Bagt torsk

Bagt torsk

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

        Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 499 kJ / 119 kcal
        • Protein: 80 %
        • Fedt: 20 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ spsk. olie til at pensle fadet
        • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
        • 1 tsk. salt
        • ½ spsk. olie til at pensle torsken
      • Trin 3 af 7

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

        • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
      • Trin 4 af 7

        Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

        • ½ spsk. olie til at pensle fadet
        • 1 tsk. salt
      • Trin 5 af 7

        Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

      • Trin 6 af 7

        Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

        • ½ spsk. olie til at pensle torsken
      • Trin 7 af 7

        Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

        Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ spsk. olie til at pensle fadet
          • 225-250 g. torske-filet eller sej-filet
          • 1 tsk. salt
          • ½ spsk. olie til at pensle torsken

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 ovnfast fad
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
          4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
          5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
          6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
          7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

            Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 499 kJ / 119 kcal
            • Protein: 80 %
            • Fedt: 20 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 spsk. olie til at pensle fadet
            • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
            • 2 tsk. salt
            • 1 spsk. olie til at pensle torsken
          • Trin 3 af 7

            Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

            • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
          • Trin 4 af 7

            Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

            • 1 spsk. olie til at pensle fadet
            • 2 tsk. salt
          • Trin 5 af 7

            Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

          • Trin 6 af 7

            Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

            • 1 spsk. olie til at pensle torsken
          • Trin 7 af 7

            Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

            Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 spsk. olie til at pensle fadet
              • 450-500 g. torske-filet eller sej-filet
              • 2 tsk. salt
              • 1 spsk. olie til at pensle torsken

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 ovnfast fad
              • 1 bagerist

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
              4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
              5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
              6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
              7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

                Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 499 kJ / 119 kcal
                • Protein: 80 %
                • Fedt: 20 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
                • 3 tsk. salt
                • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken
              • Trin 3 af 7

                Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

                • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
              • Trin 4 af 7

                Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                • 3 tsk. salt
              • Trin 5 af 7

                Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

              • Trin 6 af 7

                Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

                • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken
              • Trin 7 af 7

                Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.

                Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
                  • 675-750 g. torske-filet eller sej-filet
                  • 3 tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. olie til at pensle torsken

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 bagerist

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.
                  4. Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.
                  5. Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.
                  6. Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.
                  7. Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.