Asparges med serranoskinke

Asparges med serranoskinke

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
        Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

        Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 141 kJ / 34 kcal
        • Protein: 30 %
        • Kulhydrat: 7 %
        • Fedt: 64 %
        • Heraf mættet fedt: 0,4 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 grønne asparges
        • 4 skiver serranoskinke
        • ½ spsk. olie
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 8

        Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.

      • Trin 4 af 8

        Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.

        • 4 grønne asparges
      • Trin 5 af 8

        Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.

      • Trin 6 af 8

        Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).

        • 4 skiver serranoskinke
      • Trin 7 af 8

        Kom olie og peber over aspargeserne.

        • ½ spsk. olie
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 8

        Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
        Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

        Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 grønne asparges
          • 4 skiver serranoskinke
          • ½ spsk. olie
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 bagerist
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 ovnfast fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.
          4. Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.
          5. Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.
          6. Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).
          7. Kom olie og peber over aspargeserne.
          8. Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
            Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

            Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 141 kJ / 34 kcal
            • Protein: 30 %
            • Kulhydrat: 7 %
            • Fedt: 64 %
            • Heraf mættet fedt: 0,4 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af.

            • 8 grønne asparges
            • 8 skiver serranoskinke
            • 1 spsk. olie
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 8

            Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.

          • Trin 4 af 8

            Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.

            • 8 grønne asparges
          • Trin 5 af 8

            Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.

          • Trin 6 af 8

            Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).

            • 8 skiver serranoskinke
          • Trin 7 af 8

            Kom olie og peber over aspargeserne.

            • 1 spsk. olie
            • 1 knivspids peber
          • Trin 8 af 8

            Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
            Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

            Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 grønne asparges
              • 8 skiver serranoskinke
              • 1 spsk. olie
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 bagerist
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 ovnfast fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.
              4. Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.
              5. Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.
              6. Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).
              7. Kom olie og peber over aspargeserne.
              8. Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
                Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

                Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 141 kJ / 34 kcal
                • Protein: 30 %
                • Kulhydrat: 7 %
                • Fedt: 64 %
                • Heraf mættet fedt: 0,4 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 grønne asparges
                • 12 skiver serranoskinke
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 8

                Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.

              • Trin 4 af 8

                Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.

                • 12 grønne asparges
              • Trin 5 af 8

                Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.

              • Trin 6 af 8

                Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).

                • 12 skiver serranoskinke
              • Trin 7 af 8

                Kom olie og peber over aspargeserne.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 8 af 8

                Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det lyder måske simpelt – og det er det også, men samtidig smager retten super godt. Du kan bruge den som tilbehør eller bare spise den som en snack. Retten er også god på et tapasbord sammen med ost, pølse og brød.
                Grønne asparges er i sæson om foråret. Der smager de allerbedst.

                Tip: De er også super lækre, hvis du tilbereder dem på en grill. Husk, at de på grillen skal have lidt kortere tid, og at du skal vende dem et par gange.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 grønne asparges
                  • 12 skiver serranoskinke
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 bagerist
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 ovnfast fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.
                  4. Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.
                  5. Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.
                  6. Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).
                  7. Kom olie og peber over aspargeserne.
                  8. Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.