- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Ærtedip
Ærtedip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 28 min.
Sværhedsgrad: Nem
Kvas dem. Smadr dem. De små grønne banditter. Og så har du den lækreste ærtedip og verdens bedste undskyldning for at spise chips.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til ærtedip
Ærtedip:
4 dl. vand
250 g. frosne ærter
1 fed hvidløg
¼ citron
1 dl. cremefraiche
½ tsk. salt
1 knivspids peber
Vand
Ærter
Hvidløg
Citron
Creme fraiche
Salt
Peber
Køkkenredskaber til ærtedip
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 teske
1 lille skål
1 lille gryde
1 hvidløgspresser
1 citruspresser
1 røreske
1 blender
Decilitermål
Køkkenvægt
Teske
Lille røreskål
Lille gryde
Hvidløgspresser
Citruspresser
Røreske
Søjleblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Ærtedip:
3.
4.
Pil, og pres hvidløget. Se videoen.
5.
6.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 423 kJ / 101 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 44 %
Heraf mættet fedt: 3,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer