Andebryst

Et andebryst er brystet fra en and. Du kan købe hele ænder, men også andebryster eller andelår. Du kan bruge et andebryst til alt fra julemiddag til asiatisk nudelsalat. Mange foretrækker at stege andebrystet på en stegepande. Et andebryst skal have cirka 9-10 minutter på hver side. Se metodefilmen, hvor Gorm tjekker, hvornår et andebryst er færdigt. Du kan også prøve opskriften på stegt andebryst.

Holdbarhed

2 dage i køleskabet (Uåbnet)

6 måneder i fryseren (Uåbnet)

Opbevaring

Opbevar andebryst i køleskabet eller i fryseren. Læs på pakken, hvor lang tid andebryst kan holde sig i køleskabet. I fryseren kan det holde sig i op til 6 måneder. Husk at komme kødet i en frysepose, før du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen andebryst op, skal du gøre det i køleskabet, så tag det op af fryseren i god tid.

Retter med andebryst

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 7 min