Bagte gulerødder
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. chiliflager
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. chiliflager
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. olie
- Trin 3 af 7
Skyl, og skræl gulerødderne.
- 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
- Trin 4 af 7
Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Trin 5 af 7
Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. chiliflager
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. olie
- Trin 6 af 7
Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Trin 7 af 7
Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Du skal bruge
Ingredienser:
- 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. chiliflager
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. chiliflager
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. chiliflager
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. olie
- Trin 3 af 7
Skyl, og skræl gulerødderne.
- 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
- Trin 4 af 7
Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Trin 5 af 7
Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. chiliflager
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. olie
- Trin 6 af 7
Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Trin 7 af 7
Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Du skal bruge
Ingredienser:
- 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. chiliflager
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 3 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 3 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. olie
- Trin 3 af 7
Skyl, og skræl gulerødderne.
- 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
- Trin 4 af 7
Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Trin 5 af 7
Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 3 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. olie
- Trin 6 af 7
Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Trin 7 af 7
Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!
Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.
Du skal bruge
Ingredienser:
- 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 3 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 ovnfast fad
- 1 teske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
- Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
- Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
- Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
-