Bagt laks med kartoffelsalat
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1766 kJ / 420 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Kartoffelsalat
- 500 g. kartofler
- ½ tsk. salt
- 2 stk. forårsløg
- ½ peberfrugt
- ½ agurk
- ½ dl yoghurt naturel
- ¼ bundt dild
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Bagt laks
- ¼ dl vand
- 2 laksefileter
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ citron
- ½ bundt dild
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffelsalat:
- 500 g. kartofler
- ½ tsk. salt
- 2 stk. forårsløg
- ½ peberfrugt
- ½ agurk
- 1 ½ dl yoghurt maturel
- ¾ bundt dild
- ¾ tsk salt
- ½ knivspids peber
Bagt laks:
- ¾ dl vand
- 2 laksefileter
- ½ tsk salt
- ½ knivspids peber
- ½ citron
- ½ bundt dild
- Trin 3 af 17
Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- 500 g kartofler
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 17
Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 17
Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Trin 6 af 17
Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- 2 stk forårsløg
- Trin 7 af 17
Skyl peberfrugten. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- ½ peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl agurken, og skær den i tern.
- ½ agurk
- Trin 9 af 17
Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ bundt dild
- Trin 10 af 17
Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Trin 11 af 17
Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- 1 ½ dl yoghurt naturel
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 12 af 17
Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Trin 13 af 17
Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- ¼ dl vand
- 2 laksefileter
- Trin 14 af 17
Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- ½ knivspids peber
- 1 tsk salt
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- Trin 16 af 17
Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Trin 17 af 17
Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
- 3/4 bundt dild
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffelsalat:
- 500 g. kartofler
- ½ tsk. salt
- 2 stk. forårsløg
- ½ peberfrugt
- ½ agurk
- 1 ½ dl yoghurt maturel
- ¼ bundt dild
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Bagt laks:
- ¼ dl vand
- 2 laksefileter
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ citron
- ½ bundt dild
Køkkenredskaber
- 1 stor skyde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- Skyl peberfrugten. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- Skyl agurken, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- Skær citronen over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1766 kJ / 420 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kartoffelsalat
- 1 kg. kartofler
- 1 tsk. salt
- 4 stk. forårsløg
- 1 peberfrugt
- 1 agurk
- 3 dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Bagt laks
- ½ dl vand
- 4 laksefileter
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 citron
- 1 bundt dild
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffelsalat:
- 1 kg kartofler
- 1 tsk salt
- 4 stk forårsløg
- 1 peberfrugt
- 1 agurk
- 3 dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber
Bagt laks:
- ½ dl vand
- 4 laksefileter
- 1 tsk salt
- 1 knivspids peber
- 1 citron
- 1 bundt dild
- Trin 3 af 17
Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- 1 kg kartofler
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 17
Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 17
Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Trin 6 af 17
Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- 4 stk forårsløg
- Trin 7 af 17
Skyl peberfrugten. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- 1 peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl agurken, og skær den i tern.
- 1 agurk
- Trin 9 af 17
Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ bundt dild
- Trin 10 af 17
Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Trin 11 af 17
Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- 3 dl yoghurt naturel
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber
- Trin 12 af 17
Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Trin 13 af 17
Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- ½ dl vand
- 4 laksefileter
- Trin 14 af 17
Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- 1 knivspids peber
- ½ tsk salt
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 citron
- Trin 16 af 17
Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Trin 17 af 17
Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
- ½ bundt dild
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffelsalat:
- 1 kg. kartofler
- 1 tsk. salt
- 4 stk. forårsløg
- 1 peberfrugt
- 1 agurk
- 3 dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Bagt laks:
- ½ dl vand
- 4 laksefileter
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 citron
- 1 bundt dild
Køkkenredskaber
- 1 stor skyde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- Skyl peberfrugten. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- Skyl agurken, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- Skær citronen over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1766 kJ / 420 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kartoffelsalat
- 1,5 kg. kartofler
- 1 ½ tsk. salt
- 6 stk. forårsløg
- 1 ½ peberfrugt
- 1 ½ agurk
- 4 ½ dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Bagt laks
- ¾ dl vand
- 6 laksefileter
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- ½ citron
- 1 ½ bundt dild
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffelsalat:
- 1,5 kg kartofler
- 1 ½ tsk salt
- 6 stk forårsløg
- 1 ½ peberfrugt
- 1 ½ agurk
- 4 ½ dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ¾ tsk salt
- 1 ½ knivspids peber
Bagt laks:
- ¾ dl vand
- 6 laksefileter
- 1 ½ tsk salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ citron
- 1 ½ bundt dild
- Trin 3 af 17
Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- 1,5 kg kartofler
- 1½ tsk. salt
- Trin 4 af 17
Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 17
Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Trin 6 af 17
Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- 6 stk forårsløg
- Trin 7 af 17
Skyl peberfrugterne. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugterne i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- 1½ peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl agurken, og skær den i tern.
- 1½ agurk
- Trin 9 af 17
Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ bundt dild
- Trin 10 af 17
Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Trin 11 af 17
Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- 4 ½ dl yoghurt naturel
- ¾ tsk salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 12 af 17
Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Trin 13 af 17
Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- ¾ dl vand
- 6 laksefileter
- Trin 14 af 17
Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- 1½ knivspids peber
- 3/4 tsk salt
- Trin 15 af 17
Skær citronerne over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1½ citron
- Trin 16 af 17
Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Trin 17 af 17
Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
- 3/4 bundt dild
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Laks bagt i ovnen. Det smager skønt og er super nemt! Server med en klassisk kartoffelsalat til.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffelsalat:
- 1,5 kg. kartofler
- 1 ½ tsk. salt
- 6 stk. forårsløg
- 1 ½ peberfrugt
- 1 ½ agurk
- 4 ½ dl yoghurt maturel
- ½ bundt dild
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Bagt laks:
- ¾ dl vand
- 6 laksefileter
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ citron
- 1 ½ bundt dild
Køkkenredskaber
- 1 stor skyde
- 1 decilitermål
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 ovnfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, og kom dem i en gryde. Hæld vand i gryden, til det lige dækker kartoflerne. Tilsæt salt, og læg låg på.
- Bring vandet i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter, til kartoflerne er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Stil et dørslag i håndvasken. Hæld vand og kartofler ned i dørslaget. Lad kartoflerne køle af.
- Skyl forårsløgene, og skær top og bund væk. Skær forårsløgene i tynde ringe.
- Skyl peberfrugterne. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugterne i tern. Klik på videoen og se, hvordan skærer peberfrugt i tern.
- Skyl agurken, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær de kogte kartofler i halve og dernæst i skriver, så de kommer til at ligne halvmåner.
- Bland yoghurt naturel med kartofler, forårsløg, peberfrugt, agurk og halvdelen af den hakkede dild. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.
- Bagt laks: Tænd ovnen på 170 grader.
- Kom vand i et ovnfast fad, og læg laksefileterne i fadet. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
- Drys lidt salt og peber over laksefileterne.
- Skær citronerne over, og pres citronsaft over laksefileterne. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Sæt fadet i ovnen, og bag laksen i cirka 20 minutter, til den er gennembagt. Hold øje med den undervejs. Tryk på fisken med en finger for at mærke, om den er færdig. Den skal føles fast, når man trykker på den.
- Drys dild over laksefileterne, og servér med kartoffelsalaten.
-