1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Bagemetoder >
  4. Gærdej >
  5. Pensle brød og boller med æg

Tilføj som favorit

Pensle brød og boller med æg

Kokkeskole

Du kan pensle boller med et helt æg pisket med vand, æggeblomme pisket med vand eller æggehvide pisket med vand. Æggevask eller 'egg wash', som det hedder på engelsk. Du kan i stedet for vand bruge mælk eller fløde. Fælles for penslingen er, at den ikke er streng nødvendig, men giver dine brød og boller en flot farve og en blank overflade. 

Relaterede opskrifter

Pæretærte

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Æbletærte

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Scones

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 45 min.

Indisk naanbrød

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 14 min.