Amerikanske tacos

Amerikanske tacos

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1874 kJ / 448 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 24 %
        • Fedt: 47 %
        • Heraf mættet fedt 5,8 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        Kyllingefyld:

        • 1 fed hvidløg
        • 1 spsk. olie
        • 225 g. hakket kylling
        • ½ tsk. paprika
        • Evt. 1 knivspids chilipulver efter smag
        • ½-1 spsk. tomatpuré
        • ¼ dl. vand
        • ½ tsk. salt 
        • 1 knivspids peber

        Tomatsalsa:

        • 125 g cherrytomater
        • ¼ mango
        • ½ avocado
        • ¼ lime (saften)
        • ½ tsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Tilbehør:

        • 6 tacoskaller
        • 1/8 spidskål
        • ¼ agurk
        • Koriander eller persille
        • 1 dl. cremefraiche
        • ½ glas tomatsalsa
      • Trin 3 af 18

        Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 18

        Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

        • 1 spsk. olie
        • 225 g. hakket kylling
      • Trin 5 af 18

        Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.

      • Trin 6 af 18

        Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.

        • 225 g. hakket kylling
        • ½ tsk. paprika
      • Trin 7 af 18

        Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.

        • ½-1 spsk. tomatpuré
        • ¼ dl. vand
      • Trin 8 af 18

        Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 18

        Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

      • Trin 10 af 18

        Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.

        • 125 g cherrytomater
        • ¼ mango
        • ½ avocado
        • ¼ lime (saften)
      • Trin 11 af 18

        Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern af en ½ mango. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.

      • Trin 12 af 18

        Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.

      • Trin 13 af 18

        Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.

        • ½ tsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 14 af 18

        Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.

        • 6 tacoskaller
      • Trin 15 af 18

        Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.

        • 1/8 spidskål
        • ¼ agurk
      • Trin 16 af 18

        Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.

      • Trin 17 af 18

        Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • Koriander eller persille
      • Trin 18 af 18

        Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.

        • 1 dl. cremefraiche
        • ½ glas tomatsalsa
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kyllingefyld:

          • 1 fed hvidløg
          • 1 spsk. olie
          • 225 g. hakket kylling
          • ½ tsk. paprika
          • Evt. 1 knivspids chilipulver efter smag
          • ½-1 spsk. tomatpuré
          • ¼ dl. vand
          • ½ tsk. salt 
          • 1 knivspids peber

          Tomatsalsa:

          • 125 g cherrytomater
          • ¼ mango
          • ½ avocado
          • ¼ lime (saften)
          • ½ tsk. olie
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • 6 tacoskaller
          • 1/8 spidskål
          • ¼ agurk
          • Koriander eller persille
          • 1 dl. cremefraiche
          • ½ glas tomatsalsa
           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 3 mellem skåle
          • 1 citruspresser
          • 1 gaffel
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 stor skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          4. Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
          5. Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.
          6. Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.
          7. Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.
          8. Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.
          9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
          10. Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.
          11. Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern af en ½ mango. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.
          12. Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.
          13. Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.
          14. Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.
          15. Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.
          16. Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.
          17. Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          18. Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1874 kJ / 448 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 24 %
            • Fedt: 47 %
            • Heraf mættet fedt 5,8 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            Kyllingefyld:

            • 2 fed hvidløg
            • 2 spsk. olie
            • 450 g. hakket kylling
            • 1 tsk. paprika
            • Evt. ¼ tsk. chilipulver efter smag
            • 1-2 spsk. tomatpuré
            • ½ dl. vand
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Tomatsalsa:

            • 250 g cherrytomater
            • ½ mango
            • 1 avocado
            • ½ lime (saften)
            • 1 tsk. olie
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Tilbehør:

            • 12 tacoskaller
            • ¼ spidskål
            • ½ agurk
            • Koriander eller persille
            • 2 dl. cremefraiche
            • 1 glas tomatsalsa

             

          • Trin 3 af 18

            Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 18

            Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

            • 2 spsk. olie
            • 450 g. hakket kylling
          • Trin 5 af 18

            Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.

          • Trin 6 af 18

            Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.

            • 1 tsk. paprika
            • Evt. ¼ tsk. chilipulver efter smag
          • Trin 7 af 18

            Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.

            • 1-2 spsk. tomatpuré
            • ½ dl. vand
          • Trin 8 af 18

            Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.

            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 9 af 18

            Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

          • Trin 10 af 18

            Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.

            • 250 g cherrytomater
            • ½ mango
            • 1 avocado
            • ½ lime (saften)
          • Trin 11 af 18

            Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern af en ½ mango. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.

          • Trin 12 af 18

            Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.

          • Trin 13 af 18

            Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.

            • 1 tsk. olie
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 14 af 18

            Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.

