Amagersandwich

Amagersandwich

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 3069 kJ / 767 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt: 12 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 dl vand
        • 2 æg
        • 1 avocado
        • 1 spsk. citronsaft
        • 1 spsk. yoghurt naturel
        • 1 fed hvidløg
        • ½ tsk. groft salt 
        • 1 knivspids peber
        • 2 tomater
        • 2 skiver groft rugbrød
        • 2 skiver groft fuldkornsbrød
        • 1 kiwi delt i to eller anden frisk frugt
      • Trin 3 af 15

        Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.

        • 4 dl vand
      • Trin 4 af 15

        Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.

        • 2 æg
      • Trin 5 af 15

        Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.

      • Trin 6 af 15

        Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 7 af 15

        Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 1 spiseske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • 1 spsk. citronsaft
      • Trin 8 af 15

        Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.

        • 1 spsk. yoghurt naturel
      • Trin 9 af 15

        Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 10 af 15

        Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.

      • Trin 11 af 15

        Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. groft salt 
        • 1 knivspids peber
      • Trin 12 af 15

        Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

        • 2 tomater
      • Trin 13 af 15

        Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.

        • 2 skiver groft rugbrød
      • Trin 14 af 15

        Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.

        • 2 skiver groft fuldkornsbrød 
      • Trin 15 af 15

        Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!

        • 1 kiwi delt i to eller anden frisk frugt
           
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 dl vand
          • 2 æg
          • 1 avocado
          • 1 spsk. citronsaft
          • 1 spsk. yoghurt naturel
          • 1 fed hvidløg
          • ½ tsk. groft salt 
          • 1 knivspids peber
          • 2 tomater
          • 2 skiver groft rugbrød
          • 2 skiver groft fuldkornsbrød

          Tilbehør:

          • 1 kiwi delt i to eller anden frisk frugt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 måleske
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt 
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv 
          • 1 spiseske
          • 1 mellem skål
          • 1 gaffel
          • 1 citruspresser 
          • 1 røreske 
          • 1 hvidløgspresser 
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.
          4. Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.
          5. Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.
          6. Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          7. Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 1 spiseske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          8. Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.
          9. Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
          10. Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.
          11. Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          12. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
          13. Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.
          14. Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.
          15. Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 3069 kJ / 767 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 46 %
            • Heraf mættet fedt: 12 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 dl vand
            • 4 æg
            • 2 avocadoer
            • 2 spsk. citronsaft
            • 2 spsk. yoghurt naturel
            • 2 fed hvidløg
            • 1 tsk. groft salt 
            • 1 knivspids peber
            • 4 tomater
            • 4 skiver groft rugbrød
            • 4 skiver groft fuldkornsbrød
            • 2 kiwier delt i to eller anden frisk frugt

             

          • Trin 3 af 15

            Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.

            • 8 dl vand
          • Trin 4 af 15

            Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.

            • 4 æg
          • Trin 5 af 15

            Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.

          • Trin 6 af 15

            Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 7 af 15

            Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 2 spiseskeer. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 2 spsk. citronsaft
          • Trin 8 af 15

            Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.

            • 2 spsk. yoghurt naturel
          • Trin 9 af 15

            Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 10 af 15

            Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.

          • Trin 11 af 15

            Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 tsk. groft salt 
            • 1 knivspids peber
          • Trin 12 af 15

            Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

            • 4 tomater
          • Trin 13 af 15

            Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.

            • 4 skiver groft rugbrød
          • Trin 14 af 15

            Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.

            • 4 skiver groft fuldkornsbrød 
          • Trin 15 af 15

            Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!

            • 2 kiwier delt i to eller anden frisk frugt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 dl vand
              • 4 æg
              • 2 avocadoer
              • 2 spsk. citronsaft
              • 2 spsk. yoghurt naturel
              • 2 fed hvidløg
              • 1 tsk. groft salt 
              • 1 knivspids peber
              • 4 tomater
              • 4 skiver groft rugbrød
              • 4 skiver groft fuldkornsbrød

              Tilbehør:

              • 2 kiwier delt i to eller anden frisk frugt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 måleske
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt 
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv 
              • 1 spiseske
              • 1 mellem skål
              • 1 gaffel
              • 1 citruspresser 
              • 1 røreske 
              • 1 hvidløgspresser 
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.
              4. Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.
              5. Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.
              6. Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              7. Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 2 spiseskeer. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              8. Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.
              9. Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
              10. Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.
              11. Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              12. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
              13. Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.
              14. Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.
              15. Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 3069 kJ / 767 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt: 12 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                • 8 dl vand
                • 6 æg
                • 3 avocadoer
                • 3 spsk. citronsaft
                • 3 spsk. yoghurt naturel
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ tsk. groft salt 
                • 1 knivspids peber
                • 6 tomater
                • 6 skiver groft rugbrød
                • 6 skiver groft fuldkornsbrød eller hvedebrød
                • 3 kiwier delt i to eller anden frisk frugt

                 

              • Trin 3 af 15

                Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.

                • 8 dl vand
              • Trin 4 af 15

                Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.

              • Trin 5 af 15

                Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.

              • Trin 6 af 15

                Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 7 af 15

                Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 3 spiseskeer. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 3 spsk. citronsaft
              • Trin 8 af 15

                Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.

                • 3 spsk. yoghurt naturel
              • Trin 9 af 15

                Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 10 af 15

                Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.

              • Trin 11 af 15

                Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ tsk. groft salt 
                • 1 knivspids peber
              • Trin 12 af 15

                Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

                • 6 tomater
              • Trin 13 af 15

                Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.

                • 6 skiver groft rugbrød
              • Trin 14 af 15

                Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.

                • 6 skiver groft fuldkornsbrød 
              • Trin 15 af 15

                Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!

                • 3 kiwier delt i to eller anden frisk frugt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En "Amager-mad" er en sandwich lavet af to forskellige slags brød. Altså en skive rugbrød og skive fuldkornsbrød. Det lyder lidt mærkeligt, men det smager dejligt - på ære! Her er den fyldt med en grøn æggesalat ag æg og avocado.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 8 dl vand
                  • 6 æg
                  • 3 avocadoer
                  • 3 spsk. citronsaft
                  • 3 spsk. yoghurt naturel
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ tsk. groft salt 
                  • 1 knivspids peber
                  • 6 tomater
                  • 6 skiver groft rugbrød
                  • 6 skiver groft fuldkornsbrød eller hvedebrød

                  Tilbehør:

                  • 3 kiwier delt i to eller anden frisk frugt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 måleske
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt 
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv 
                  • 1 spiseske
                  • 1 mellem skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 citruspresser 
                  • 1 røreske 
                  • 1 hvidløgspresser 
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand i gryden, læg låg på, og bring vandet i kog.
                  4. Læg forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så er de hårdkogte.
                  5. Kom koldt vand på æggene. Pil æggene, og hak dem fint.
                  6. Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  7. Skær citronen over, og pres saften ud, til du har 3 spiseskeer. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  8. Kom citronsaft og yoghurt i skålen. Bland det sammen.
                  9. Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
                  10. Kom de hakkede æg og hvidløg i skålen. Bland det sammen.
                  11. Smag æggesalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  12. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
                  13. Smør æggesalaten på rugbrødsskiverne.
                  14. Læg tomatskiver på æggesalaten, og læg fuldkornsbrødet ovenpå.
                  15. Klem sammen, og skær hver sandwich over, så du får to trekanter. Server med frugt til - Velbekomme!