Arme riddere

Arme riddere

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 25 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 9

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 æg
        • ½ dl mælk
        • 1 spsk. sukker
        • 1 tsk. kanel
        • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
        • 1 spsk. smør til stegning
        • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
      • Trin 3 af 9

        Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.

        • 1 æg
      • Trin 4 af 9

        Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.

        • ½ dl mælk
        • 1 spsk. sukker
        • 1 tsk. kanel
      • Trin 5 af 9

        Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

        • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
      • Trin 6 af 9

        Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

        • 1 spsk. smør til stegning
      • Trin 7 af 9

        Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

      • Trin 8 af 9

        Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

      • Trin 9 af 9

        Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.

        • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • ½ dl mælk
          • 1 spsk. sukker
          • 1 tsk. kanel
          • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
          • 1 spsk. smør til stegning
          • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

           

          Køkkenredskaber

          • 1 dyb tallerken
          • 1 gaffel
          • 1 stegepande
          • 1 spiseske
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.
          4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.
          5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
          6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
          7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
          8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
          9. Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 61 %
            • Fedt: 25 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 9

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 æg
            • 1 dl mælk
            • 2 spsk. sukker
            • 2 tsk. kanel
            • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
            • 2 spsk. smør til stegning
            • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
          • Trin 3 af 9

            Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.

            • 2 æg
          • Trin 4 af 9

            Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.

            • 1 dl mælk
            • 2 spsk. sukker
            • 2 tsk. kanel
          • Trin 5 af 9

            Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

            • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
          • Trin 6 af 9

            Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

            • 2 spsk. smør til stegning
          • Trin 7 af 9

            Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

          • Trin 8 af 9

            Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

          • Trin 9 af 9

            Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.

            • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • 1 dl mælk
              • 2 spsk. sukker
              • 2 tsk. kanel
              • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
              • 2 spsk. smør til stegning
              • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

               

              Køkkenredskaber

              • 1 dyb tallerken
              • 1 gaffel
              • 1 stegepande
              • 1 spiseske
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.
              4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.
              5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
              6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
              7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
              8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
              9. Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 9

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 æg
                • 1½ dl mælk
                • 3 spsk. sukker
                • 3 tsk. kanel
                • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
                • 3 spsk. smør til stegning
                • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
              • Trin 3 af 9

                Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.

                • 3 æg
              • Trin 4 af 9

                Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.

                • 1½ dl mælk
                • 3 spsk. sukker
                • 3 tsk. kanel
              • Trin 5 af 9

                Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

                • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
              • Trin 6 af 9

                Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

                • 3 spsk. smør til stegning
              • Trin 7 af 9

                Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

              • Trin 8 af 9

                Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

              • Trin 9 af 9

                Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.

                • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • 1½ dl mælk
                  • 3 spsk. sukker
                  • 3 tsk. kanel
                  • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
                  • 3 spsk. smør til stegning
                  • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 gaffel
                  • 1 stegepande
                  • 1 spiseske
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm slår et æg ud på 3 måder.
                  4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen med sammenpisket æg, og rør det sammen.
                  5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
                  6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
                  7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
                  8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
                  9. Server, og spis dine arme riddere med sirup, frisk frugt eller marmelade.