 15 af 22

                Smag til med citronsaft, salt og peber.

              • Trin 16 af 22

                Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.

                • 4 ½ spsk. græskarkerner (kan udelades)
              • Trin 17 af 22

                Kom bacontern på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.

                • 180 g. bacon i tern (kan udelades)
              • Trin 18 af 22

                Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.

              • Trin 19 af 22

                Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl. persille
              • Trin 20 af 22

                Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 21 af 22

                Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

                • 1 ½ æble
              • Trin 22 af 22

                Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skøn, lun blomkålssuppe med masser af smag, knas og varme. Perfekt på bordet en kold efterårs- eller vinterdag. Tip: Du kan også riste sesamfrø, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder og bruge som drys i stedet for græskarkerner.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ blomkål
                  • 300 g. kartofler
                  • 1 ½ æble
                  • ½ knoldselleri
                  • 1 ½ grøntsagsboullion-terning
                  • Ca. 1 l. vand
                  • 300 g. pikantost
                  • 1 citron (kun saften)
                  • 3 tsk. salt
                  • 1 tsk. peber

                  Drys:

                  • 4 ½ spsk. græskarkerner (kan udelades)
                  • 180 g. bacon i tern (kan udelades)
                  • ¾ dl. persille
                  • 1 ½ æble

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 røreske
                  • 1 stavblender
                  • 1 citruspresser
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 mellem skål
                  • 4 dybe tallerkner

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Suppe: Skyl blomkålen, og skær den i store stykker.
                  4. Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker.
                  5. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i store stykker.
                  6. Skær skrællen af knoldsellerien med en stor kniv. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en knoldselleri.
                  7. Skyl knoldsellerien, skærebrættet og kniven ren for jord. Skær knoldsellerien i grove stykker.
                  8. Kom blomkål, kartoffel, æble, knoldselleri og grøntsags-boullion-terningen i en stor gryde. Hæld vand over, så det lige dækker grøntsagerne.
                  9. Læg låg på gryden, og skru op på høj varme. Bring vandet i kog.
                  10. Skru ned på lav varme, og lad suppen småkoge i 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk efter med en lille skarp kniv, om grøntsagerne er møre. De skal slippe kniven nemt.
                  11. Tilsæt pikantosten, og rør rundt.
                  12. Stil gryden ned i vasken, og sæt en stavblender ned i gryden. Blend, til der ikke er flere klumper. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
                  13. Pres saft af citronen, til du har 2 ½ spiseskefuld. Klik på videoen og se, hvordan du presser citron.
                  14. Varm suppen op igen ved lav varme. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Rør det hele godt sammen, til pikantosten er smeltet.
                  15. Smag til med citronsaft, salt og peber.
                  16. Drys: Rist græskarkernerne ved middel varme på en tør stegepande i 3-5 minutter, til de er gyldne. Rør rundt imens.
                  17. Kom bacontern på en tør, kold stegepande. Varm den op til middel varme, og steg baconen i cirka 7 minutter, til den er sprød.
                  18. Kom køkkenrulle på en tallerken. Lad baconternene køle af, og bræk dem i mindre stykker.
                  19. Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  20. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  21. Skær æblet i små tern på cirka 3x3 millimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
                  22. Servér suppen i dybe tallerkner, og drys med æbletern, græskarkerner, persille og bacon.