Bananpandekager
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækre, luftige søde bananpandekager, du kan spise morgen, middag og aften. Brug de lidt triste bananer med brune pletter på skrællen, de er nemlig mega søde og perfekte at lave pandekager med! Opskriften giver 14 små hapsere.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 351 kJ / 84 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 modne banan
- 2 æg
- 2 dl. havregryn
- 2 tsk. smør til stegning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 tallerken
- 1 gaffel
- 1 mellemstor skål
- 1 kop
- 1 håndmixer
- 1 spiseske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 6
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 6
Find alle ingredienserne frem.
- 2 modne banan
- 2 æg
- 2 dl. havregryn
- 2 tsk. smør til stegning
- Trin 3 af 6
Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.
- 2 moden banan
- Trin 4 af 6
Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 2 æg
- Trin 5 af 6
Kom havregryn i skålen og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer.
- 2 dl. havregryn
- Trin 6 af 6
Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af bananpandekage-dejen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så du bedre kan vende dem. Du skal stege 14 pandekager i alt. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
- 2 tsk. smør til stegning
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lækre, luftige søde bananpandekager, du kan spise morgen, middag og aften. Brug de lidt triste bananer med brune pletter på skrællen, de er nemlig mega søde og perfekte at lave pandekager med! Opskriften giver 14 små hapsere.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 modne banan
- 2 æg
- 2 dl. havregryn
- 2 tsk. smør til stegning
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 tallerken
- 1 gaffel
- 1 mellemstor skål
- 1 kop
- 1 håndmixer
- 1 spiseske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.
- Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom havregryn i skålen og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer.
- Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af bananpandekage-dejen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så du bedre kan vende dem. Du skal stege 14 pandekager i alt. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
-