Bananpandekager med havre

Bananpandekager med havre

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde.

        Tip: Servér pandekagerne med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som en lækker snack.

        Opskriften giver cirka 6 bananpandekager.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 709 kJ / 170 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 43 %
        • Fedt: 44 %
        • Heraf mættet fedt: 1,5 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 modne baner
        • 2 æg
        • 3 dl havregryn
        • ½ dl mælk
        • 2 spsk. olie
        • Din yndlingsfrugt
      • Trin 3 af 9

        Læg bananerne i en skål, og mos dem med en gaffel.

        • 2 modne baner
      • Trin 4 af 9

        Slå et æg ud en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene. Kom havregryn og mælk i skålen, og rør, til det er en jævn pandekagedej. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.

        • 2 æg
        • 3 dl havregryn
        • ½ dl mælk
      • Trin 5 af 9

        Varm olie op på en stegepanden.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 6 af 9

        Læg en spiseske dej på stegepanden, og spred den lidt ud. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Undgå, at de rører hinanden.

      • Trin 7 af 9

        Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.

      • Trin 8 af 9

        Læg bananpandekagerne på en tallerken.

      • Trin 9 af 9

        Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde.

        Tip: Servér pandekagerne med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som en lækker snack.

        Opskriften giver cirka 6 bananpandekager.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 modne baner
          • 2 æg
          • 3 dl. havregryn
          • ½ dl. mælk
          • 2 spsk. olie

          Tilbehør:

          • Din yndlingsfrugt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 gaffel
          • 1 skål
          • 1 kop
          • 1 decilitermål
          • 1 røreske
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg bananerne i en skål, og mos dem med en gaffel.
          4. Slå et æg ud en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene. Kom havregryn og mælk i skålen, og rør, til det er en jævn pandekagedej. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller.
          5. Varm olie op på en stegepanden.
          6. Læg en spiseske dej på stegepanden, og spred den lidt ud. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Undgå, at de rører hinanden.
          7. Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.
          8. Læg bananpandekagerne på en tallerken.
          9. Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.