Bagt græskar med kødsauce

Bagt græskar med kødsauce

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

        Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Ris:

        • 150 g fuldkornsris
        • 3 ½ dl. vand
        • ½ tsk. salt

        Fyldt græskar:

        • 1 hokkaido-græskar
        • 1 løg
        • 3 fed hvidløg
        • 2 gulerødder
        • ¼ rød chili (valgfri)
        • 1 spsk. olie
        • 200 g hakket oksekød
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ½ dåse tomatpuré
        • ¾ tsk. paprika
        • 1 tsk. tørret oregano
        • ¼ grøntsagsbouillonterning
      • Trin 3 af 15

        Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.

        • 150 g fuldkornsris
        • 3 ½ dl. vand
        • ½ tsk. salt

         

      • Trin 4 af 15

        Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 5 af 15

        Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarret med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.

        • 1 hokkaido-græskar

         

      • Trin 6 af 15

        Stil græskarret på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarret i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.

      • Trin 7 af 15

        Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 løg
        • 3 fed hvidløg

         

      • Trin 8 af 15

        Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

        • 2 gulerødder

         

      • Trin 9 af 15

        Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ¼ rød chili (valgfri)

         

      • Trin 10 af 15

        Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

        • 1 spsk. olie

         

      • Trin 11 af 15

        Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

        • 200 g hakket oksekød
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

         

      • Trin 12 af 15

        Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.

        • ½ dåse tomatpuré
        • ¾ tsk. paprika
        • 1 tsk. tørret oregano
        • ¼ grøntsagsbouillonterning

         

      • Trin 13 af 15

        Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

      • Trin 14 af 15

        Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.

      • Trin 15 af 15

        Server dit græskar med ris. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

        Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Ris:

          • 150 g fuldkornsris
          • 3 ½ dl. vand
          • ½ tsk. salt

          Fyldt græskar:

          • 1 hokkaido-græskar
          • 1 løg
          • 3 fed hvidløg
          • 2 gulerødder
          • ¼ rød chili (valgfri)
          • 1 spsk. olie
          • 200 g hakket oksekød
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ½ dåse tomatpuré
          • ¾ tsk. paprika
          • 1 tsk. tørret oregano
          • ¼ grøntsagsbouillonterning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 2 mellemstore gryder
          • 2 grydelåg
          • 1 spiseske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 gulerodsskræller
          • 1 rivejern

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.
          4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.
          5. Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarret med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.
          6. Stil græskarret på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarret i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.
          7. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          8. Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
          9. Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          10. Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
          11. Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
          12. Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.
          13. Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
          14. Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.
          15. Server dit græskar med ris. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

            Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Ris:

            • 300 g. fuldkornsris
            • 7 dl. vand
            • 1 tsk. salt

            Fyldt græskar:

            • 1 hokkaido-græskar
            • 1 løg
            • 3 fed hvidløg
            • 4 gulerødder
            • ½ rød chili (valgfri)
            • 1 spsk. olie
            • 400 g. hakket oksekød
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 1 dåse tomatpuré
            • 1 ½ tsk. paprika
            • 2 tsk. tørret oregano
            • ½ grøntsagsbouillonterning
          • Trin 3 af 15

            Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.

            • 300 g. fuldkornsris
            • 7 dl. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 15

            Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 5 af 15

            Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarret med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.

            • 1 hokkaido-græskar
          • Trin 6 af 15

            Stil græskarret på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarret i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.

          • Trin 7 af 15

            Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 3 fed hvidløg
          • Trin 8 af 15

            Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

            • 4 gulerødder
          • Trin 9 af 15

            Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • ½ rød chili (valgfri)
          • Trin 10 af 15

            Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 11 af 15

            Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

            • 400 g. hakket oksekød
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 12 af 15

            Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.

            • 1 dåse tomatpuré
            • 1 ½ tsk. paprika
            • 2 tsk. tørret oregano
            • ½ grøntsagsbouillonterning
          • Trin 13 af 15

            Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

          • Trin 14 af 15

            Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.

