Baconsandwich

Baconsandwich

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1399 kJ / 334 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 31 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • ¼ dl cremefraiche
        • 1 spsk. ketchup
        • 2 tomater
        • 2 salatblade
        • ½ pk. bacon
        • 4 stk. toastbrød
      • Trin 3 af 13

        Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.

        • ¼ dl cremefraiche
        • 1 spsk. ketchup
      • Trin 4 af 13

        Skyl tomaterne og salatbladene grundig.

        • 2 tomater
        • 2 salatblade
      • Trin 5 af 13

        Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.

      • Trin 6 af 13

        Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

      • Trin 7 af 13

        Læg baconskiverne på stegepanden.

        • ½ pk. bacon
      • Trin 8 af 13

        Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.

      • Trin 9 af 13

        Rist toastbrødene i en brødrister.

        • 4 stk. toastbrød
      • Trin 10 af 13

        Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.

      • Trin 11 af 13

        Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.

      • Trin 12 af 13

        Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.

      • Trin 13 af 13

        Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ¼ dl cremefraiche
          • 1 spsk. ketchup
          • 2 tomater
          • 2 salatblade
          • ½ pk. bacon
          • 4 stk. toastbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 kop
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 tallerken
          • Køkkenrulle
          • 1 brødrister
          • 1 smørekniv
          • 2 tallerkener til servering

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
          4. Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
          5. Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
          6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
          7. Læg baconskiverne på stegepanden.
          8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
          9. Rist toastbrødene i en brødrister.
          10. Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
          11. Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
          12. Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
          13. Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1399 kJ / 334 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 31 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • ½ dl cremefraiche
            • 2 spsk. ketchup
            • 4 tomater
            • 4 salatblade
            • 1 pk. bacon
            • 8 stk. toastbrød
          • Trin 3 af 13

            Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.

            • ½ dl cremefraiche
            • 2 spsk. ketchup
          • Trin 4 af 13

            Skyl tomaterne og salatbladene grundig.

            • 4 tomater
            • 4 salatblade
          • Trin 5 af 13

            Tag et skærebræt og skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.

          • Trin 6 af 13

            Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

          • Trin 7 af 13

            Læg baconskiverne på stegepanden.

            • 1 pk. bacon
          • Trin 8 af 13

            Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.

          • Trin 9 af 13

            Rist toastbrødene i en brødrister.

            • 8 stk. toastbrød
          • Trin 10 af 13

            Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.

          • Trin 11 af 13

            Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.

          • Trin 12 af 13

            Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.

          • Trin 13 af 13

            Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ½ dl cremefraiche
              • 2 spsk. ketchup
              • 4 tomater
              • 4 salatblade
              • 1 pk. bacon
              • 8 stk. toastbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 kop
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 tallerken
              • Køkkenrulle
              • 1 brødrister
              • 1 smørekniv
              • 4 tallerkener til servering

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
              4. Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
              5. Tag et skærebræt og skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
              6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
              7. Læg baconskiverne på stegepanden.
              8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
              9. Rist toastbrødene i en brødrister.
              10. Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
              11. Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
              12. Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
              13. Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1399 kJ / 334 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 31 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • ¾ dl cremefraiche
                • 3 spsk. ketchup
                • 6 tomater
                • 6 salatblade
                • 1 ½ pk. bacon
                • 12 stk. toastbrød
              • Trin 3 af 13

                Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.

                • ¾ dl cremefraiche
                • 3 spsk. ketchup
              • Trin 4 af 13

                Skyl tomaterne og salatbladene grundig.

                • 6 tomater
                • 6 salatblade
              • Trin 5 af 13

                Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.

              • Trin 6 af 13

                Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

              • Trin 7 af 13

                Læg baconskiverne på stegepanden.

                • 1 ½ pk. bacon
              • Trin 8 af 13

                Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.

              • Trin 9 af 13

                Rist toastbrødene i en brødrister.

                • 12 stk. toastbrød
              • Trin 10 af 13

                Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.

              • Trin 11 af 13

                Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.

              • Trin 12 af 13

                Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.

              • Trin 13 af 13

                Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne sandwich stammer fra USA, hvor den hedder BLT sandwich. ’B’ for Bacon, ’L’ for lettuce, som er salat, og ’T’ for tomat. På dansk ville denne sandwich derfor få navnet ’BST’ Bacon-Salat-Tomat. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ¾ dl cremefraiche
                  • 3 spsk. ketchup
                  • 6 tomater
                  • 6 salatblade
                  • 1 ½ pk. bacon
                  • 12 stk. toastbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 kop
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 tallerken
                  • Køkkenrulle
                  • 1 brødrister
                  • 1 smørekniv
                  • 6 tallerkener til servering

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.
                  4. Skyl tomaterne og salatbladene grundig.
                  5. Tag et skærebræt og en skarp kniv, og skær tomaterne i skiver.
                  6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
                  7. Læg baconskiverne på stegepanden.
                  8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.
                  9. Rist toastbrødene i en brødrister.
                  10. Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.
                  11. Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.
                  12. Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.
                  13. Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.