Bagt squash med gulerod

Bagt squash med gulerod

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig! 

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1390 kJ / 333 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 31 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 18

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 mellemstore squash
        • 250 g. gulerødder
        • 2 stilke bladselleri
        • 15 g. smør
        • 2-3 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
        • 1-2 fed hvidløg
        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. peber
        • 50 g. mild ost, maks 30+
      • Trin 3 af 18

        Vask squashene i koldt vand.

        • 2 mellemstore squash
      • Trin 4 af 18

        Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.

      • Trin 5 af 18

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 6 af 18

        Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 7 af 18

        Skræl gulerødderne.

        • 250 g. gulerødder

         

         

      • Trin 8 af 18

        Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.

      • Trin 9 af 18

        Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.

      • Trin 10 af 18

        Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 2 stilke bladselleri
        • 2-3 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
      • Trin 11 af 18

        Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.

      • Trin 12 af 18

        Pil, og pres hvidløg.

        • 1-2 fed hvidløg

         

      • Trin 13 af 18

        Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.

        • 20 g. smør

         

      • Trin 14 af 18

        Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.

        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. peber
      • Trin 15 af 18

        Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.

      • Trin 16 af 18

        Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.

      • Trin 17 af 18

        Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.

        • 50 g. mild ost, maks 30+

         

         

      • Trin 18 af 18

        Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig! 

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 mellemstore squash

          Fyld:

          • 250 g. gulerødder
          • 2 stilke bladselleri
          • 15 g. smør
          • 2-3 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
          • 1-2 fed hvidløg
          • 1 tsk. salt
          • 1 tsk. peber
          • 50 g. mild ost, maks 30+

           

          Køkkenredskaber

          • 1 måleske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 teske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 rivejern
          • 1 mellem skål 
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 lille skål 
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Vask squashene i koldt vand.
          4. Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.
          5. Læg bagepapir på en bageplade.
          6. Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.
          7. Skræl gulerødderne.
          8. Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.
          9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.
          10. Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.
          12. Pil, og pres hvidløg.
          13. Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.
          14. Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.
          15. Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.
          16. Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.
          17. Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.
          18. Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1390 kJ / 333 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 31 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 18

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 mellemstore squash
            • 500 g. gulerødder
            • 4 stilke bladselleri
            • 30 g. smør
            • 4-5 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
            • 3-4 fed hvidløg
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber
            • 100 g. mild ost, maks 30+
          • Trin 3 af 18

            Vask squashene i koldt vand.

            • 4 mellemstore squash
          • Trin 4 af 18

            Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.

          • Trin 5 af 18

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 6 af 18

            Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 7 af 18

            Skræl gulerødderne.

            • 500 g. gulerødder

             

             

          • Trin 8 af 18

            Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.

          • Trin 9 af 18

            Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.

          • Trin 10 af 18

            Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 4 stilke bladselleri
            • 4-5 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
               
          • Trin 11 af 18

            Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.

          • Trin 12 af 18

            Pil, og pres hvidløg.

            • 3-4 fed hvidløg

             

          • Trin 13 af 18

            Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.

            • 30 g. smør

             

          • Trin 14 af 18

            Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.

            • 1 tsk salt
            • 1 tsk peber
          • Trin 15 af 18

            Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.

          • Trin 16 af 18

            Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.

          • Trin 17 af 18

            Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.

            • 100 g. mild ost, maks 30+

             

             

          • Trin 18 af 18

            Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 mellemstore squash

              Fyld:

              • 500 g. gulerødder
              • 4 stilke bladselleri
              • 30 g. smør
              • 4-5 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
              • 3-4 fed hvidløg
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. peber
              • 100 g. mild ost, maks 30+

               

              Køkkenredskaber

              • 1 måleske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 teske
              • 1 stk. bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 rivejern
              • 1 mellem skål 
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 lille skål 
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Vask squashene i koldt vand.
              4. Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.
              5. Læg bagepapir på en bageplade.
              6. Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.
              7. Skræl gulerødderne.
              8. Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.
              9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.
              10. Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.
              12. Pil, og pres hvidløg.
              13. Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.
              14. Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.
              15. Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.
              16. Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.
              17. Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.
              18. Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1390 kJ / 333 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 31 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 18

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 mellemstore squash
                • 750 g. gulerødder
                • 6 stilke bladselleri
                • 45 g. smør
                • 6-7 kviste frisk timian eller 1 ½ tsk. tørret timian
                • 5-6 fed hvidløg
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. peber
                • 150 g. mild ost, maks 30+
              • Trin 3 af 18

                Vask squashene i koldt vand.

                • 6 mellemstore squash
              • Trin 4 af 18

                Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.

              • Trin 5 af 18

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 6 af 18

                Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 7 af 18

                Skræl gulerødderne.

                • 750 g. gulerødder

                 

                 

              • Trin 8 af 18

                Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.

              • Trin 9 af 18

                Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.

              • Trin 10 af 18

                Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 6 stilke bladselleri
                • 6-7 kviste frisk timian eller 1 ½ tsk. tørret timian
              • Trin 11 af 18

                Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.

              • Trin 12 af 18

                Pil, og pres hvidløg.

                • 5-6 fed hvidløg

                 

              • Trin 13 af 18

                Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.

                • 45 g. smør

                 

              • Trin 14 af 18

                Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.

                • 1 1/2 tsk salt
                • 1 1/2 tsk peber
              • Trin 15 af 18

                Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.

              • Trin 16 af 18

                Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.

              • Trin 17 af 18

                Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.

                • 150 g. mild ost, maks 30+

                 

                 

              • Trin 18 af 18

                Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Spring ud i denne flotte, farverige og velsmagende grøntsagsret. Retten kan både spises som hovedret med en salat og brød til, eller du kan vælge at servere den som tilbehør til en kødret. Det er helt op til dig!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 mellemstore squash

                  Fyld:

                  • 750 g. gulerødder
                  • 6 stilke bladselleri
                  • 45 g. smør
                  • 6-7 kviste frisk timian eller 1 ½ tsk. tørret timian
                  • 5-6 fed hvidløg
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ tsk. peber
                  • 150 g. mild ost, maks 30+

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 måleske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 teske
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 rivejern
                  • 1 stor skål 
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 lille skål 
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Vask squashene i koldt vand.
                  4. Skær hver squash over på langs, og fjern kernerne i midten med en teske.
                  5. Læg bagepapir på en bageplade.
                  6. Læg squashene på bagepapiret, og tænd ovnen på 200 grader.
                  7. Skræl gulerødderne.
                  8. Skær roden af hver gulerod, og skyl gulerødderne i koldt vand.
                  9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, og kom den revne gulerod i en skål.
                  10. Kom koldt vand i en skål, og skyl bladselleri og timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Skær bladsellerien i små stykker, og kom det i skålen med de revne gulerødder.
                  12. Pil, og pres hvidløg.
                  13. Kom smør i en gryde, og varm den op. Kom hvidløg i gryden, og steg ved svag varme i kort tid, uden at det bruner.
                  14. Kom timian, bladselleri og gulerødder i gryden, og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør rundt, og krydr med salt og peber.
                  15. Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.
                  16. Sæt bagepladen i ovnen, og bag cirka 10 minutter.
                  17. Riv osten, og drys den over hver squash. Bag videre i 10 minutter, til osten er smeltet.
                  18. Server squashen sammen med brød, pasta eller kød.