Bagte gulerødder

Bagte gulerødder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

        Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. chiliflager
        • 1 spsk. sesamfrø
        • 1 spsk. olie
      • Trin 3 af 7

        Skyl, og skræl gulerødderne.

        • 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
      • Trin 4 af 7

        Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.

      • Trin 5 af 7

        Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. chiliflager
        • 1 spsk. sesamfrø
        • 1 spsk. olie
      • Trin 6 af 7

        Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.

      • Trin 7 af 7

        Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

        Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

        Du skal bruge

          Ingredienser:

          • 4 gulerødder i forskellige farver (ca. 300 g.)
          • ½ tsk. salt
          • ½ tsk. chiliflager
          • 1 spsk. sesamfrø
          • 1 spsk. olie

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 ovnfast fad
          • 1 teske
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl, og skræl gulerødderne.
          4. Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
          5. Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
          6. Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
          7. Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

            Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Mål alle ingredienserne af.

            • 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. chiliflager
            • 2 spsk. sesamfrø
            • 2 spsk. olie
          • Trin 3 af 7

            Skyl, og skræl gulerødderne.

            • 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
          • Trin 4 af 7

            Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.

          • Trin 5 af 7

            Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.

            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. chiliflager
            • 2 spsk. sesamfrø
            • 2 spsk. olie
          • Trin 6 af 7

            Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.

          • Trin 7 af 7

            Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

            Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

            Du skal bruge

              Ingredienser:

              • 8 gulerødder i forskellige farver (ca. 600 g.)
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. chiliflager
              • 2 spsk. sesamfrø
              • 2 spsk. olie

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 ovnfast fad
              • 1 teske
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl, og skræl gulerødderne.
              4. Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
              5. Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
              6. Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
              7. Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

                Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. chiliflager
                • 3 spsk. sesamfrø
                • 3 spsk. olie
              • Trin 3 af 7

                Skyl, og skræl gulerødderne.

                • 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
              • Trin 4 af 7

                Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.

              • Trin 5 af 7

                Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. chiliflager
                • 3 spsk. sesamfrø
                • 3 spsk. olie
              • Trin 6 af 7

                Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.

              • Trin 7 af 7

                Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Bagte gulerødder er gode som tilbehør i stedet for den klassiske gulerodssalat. Når gulerødderne kommer i ovnen, bliver de dejligt søde. Et lille drys med chili giver god smag. Prøv selv!

                Tip: Spis fx kylling til de bagte gulerødder.

                Du skal bruge

                  Ingredienser:

                  • 12 gulerødder i forskellige farver (ca. 900 g.)
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ tsk. chiliflager
                  • 3 spsk. sesamfrø
                  • 3 spsk. olie

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl, og skræl gulerødderne.
                  4. Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer gulerod.
                  5. Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.
                  6. Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.
                  7. Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.