Arme riddere

Arme riddere

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 25 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 æg
        • ½ dl mælk
        • 1 spsk. sukker
        • 1 tsk. kanel
        • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
        • 1 spsk. smør til stegning
        • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
      • Trin 3 af 8

        Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.

        • 1 æg
      • Trin 4 af 8

        Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.

        • ½ dl mælk
        • 1 spsk. sukker
        • 1 tsk. kanel
      • Trin 5 af 8

        Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

        • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
      • Trin 6 af 8

        Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

        • 1 spsk. smør til stegning
      • Trin 7 af 8

        Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

      • Trin 8 af 8

        Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • ½ dl mælk
          • 1 spsk. sukker
          • 1 tsk. kanel
          • 2 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
          • 1 spsk. smør til stegning
          • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

           

          Køkkenredskaber

          • 1 dyb tallerken
          • 1 gaffel
          • 1 stegepande
          • 1 spiseske
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
          4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
          5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
          6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
          7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
          8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 61 %
            • Fedt: 25 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 æg
            • 1 dl mælk
            • 2 spsk. sukker
            • 2 tsk. kanel
            • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
            • 2 spsk. smør til stegning
            • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
          • Trin 3 af 8

            Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 2 æg
          • Trin 4 af 8

            Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.

            • 1 dl mælk
            • 2 spsk. sukker
            • 2 tsk. kanel
          • Trin 5 af 8

            Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

            • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
          • Trin 6 af 8

            Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

            • 2 spsk. smør til stegning
          • Trin 7 af 8

            Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

          • Trin 8 af 8

            Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • 1 dl mælk
              • 2 spsk. sukker
              • 2 tsk. kanel
              • 4 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
              • 2 spsk. smør til stegning
              • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

               

              Køkkenredskaber

              • 1 dyb tallerken
              • 1 gaffel
              • 1 stegepande
              • 1 spiseske
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
              5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
              6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
              7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
              8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1136 kJ / 270 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 æg
                • 1½ dl mælk
                • 3 spsk. sukker
                • 3 tsk. kanel
                • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
                • 3 spsk. smør til stegning
                • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering
              • Trin 3 af 8

                Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.

                • 3 æg
              • Trin 4 af 8

                Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.

                • 1½ dl mælk
                • 3 spsk. sukker
                • 3 tsk. kanel
              • Trin 5 af 8

                Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.

                • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
              • Trin 6 af 8

                Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

                • 3 spsk. smør til stegning
              • Trin 7 af 8

                Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

              • Trin 8 af 8

                Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Arme riddere - eller fransk toast, som det også kaldes - er en klassiker på brunch-bordet og super nem at lave. Spis dem med sirup eller frisk frugt.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • 1½ dl mælk
                  • 3 spsk. sukker
                  • 3 tsk. kanel
                  • 6 skiver franskbrød (gerne fuldkorn)
                  • 3 spsk. smør til stegning
                  • Sirup, frisk frugt eller marmelade til servering

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 gaffel
                  • 1 stegepande
                  • 1 spiseske
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du lam slå et æg ud på 3 måder.
                  4. Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.
                  5. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter.
                  6. Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.
                  7. Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
                  8. Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.