Avocado-kikærtesalat

Avocado-kikærtesalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

        Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1538 kJ / 366 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt 3,3g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 skive bacon (tynd)
        • ½ dåse kikærter
        • ½ avocado
        • 1 tomat (stor)

        Dressing:

        • 1 spsk. citronsaft
        • ½ spsk. olie 
        • ½ tsk. tørret oregano
        • ½ knivspids salt

        Pynt:

        • ½ forårsløg

        Tilbehør:

        • 2 skiver fuldkornsbrød
      • Trin 3 af 14

        Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.

        • 1 skive bacon

         

         

      • Trin 4 af 14

        Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

      • Trin 5 af 14

        Åbn dåsen med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.

        • ½ dåse kikærter

         

      • Trin 6 af 14

        Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado

         

      • Trin 7 af 14

        Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.

      • Trin 8 af 14

        Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.

        • 1 tomat
      • Trin 9 af 14

        Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.

        • 1 spsk. citron

         

      • Trin 10 af 14

        Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. tørret oregano
        • ½ knivspids salt

         

      • Trin 11 af 14

        Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.

      • Trin 12 af 14

        Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.

        • ½ forårsløg

         

         

      • Trin 13 af 14

        Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.

      • Trin 14 af 14

        Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.

        • 2 skiver fuldkornsbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

        Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 skive bacon (tynd)
          • ½ dåse kikærter
          • ½ avocado
          • 1 tomat (stor)

          Dressing:

          • 1 spsk. citronsaft
          • ½ spsk. olie 
          • ½ tsk. tørret oregano
          • ½ knivspids salt

          Pynt:

          • ½ forårsløg

          Tilbehør:

          • 2 skiver fuldkornsbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 2 måleskeer
          • 1 stegepande
          • 1 gaffel
          • Køkkenrulle
          • 1 dåseåbner
          • 1 si/sigte
          • 1 mellem skål
          • 2 skærebrætter
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 kniv bestik
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.
          4. Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
          5. Åbn dåsen med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.
          6. Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          7. Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.
          8. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.
          9. Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.
          10. Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
          11. Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.
          12. Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.
          13. Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.
          14. Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

            Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1538 kJ / 366 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt 3,3g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 skiver bacon (tynd)
            • 1 dåse kikærter
            • 1 avocado
            • 2 tomat (stor)

            Dressing:

            • 2 spsk. citronsaft
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. tørret oregano
            • 1 knivspids salt

            Pynt:

            • 1 forårsløg

            Tilbehør:

            • 4 skiver fuldkornsbrød
          • Trin 3 af 14

            Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.

            • 2 skiver bacon

             

             

          • Trin 4 af 14

            Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

          • Trin 5 af 14

            Åbn dåsen med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.

            • 1 dåse kikærter

             

          • Trin 6 af 14

            Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado

             

          • Trin 7 af 14

            Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.

          • Trin 8 af 14

            Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.

            • 2 tomater

             

          • Trin 9 af 14

            Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.

            • 1 spsk. citron

             

          • Trin 10 af 14

            Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. tørret oregano
            • 1 knivspids salt

             

          • Trin 11 af 14

            Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.

          • Trin 12 af 14

            Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.

            • 1 forårsløg

             

             

          • Trin 13 af 14

            Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.

          • Trin 14 af 14

            Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.

            • 4 skiver fuldkornsbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

            Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 skiver bacon (tynd)
              • 1 dåse kikærter
              • 1 avocado
              • 2 tomat (stor)

              Dressing:

              • 2 spsk. citronsaft
              • 1 spsk. olie 
              • 1 tsk. tørret oregano
              • 1 knivspids salt

              Pynt:

              • 1 forårsløg

              Tilbehør:

              • 4 skiver fuldkornsbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 2 måleskeer
              • 1 stegepande
              • 1 gaffel
              • Køkkenrulle 
              • 1 dåseåbner
              • 1 si/sigte
              • 1 mellem skål
              • 2 skærebrætter
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 kniv bestik
              • 1 lille skål
              • 1 piskeris
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.
              4. Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
              5. Åbn dåsen med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.
              6. Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              7. Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.
              8. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.
              9. Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.
              10. Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
              11. Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.
              12. Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.
              13. Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.
              14. Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

                Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1538 kJ / 366 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt 3,3g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 skiver bacon (tynd)
                • 1 ½ dåse kikærter
                • 1 ½ avocado
                • 3 tomat (stor)

                Dressing:

                • 3 spsk. citronsaft
                • 1 ½ spsk. olie 
                • 1 ½ tsk. tørret oregano
                • 1 ½ knivspids salt

                Pynt:

                • 1 ½ forårsløg

                Tilbehør:

                • 6 skiver fuldkornsbrød
              • Trin 3 af 14

                Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.

                • 3 skiver bacon

                 

                 

              • Trin 4 af 14

                Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

              • Trin 5 af 14

                Åbn dåserne med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.

                • 1 ½ dåse kikærter

                 

              • Trin 6 af 14

                Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado

                 

              • Trin 7 af 14

                Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.

              • Trin 8 af 14

                Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.

                • 3 tomater

                 

              • Trin 9 af 14

                Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.

                • 1 ½ spsk. citron

                 

              • Trin 10 af 14

                Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. tørret oregano
                • 1 knivspids salt

                 

              • Trin 11 af 14

                Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.

              • Trin 12 af 14

                Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.

                • 1 ½ forårsløg

                 

                 

              • Trin 13 af 14

                Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.

              • Trin 14 af 14

                Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.

                • 6 skiver fuldkornsbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Salater behøver ikke at være kedelige og uden smag. I denne opskrift har kikærterne fået et godt øje til den cremede avocado og den sprøde, saltede bacon. Tilsammen danner de en velsmagende og mættende salat.

                Server salaten med fuldkornsbrød til. Hvis du er rigtig sej, så server lækre, hjemmelavede grovflutes.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 skiver bacon (tynd)
                  • 1 ½ dåse kikærter
                  • 1 ½ avocado
                  • 3 tomat (stor)

                  Dressing:

                  • 3 spsk. citronsaft
                  • 1 ½ spsk. olie 
                  • 1 ½ tsk. tørret oregano
                  • 1 ½ knivspids salt

                  Pynt:

                  • 1 ½ forårsløg

                  Tilbehør:

                  • 6 skiver fuldkornsbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 2 måleskeer
                  • 1 stegepande
                  • 1 gaffel
                  • Køkkenrulle 
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 si/sigte
                  • 1 mellem skål
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 kniv bestik
                  • 1 lille skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Salat: Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.
                  4. Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
                  5. Åbn dåserne med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.
                  6. Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  7. Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.
                  8. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.
                  9. Dressing: Kom citronsaften i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron, hvis du bruger friske citroner.
                  10. Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
                  11. Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.
                  12. Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.
                  13. Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.
                  14. Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.