Arme riddere
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1136 kJ / 270 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 1 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 1 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 3 af 8
Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
- 1 æg
- Trin 4 af 8
Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- ½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- Trin 5 af 8
Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- Trin 6 af 8
Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- 1 spsk. smør til stegning
- Trin 7 af 8
Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Trin 8 af 8
Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 1 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
Køkkenredskaber
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
- Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1136 kJ / 270 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. kanel
- 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 2 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. kanel
- 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 2 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 3 af 8
Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 2 æg
- Trin 4 af 8
Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- 1 dl mælk
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. kanel
- Trin 5 af 8
Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- Trin 6 af 8
Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- 2 spsk. smør til stegning
- Trin 7 af 8
Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Trin 8 af 8
Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. kanel
- 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 2 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
Køkkenredskaber
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1136 kJ / 270 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 3 æg
- 1½ dl mælk
- 3 spsk. sukker
- 3 tsk. kanel
- 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 3 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 3 æg
- 1½ dl mælk
- 3 spsk. sukker
- 3 tsk. kanel
- 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 3 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
- Trin 3 af 8
Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
- 3 æg
- Trin 4 af 8
Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- 1½ dl mælk
- 3 spsk. sukker
- 3 tsk. kanel
- Trin 5 af 8
Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- Trin 6 af 8
Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- 3 spsk. smør til stegning
- Trin 7 af 8
Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Trin 8 af 8
Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 æg
- 1½ dl mælk
- 3 spsk. sukker
- 3 tsk. kanel
- 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
- 3 spsk. smør til stegning
- Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
Køkkenredskaber
- 1 dyb tallerken
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
- Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
- Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
- Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
- Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
- Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
-