1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Bagemetoder >
  4. Gærdej >
  5. Pensle brød og boller med æg

Pensle brød og boller med æg

Kokkeskole

Du kan pensle boller med et helt æg pisket med vand, æggeblomme pisket med vand eller æggehvide pisket med vand. Æggevask eller 'egg wash', som det hedder på engelsk. Du kan i stedet for vand bruge mælk eller fløde. Fælles for penslingen er, at den ikke er streng nødvendig, men giver dine brød og boller en flot farve og en blank overflade. 

Relaterede opskrifter

Juleboller med risengrød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 200 min

Arbejdstid: 30 min

Sliders - miniburgerboller

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Luciaboller

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Karamelhorn med æble

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 51 min