1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Bælgfrugter>
  5. Avocado-kikærtesalat

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Salat:

3.

Læg baconskiverne på en stegepande, og steg dem sprøde på begge sider.

4.

Tag baconstykkerne af stegepanden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

5.

Åbn dåsen med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.
Åbn dåserne med kikærter, og hæld kikærterne i en si. Skyl kikærterne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Hæld dem i en skål.

6.

Skyl avocadoen, og skær den over. Fjern herefter stenen.
Se videoen.

7.

Skræl avocadoen, og skær kødet i tynde både. Kom avocado i skålen med kikærterne.

8.

Skyl tomaterne, og skær dem i både. Kom dem i skålen med kikærterne og avocadoen.

Dressing:

9.

Kom citronsaften i en lille skål. Se videoen.

10.

Kom olie, oregano og salt i skålen med citronsaften. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

Samle salaten:

11.

Hæld dressing over salaten. Bland salaten sammen.

12.

Skyl forårsløg, og skær det i tynde ringe.

13.

Læg bacon over salaten, og pynt med forårsløg.

14.

Server salaten med fuldkornsbrød. Velbekomme.

Næringsindhold per portion

Energi: 1538 kJ / 366 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 47 %

Fedt: 37 %

Heraf mættet fedt 3,3g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min