Beluga-linser i marinade til salat
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1017 kJ / 243 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 47 %
- Heraf mættet fedt: 0,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Linser:
- ½ dl. belugalinser
- 1 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 1 ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. honning
Salat:
- 1 spsk. græskarkerner
- 100 g. spidskål
- 1 tomat
- ½ dl. frosne ærter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Linser:
- ½ dl. belugalinser
- 1 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 1 ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. honning
Salat:
- 1 spsk. græskarkerner
- 100 g. spidskål
- 1 tomat
- ½ dl. frosne ærter
- Trin 3 af 15
Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- ½ dl. belugalinser
- Trin 4 af 15
Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- 1 dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 5 af 15
Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- 1 fed hvidløg
- Trin 6 af 15
Pres saften af en halv lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- ½ lime
- Trin 7 af 15
Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- 1 ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. honning
- Trin 8 af 15
Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Trin 9 af 15
Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Trin 10 af 15
Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- 1 spsk. græskarkerner
- Trin 11 af 15
Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- 100 g. spidskål
- Trin 12 af 15
Skyl tomaten og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- 1 tomat
- Trin 13 af 15
Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- ½ dl. frosne ærter
- Trin 14 af 15
Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Trin 15 af 15
Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Du skal bruge
Ingredienser
Linser:
- ½ dl. belugalinser
- 1 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 1 ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. honning
Salat:
- 1 spsk. græskarkerner
- 100 g. spidskål
- 1 tomat
- ½ dl. frosne ærter
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- Pres saften af en halv lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- Skyl tomaten og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Belugalinser i marinade til salat giver cirka 0,5 kg CO2/kg måltid.Energi-indhold pr. portion- Energi: 1017 kJ / 243 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 47 %
- Heraf mættet fedt: 0,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Linser:
- 1 dl. belugalinser
- 2 dl. vand
- ½ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- 1 lime
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. honning
Salat:
- 2 spsk. græskarkerner
- ¼ Spidskål (ca. 200 g.)
- 2 tomater
- 1 dl. frosne ærter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Linser:
- 1 dl. belugalinser
- 2 dl. vand
- ½ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- 1 lime
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. honning
Salat:
- 2 spsk. græskarkerner
- ¼ Spidskål (ca. 200 g.)
- 2 tomater
- 1 dl. frosne ærter
- Trin 3 af 15
Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- 1 dl. belugalinser
- Trin 4 af 15
Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- 2 dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 5 af 15
Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- 1 fed hvidløg
- Trin 6 af 15
Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- 1 lime
- Trin 7 af 15
Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. honning
- Trin 8 af 15
Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Trin 9 af 15
Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Trin 10 af 15
Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- 2 spsk. græskarkerner
- Trin 11 af 15
Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- ¼ Spidskål (ca. 200 g.)
- Trin 12 af 15
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- 2 tomater
- Trin 13 af 15
Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- 1 dl. frosne ærter
- Trin 14 af 15
Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Trin 15 af 15
Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Belugalinser i marinade til salat giver cirka 0,5 kg CO2/kg måltid.Du skal bruge
Ingredienser
Linser:
- 1 dl. belugalinser
- 2 dl. vand
- ½ tsk. salt
Marinade:
- 1 fed hvidløg
- 1 lime
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. honning
Salat:
- 2 spsk. græskarkerner
- ¼ Spidskål (ca. 200 g.)
- 2 tomater
- 1 dl. frosne ærter
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1017 kJ / 243 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 47 %
- Heraf mættet fedt: 0,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Linser:
- 1 ½ dl. belugalinser
- 3 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Marinade:
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ lime
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. honning
Salat:
- 3 spsk. græskarkerner
- ½ Spidskål (ca. 300 g.)
- 3 tomater
- 1 ½ dl. frosne ærter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Linser:
- 1 ½ dl. belugalinser
- 3 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Marinade:
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ lime
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. honning
Salat:
- 3 spsk. græskarkerner
- ½ Spidskål (ca. 300 g.)
- 3 tomater
- 1 ½ dl. frosne ærter
- Trin 3 af 15
Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- 1 ½ dl. belugalinser
- Trin 4 af 15
Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- 3 dl. vand
- ¾ tsk. salt
- Trin 5 af 15
Pil og hak hvidløgene fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- 2 fed hvidløg
- Trin 6 af 15
Pres saften af limene. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- 1 ½ lime
- Trin 7 af 15
Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. honning
- Trin 8 af 15
Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Trin 9 af 15
Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Trin 10 af 15
Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- 3 spsk. græskarkerner
- Trin 11 af 15
Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- ½ Spidskål (ca. 300 g.)
- Trin 12 af 15
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- 3 tomater
- Trin 13 af 15
Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- 1 ½ dl. frosne ærter
- Trin 14 af 15
Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Trin 15 af 15
Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den her salat har fået en ordentlig én på sinkadusen med smag og guf: olie, knas, sødt, surt og salt. Salaten svømmer faktisk i god smag. Har du aldrig smagt linser før? Så er det her den optimale starter-ret!
Du skal bruge
Ingredienser
Linser:
- 1 ½ dl. belugalinser
- 3 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Marinade:
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ lime
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. honning
Salat:
- 3 spsk. græskarkerner
- ½ Spidskål (ca. 300 g.)
- 3 tomater
- 1 ½ dl. frosne ærter
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 dørslag
- 1 lille gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl linserne under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom vand og salt i en gryde. Tænd for middel varme og lad vandet komme i kog. Når vandet koger, så kom linserne i. Lad dem koge i cirka 20 minutter. Lav marinaden imens.
- Pil og hak hvidløgene fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en lille skål
- Pres saften af limene. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra citrusfrugter. Kom den op i skålen til hvidløget.
- Kom olie, salt, peber og honning i skålen med hvidløg og lime saft og bland det godt sammen.
- Sæt et dørslag i vasken og hæld vandet fra linserne.
- Hæld dem tilbage i gryden. Hæld marinaden over linserne og rør rundt. Lad dem trække i mindst 10 minutter og meget gerne længere.
- Varm en stegepande op til middel varme. Rist græskarkernerne på stegepanden, til de popper. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
- Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom dem i skålen til spidskålen.
- Kom vand i en lille gryde og lad det komme op og koge. Kom ærterne i en lille skål og hæld det kogende vand over. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Kom dem i skålen med spidskål og tomater.
- Kom linserne med al marinaden over salaten. Bland det hele godt sammen.
- Drys græskarkernerne på toppen af salaten.
-