            • 12 tacoskaller
          • Trin 15 af 18

            Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.

            • ¼ spidskål
            • ½ agurk
          • Trin 16 af 18

            Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.

          • Trin 17 af 18

            Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • Koriander eller persille

             

          • Trin 18 af 18

            Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.

            • 2 dl. cremefraiche
            • 1 glas tomatsalsa
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kyllingefyld:

              • 2 fed hvidløg
              • 2 spsk. olie
              • 450 g. hakket kylling
              • 1 tsk. paprika
              • Evt. ¼ tsk. chilipulver efter smag
              • 1-2 spsk. tomatpuré
              • ½ dl. vand
              • 1 tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Tomatsalsa:

              • 250 g cherrytomater
              • ½ mango
              • 1 avocado
              • ½ lime (saften)
              • 1 tsk. olie
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Tilbehør:

              • 12 tacoskaller
              • ¼ spidskål
              • ½ agurk
              • Koriander eller persille
              • 2 dl. cremefraiche
              • 1 glas tomatsalsa

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 3 mellem skåle
              • 1 citruspresser
              • 1 gaffel
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 1 stor skarp kniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              4. Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
              5. Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.
              6. Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.
              7. Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.
              8. Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.
              9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
              10. Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.
              11. Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern af en ½ mango. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.
              12. Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.
              13. Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.
              14. Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.
              15. Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.
              16. Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.
              17. Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              18. Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
                Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.
                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1874 kJ / 448 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 24 %
                • Fedt: 47 %
                • Heraf mættet fedt 5,8 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                Kyllingefyld:

                • 3 fed hvidløg
                • 3 spsk. olie
                • 675 g. hakket kylling
                • 1 ½ tsk. paprika
                • Evt. ½ tsk. chilipulver efter smag
                • 1 ½-3 spsk. tomatpuré
                • ¾ dl. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Tomatsalsa:

                • 375 g. cherrytomater
                • ¾ mango
                • 1 ½ avocado
                • ¾ lime (saften)
                • 1 ½ tsk. olie
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Tilbehør:

                • 18 tacoskaller
                • ½ spidskål
                • ¾ agurk
                • Koriander eller persille
                • 3 dl. cremefraiche
                • 1 ½ glas tomatsalsa
              • Trin 3 af 18

                Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 4 af 18

                Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

                • 3 spsk. olie
                • 675 g. hakket kylling
              • Trin 5 af 18

                Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.

              • Trin 6 af 18

                Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.

                • 1 ½ tsk. paprika
                • Evt. ½ tsk. chilipulver efter smag
              • Trin 7 af 18

                Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.

                • 1 ½-3 spsk. tomatpuré
                • ¾ dl. vand
              • Trin 8 af 18

                Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.

                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 9 af 18

                Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

              • Trin 10 af 18

                Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.

                • 375 g. cherrytomater
                • ¾ mango
                • 1 ½ avocado
                • ¾ lime (saften)
              • Trin 11 af 18

                Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern mangoen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.

              • Trin 12 af 18

                Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.

              • Trin 13 af 18

                Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.

                • 1 ½ tsk. olie
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 14 af 18

                Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.

                • 18 tacoskaller
              • Trin 15 af 18

                Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.

                • ½ spidskål
                • ¾ agurk
              • Trin 16 af 18

                Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.

              • Trin 17 af 18

                Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • Koriander eller persille
              • Trin 18 af 18

                Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.

                • 3 dl. cremefraiche
                • 1 ½ glas tomatsalsa
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Vi elsker street food! Og de her sprøde amerikanske tacos er for lækre… Lav dem og spis dem med rene poter, american style.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kyllingefyld:

                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 spsk. olie
                  • 675 g. hakket kylling
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • Evt. ½ tsk. chilipulver efter smag
                  • 1 ½-3 spsk. tomatpuré
                  • ¾ dl. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Tomatsalsa:

                  • 375 g. cherrytomater
                  • ¾ mango
                  • 1 ½ avocado
                  • ¾ lime (saften)
                  • 1 ½ tsk. olie
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 18 tacoskaller
                  • ½ spidskål
                  • ¾ agurk
                  • Koriander eller persille
                  • 3 dl. cremefraiche
                  • 1 ½ glas tomatsalsa

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 3 mellem skåle
                  • 1 citruspresser
                  • 1 gaffel
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  4. Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
                  5. Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.
                  6. Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.
                  7. Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.
                  8. Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.
                  9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
                  10. Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.
                  11. Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern mangoen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango. Kom dem op i skålen.
                  12. Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado. Kom dem op i skålen.
                  13. Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saft af en citrusfrugt. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber.
                  14. Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.
                  15. Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.
                  16. Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.
                  17. Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  18. Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.