Bagt torsk

Bagt torsk

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

        Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 499 kJ / 119 kcal
        • Protein: 80 %
        • Fedt: 20 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ spsk. olie til at pensle fadet
        • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
        • 1 tsk. salt
        • ½ spsk. olie til at pensle torsken
      • Trin 3 af 7

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

        • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
      • Trin 4 af 7

        Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

        • ½ spsk. olie til at pensle fadet
        • 1 tsk. salt
      • Trin 5 af 7

        Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

      • Trin 6 af 7

        Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

        • ½ spsk. olie til at pensle torsken
      • Trin 7 af 7

        Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

        Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ spsk. olie til at pensle fadet
          • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
          • 1 tsk. salt
          • ½ spsk. olie til at pensle torsken

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 ovnfast fad
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
          4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
          5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
          6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
          7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

            Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 499 kJ / 119 kcal
            • Protein: 80 %
            • Fedt: 20 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 spsk. olie til at pensle fadet
            • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
            • 2 tsk. salt
            • 1 spsk. olie til at pensle torsken
          • Trin 3 af 7

            Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

            • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
          • Trin 4 af 7

            Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

            • 1 spsk. olie til at pensle fadet
            • 2 tsk. salt
          • Trin 5 af 7

            Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

          • Trin 6 af 7

            Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

            • 1 spsk. olie til at pensle torsken
          • Trin 7 af 7

            Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

            Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 spsk. olie til at pensle fadet
              • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
              • 2 tsk. salt
              • 1 spsk. olie til at pensle torsken

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 ovnfast fad
              • 1 bagerist

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
              4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
              5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
              6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
              7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

                Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 499 kJ / 119 kcal
                • Protein: 80 %
                • Fedt: 20 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
                • 3 tsk. salt
                • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken
              • Trin 3 af 7

                Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

                • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
              • Trin 4 af 7

                Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                • 3 tsk. salt
              • Trin 5 af 7

                Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

              • Trin 6 af 7

                Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken
              • Trin 7 af 7

                Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

                Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                  • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
                  • 3 tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 bagerist

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
                  4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
                  5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
                  6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
                  7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.