Bær-is med yoghurt

Bær-is med yoghurt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

        Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 69 %
        • Fedt: 24 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 skive groft rugbrød
        • 4 g. smør
        • ½ spsk. sukker eller brun farin
        • 200 g. frosne blandede bær
        • 125 g. græsk yoghurt (naturel 10 %)
        • 1 dl flormelis
      • Trin 3 af 8

        Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

        • 4 g. smør
        • ½ spsk. sukker

         

      • Trin 4 af 8

        Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.

        • 1 skive rugbrød
      • Trin 5 af 8

        Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.

      • Trin 6 af 8

        Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.

        • 200 g. frosne blandede bær
        • 1 dl flormelis

         

      • Trin 7 af 8

        Tilsæt yoghurt, og blend kort.

        • 125 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
      • Trin 8 af 8

        Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

        Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

          • 1 skive groft rugbrød
          • 4 g. smør
          • ½ spsk. sukker eller brun farin

          Bæris med yoghurt:

          • 200 g. frosne blandede bær
          • 125 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
          • 1 dl flormelis

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 stegepande
          • 1 røreske
          • 1 lille skål
          • 1 blender/foodprocessor
          • 2 glas/dybe tallerkner

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
          4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.
          5. Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.
          6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.
          7. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
          8. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

            Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 69 %
            • Fedt: 24 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 skiver groft rugbrød
            • 8 g. smør
            • 1 spsk. sukker eller brun farin
            • 400 g. frosne blandede bær
            • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
            • 2 dl flormelis
          • Trin 3 af 8

            Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

            • 8 g. smør
            • 1 spsk. sukker

             

             

          • Trin 4 af 8

            Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.

            • 2 skiver rugbrød
          • Trin 5 af 8

            Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.

          • Trin 6 af 8

            Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.

            • 400 g. frosne blandede bær
            • 2 dl flormelis

             

          • Trin 7 af 8

            Tilsæt yoghurt, og blend kort.

            • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
          • Trin 8 af 8

            Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

            Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

              • 2 skiver groft rugbrød
              • 8 g. smør
              • 1 spsk. sukker eller brun farin

              Bæris med yoghurt:

              • 400 g. frosne blandede bær
              • 250 g. græsk yoghurt (natural, 10 %)
              • 2 dl flormelis

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 stegepande
              • 1 røreske
              • 1 lille skål
              • 1 blender/foodprocessor
              • 4 glas/dybe tallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
              4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.
              5. Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.
              6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.
              7. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
              8. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

                Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1206 kJ / 289 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 69 %
                • Fedt: 24 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 skiver groft rugbrød
                • 12 g. smør
                • 1 ½ spsk. sukker eller brun farin
                • 600 g. frosne blandede bær
                • 375 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
                • 3 dl flormelis
              • Trin 3 af 8

                Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

                • 12 g. smør
                • 1 ½ spsk. sukker
              • Trin 4 af 8

                Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.

                • 3 skiver rugbrød
              • Trin 5 af 8

                Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.

              • Trin 6 af 8

                Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.

                • 600 g. frosne blandede bær
                • 3 dl flormelis
              • Trin 7 af 8

                Tilsæt yoghurt, og blend kort.

                • 375 gram yoghurt naturel
              • Trin 8 af 8

                Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er en super nem måde at lave en lækker isdessert på. Imponer din familie eller dine venner med denne blærede bær-is, og server den med et drys af søde, sprøde rugbrødscroutoner.

                Husk at frosne bær skal koge mindst 1 minut, inden de bruges til isen.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

                  • 3 skiver groft rugbrød
                  • 12 g. smør
                  • 1 ½ spsk. sukker eller brun farin

                  Bæris med yoghurt:

                  • 600 g. frosne blandede bær
                  • 375 g. græsk yoghurt (naturel, 10 %)
                  • 3 dl flormelis

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 røreske
                  • 1 lille skål
                  • 1 blender/foodprocessor
                  • 6 glas/dybe tallerkner

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!
                  4. Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Klik på videoen og se, hvordan du pandesteger.
                  5. Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.
                  6. Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.
                  7. Tilsæt yoghurt, og blend kort.
                  8. Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.