Bananpandekager med havre

Bananpandekager med havre

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde. Hvis der er nogle tilbage, kan du tage dem med som snack i madpakken.

        Opskriften giver cirka 6 bananpandekager.
         

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 709 kJ / 170 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 43 %
        • Fedt: 44 %
        • Heraf mættet fedt: 1,5 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 modne baner
        • 2 æg
        • 3 dl havregryn
        • ½ dl mælk
        • 2 spsk. olie
        • Din yndlingsfrugt
      • Trin 3 af 10

        Tag en skål frem, og mos bananerne i skålen med en gaffel.

        • 2 modne baner
      • Trin 4 af 10

        Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Kom æggene, havregryn og mælk op i skålen med bananerne. Rør ingredienserne sammen med en røreske.

        • 2 æg
        • 3 dl havregryn
        • ½ dl mælk
      • Trin 5 af 10

        Tag en stor stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 6 af 10

        Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Brug en spiseske dej til hver bananpandekage. Undgå, at de rører hinanden.

      • Trin 7 af 10

        Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.

      • Trin 8 af 10

        Læg bananpandekagerne på en tallerken.

      • Trin 9 af 10

        Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.

      • Trin 10 af 10

        Server med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som snack.

        • Din yndlingsfrugt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde. Hvis der er nogle tilbage, kan du tage dem med som snack i madpakken.

        Opskriften giver cirka 6 bananpandekager.
         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 modne baner
          • 2 æg
          • 3 dl havregryn
          • ½ dl mælk
          • 2 spsk. olie

          Tilbehør:

          • Din yndlingsfrugt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 gaffel
          • 1 skål
          • 1 kop
          • 1 decilitermål
          • 1 røreske
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skål frem, og mos bananerne i skålen med en gaffel.
          4. Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Kom æggene, havregryn og mælk op i skålen med bananerne. Rør ingredienserne sammen med en røreske.
          5. Tag en stor stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op.
          6. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Brug en spiseske dej til hver bananpandekage. Undgå, at de rører hinanden.
          7. Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.
          8. Læg bananpandekagerne på en tallerken.
          9. Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.
          10. Server med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som snack.