Baconsandwich
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1399 kJ / 334 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ¼ dl cremefraiche
- 1 spsk. ketchup
- 2 tomater
- 2 salatblade
- ½ pk. bacon
- 4 stk. toastbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 2 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- ¼ dl cremefraiche
- 1 spsk. ketchup
- 2 tomater
- 2 salatblade
- ½ pk. bacon
- 4 stk. toastbrød
- Trin 3 af 13
Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- ¼ dl cremefraiche
- 1 spsk. ketchup
- Trin 4 af 13
Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- 2 tomater
- 2 salatblade
- Trin 5 af 13
Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Trin 6 af 13
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 13
Læg baconskiverne på stegepanden.
- ½ pk. bacon
- Trin 8 af 13
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Trin 9 af 13
Rist toastbrødene i en brødrister.
- 4 stk. toastbrød
- Trin 10 af 13
Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Trin 11 af 13
Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Trin 12 af 13
Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Trin 13 af 13
Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Du skal bruge
Ingredienser
- ¼ dl cremefraiche
- 1 spsk. ketchup
- 2 tomater
- 2 salatblade
- ½ pk. bacon
- 4 stk. toastbrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 2 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Rist toastbrødene i en brødrister.
- Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1399 kJ / 334 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ dl cremefraiche
- 2 spsk. ketchup
- 4 tomater
- 4 salatblade
- 1 pk. bacon
- 8 stk. toastbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 4 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- ½ dl cremefraiche
- 2 spsk. ketchup
- 4 tomater
- 4 salatblade
- 1 pk. bacon
- 8 stk. toastbrød
- Trin 3 af 13
Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- ½ dl cremefraiche
- 2 spsk. ketchup
- Trin 4 af 13
Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- 4 tomater
- 4 salatblade
- Trin 5 af 13
Tag et skærebræt og skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Trin 6 af 13
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 13
Læg baconskiverne på stegepanden.
- 1 pk. bacon
- Trin 8 af 13
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Trin 9 af 13
Rist toastbrødene i en brødrister.
- 8 stk. toastbrød
- Trin 10 af 13
Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Trin 11 af 13
Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Trin 12 af 13
Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Trin 13 af 13
Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ dl cremefraiche
- 2 spsk. ketchup
- 4 tomater
- 4 salatblade
- 1 pk. bacon
- 8 stk. toastbrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 4 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- Tag et skærebræt og skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Rist toastbrødene i en brødrister.
- Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1399 kJ / 334 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ¾ dl cremefraiche
- 3 spsk. ketchup
- 6 tomater
- 6 salatblade
- 1 ½ pk. bacon
- 12 stk. toastbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 6 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- ¾ dl cremefraiche
- 3 spsk. ketchup
- 6 tomater
- 6 salatblade
- 1 ½ pk. bacon
- 12 stk. toastbrød
- Trin 3 af 13
Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- ¾ dl cremefraiche
- 3 spsk. ketchup
- Trin 4 af 13
Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- 6 tomater
- 6 salatblade
- Trin 5 af 13
Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Trin 6 af 13
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 13
Læg baconskiverne på stegepanden.
- 1 ½ pk. bacon
- Trin 8 af 13
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Trin 9 af 13
Rist toastbrødene i en brødrister.
- 12 stk. toastbrød
- Trin 10 af 13
Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Trin 11 af 13
Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Trin 12 af 13
Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Trin 13 af 13
Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat.
Du skal bruge
Ingredienser
- ¾ dl cremefraiche
- 3 spsk. ketchup
- 6 tomater
- 6 salatblade
- 1 ½ pk. bacon
- 12 stk. toastbrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Køkkenrulle
- 1 brødrister
- 1 smørekniv
- 6 tallerkener til servering
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
- Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
- Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
- Rist toastbrødene i en brødrister.
- Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
- Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
- Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
- Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
-