          • Trin 15 af 15

            Server dit græskar med ris. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

            Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Ris:

              • 300 g. fuldkornsris
              • 7 dl. vand
              • 1 tsk. salt

              Fyldt græskar:

              • 1 hokkaido-græskar
              • 1 løg
              • 3 fed hvidløg
              • 4 gulerødder
              • ½ rød chili (valgfri)
              • 1 spsk. olie
              • 400 g. hakket oksekød
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 1 dåse tomatpuré
              • 1 ½ tsk. paprika
              • 2 tsk. tørret oregano
              • ½ grøntsagsbouillonterning

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 2 mellemstore gryder
              • 2 grydelåg
              • 1 spiseske
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 gulerodsskræller
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.
              4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.
              5. Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarret med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.
              6. Stil græskarret på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarret i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.
              7. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              8. Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
              9. Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              10. Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
              11. Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
              12. Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.
              13. Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
              14. Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.
              15. Server dit græskar med ris. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

                Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Ris:

                • 450 g fuldkornsris
                • 10 ½ dl. vand
                • 1 ½ tsk. salt

                Fyldt græskar:

                • 2 hokkaido-græskar
                • 3 løg
                • 9 fed hvidløg
                • 6 gulerødder
                • ¾ rød chili (valgfri)
                • 3 spsk. olie
                • 600 g hakket oksekød
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 1 ½ dåse tomatpuré
                • 2 ¼ tsk. paprika
                • 3 tsk. tørret oregano
                • ¾ grøntsagsbouillonterning
              • Trin 3 af 15

                Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.

                • 450 g fuldkornsris
                • 10 ½ dl. vand
                • 1 ½ tsk. salt

                 

              • Trin 4 af 15

                Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 5 af 15

                Vask hokkaido-græskar grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarrene med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.

                • 2 hokkaido-græskar

                 

              • Trin 6 af 15

                Stil græskarrene på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarrene i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.

              • Trin 7 af 15

                Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 løg
                • 9 fed hvidløg

                 

              • Trin 8 af 15

                Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

                • 6 gulerødder

                 

              • Trin 9 af 15

                Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • ¾ rød chili (valgfri)

                 

              • Trin 10 af 15

                Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

                • 3 spsk. olie

                 

              • Trin 11 af 15

                Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

                • 600 g hakket oksekød
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                 

              • Trin 12 af 15

                Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.

                • 1 ½ dåse tomatpuré
                • 2 ¼ tsk. paprika
                • 3 tsk. tørret oregano
                • ¾ grøntsagsbouillonterning

                 

              • Trin 13 af 15

                Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

              • Trin 14 af 15

                Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.

              • Trin 15 af 15

                Server dit græskar med ris. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Se DET er multi-funktionalitet på ypperste plan: Når maden serveres i sig selv! Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs (det skal helst vælte ud faktisk. Fordi kødsovs bare er guf. Og fordi græskarret for hulen er sin egen skål).

                Tip: Du kan også dampe græskarret i stedet for at bage det i ovnen. Se hvordan i GoCook TV på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Ris:

                  • 450 g fuldkornsris
                  • 10 ½ dl. vand
                  • 1 ½ tsk. salt

                  Fyldt græskar:

                  • 2 hokkaido-græskar
                  • 3 løg
                  • 9 fed hvidløg
                  • 6 gulerødder
                  • ¾ rød chili (valgfri)
                  • 3 spsk. olie
                  • 600 g hakket oksekød
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 1 ½ dåse tomatpuré
                  • 2 ¼ tsk. paprika
                  • 3 tsk. tørret oregano
                  • ¾ grøntsagsbouillonterning

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 2 mellemstore gryder
                  • 2 grydelåg
                  • 1 spiseske
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 gulerodsskræller
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Ris: Tag en gryde. Kom ris, vand og salt i gryden. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog risene efter anvisningen på pakken.
                  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade.
                  5. Vask hokkaido-græskar grundigt. Skær toppen af, cirka 5 cm fra stilken. Gem toppen. Skrab frøene ud af græskarrene med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udhuler græskarret.
                  6. Stil græskarrene på bagepladen. Læg toppen på som låg, og bag græskarrene i ovnen i cirka 30 minutter. Lav kødsovsen imens.
                  7. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  8. Skræl gulerødderne. Tag et rivejern, og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
                  9. Vask chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  10. Tag en mellemstor gryde. Kom olie i gryden, og varm den op. Kom løg og hvidløg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
                  11. Kom kød, salt og peber i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
                  12. Kom gulerod, hvidløg, chili, tomatpuré, paprika, oregano og bouillonterning i gryden, og rør det hele sammen.
                  13. Læg låg på, og kog det ved svag varme i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
                  14. Fyld græskarret med kødsovs, og læg “låget” på igen. Bag det i 10-15 minutter, til græskarkødet er helt mørt. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis græskarkødet er nemt at stikke i, er det mørt.
                  15. Server dit græskar med ris. Velbekomme!