Bær-is med yoghurt

Bær-is med yoghurt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

        Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 69 %
        • Fedt: 24 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 skive groft rugbrød
        • 4 g. smør
        • ½ spsk. sukker eller brun farin
        • 200 g. frosne blandede bær
        • 125 g. græsk yoghurt (naturel 10 %)
        • 1 dl flormelis
      • Trin 3 af 10

        Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

        • 4 g. smør
        • ½ spsk. sukker

         

      • Trin 4 af 10

        Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

        • 1 skive rugbrød
      • Trin 5 af 10

        Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.

      • Trin 6 af 10

        Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.

        • 200 g. frosne blandede bær
        • 1 dl flormelis

         

      • Trin 7 af 10

        Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.

      • Trin 8 af 10

        Tilsæt yoghurt, og blend kort.

        • 125 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
      • Trin 9 af 10

        Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.

      • Trin 10 af 10

        Værsgo' og nyd!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

        Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

          • 1 skive groft rugbrød
          • 4 g. smør
          • ½ spsk. sukker eller brun farin

          Bæris med yoghurt:

          • 200 g. frosne blandede bær
          • 125 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
          • 1 dl flormelis

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 stegepande
          • 1 røreske
          • 1 lille skål
          • 1 blender/foodprocessor
          • 2 glas/dybe tallerkner

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
          4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
          5. Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.
          6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.
          7. Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.
          8. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
          9. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
          10. Værsgo' og nyd!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

            Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 69 %
            • Fedt: 24 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 skiver groft rugbrød
            • 8 g. smør
            • 1 spsk. sukker eller brun farin
            • 400 g. frosne blandede bær
            • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
            • 2 dl flormelis
          • Trin 3 af 10

            Smelt smør og sukker på stegepanden ved svag varme, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

            • 8 g. smør
            • 1 spsk. sukker

             

             

          • Trin 4 af 10

            Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

            • 2 skiver rugbrød
          • Trin 5 af 10

            Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.

          • Trin 6 af 10

            Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.

            • 400 g. frosne blandede bær
            • 2 dl flormelis

             

          • Trin 7 af 10

            Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.

          • Trin 8 af 10

            Tilsæt yoghurt, og blend kort.

            • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
          • Trin 9 af 10

            Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.

          • Trin 10 af 10

            Værsgo' og nyd!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

            Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

              • 2 skiver groft rugbrød
              • 8 g. smør
              • 1 spsk. sukker eller brun farin

              Bæris med yoghurt:

              • 400 g. frosne blandede bær
              • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
              • 2 dl flormelis

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 stegepande
              • 1 røreske
              • 1 lille skål
              • 1 blender/foodprocessor
              • 4 glas/dybe tallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Smelt smør og sukker på stegepanden ved svag varme, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
              4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
              5. Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.
              6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.
              7. Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.
              8. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
              9. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
              10. Værsgo' og nyd!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

                Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 69 %
                • Fedt: 24 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 skiver groft rugbrød
                • 12 g. smør
                • 1 ½ spsk. sukker eller brun farin
                • 600 g. frosne blandede bær
                • 375 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
                • 3 dl flormelis
              • Trin 3 af 10

                Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

                • 12 g. smør
                • 1 ½ spsk. sukker
              • Trin 4 af 10

                Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

                • 3 skiver rugbrød
              • Trin 5 af 10

                Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.

              • Trin 6 af 10

                Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.

                • 600 g. frosne blandede bær
                • 3 dl flormelis
              • Trin 7 af 10

                Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.

              • Trin 8 af 10

                Tilsæt yoghurt, og blend kort.

                • 375 gram yoghurt naturel
              • Trin 9 af 10

                Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.

              • Trin 10 af 10

                Værsgo' og nyd!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

                Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

                  • 3 skiver groft rugbrød
                  • 12 g. smør
                  • 1 ½ spsk. sukker eller brun farin

                  Bæris med yoghurt:

                  • 600 g. frosne blandede bær
                  • 375 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
                  • 3 dl flormelis

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 røreske
                  • 1 lille skål
                  • 1 blender/foodprocessor
                  • 6 glas/dybe tallerkner

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
                  4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i cirka 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
                  5. Sluk kogepladen. Tag de ristede rugbrødstern af stegepanden, og kom dem i en lille skål.
                  6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.
                  7. Blend de frosne bær og flormelisen hurtigt, til det får en ensartet konsistens.
                  8. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
                  9. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.
                  10. Værsgo' og nyd!