Ærtedip

Ærtedip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 152 kJ / 36 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 24 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 dl fine grønne ærter (frosne)
        • 1 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
        • Salt
        • Peber
        • 1/2 forårsløg
        • 1/4 rød chili
      • Trin 3 af 7

        Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.

        • 1 dl grønne ærter (frosne)
      • Trin 4 af 7

        Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.

         

      • Trin 5 af 7

        Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.

        • 1 spsk græsk yoghurt 4-10 %
        • Salt
        • Peber

         

         

      • Trin 6 af 7

        Smag ærtedippen til med salt og peber.

      • Trin 7 af 7

        Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.

        • 1/2 forårsløg
        • 1/4 rød chili
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl fine grønne ærter (frosne)
          • 1 spsk græsk yoghurt 4-10 %
          • Salt
          • Peber

          Til pynt:

          • 1/2 forårsløg
          • 1/4 rød chili

          Køkkenredskaber

          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 røreske
          • 1 mellem skål
          • 1 blender
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
          4. Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
             
          5. Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
          6. Smag ærtedippen til med salt og peber.
          7. Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 152 kJ / 36 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 24 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 dl fine grønne ærter (frosne)
            • 2 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
            • Salt
            • Peber
            • 1 forårsløg
            • ½ rød chili
          • Trin 3 af 7

            Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.

            • 2 dl grønne ærter (frosne)
          • Trin 4 af 7

            Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.

             

          • Trin 5 af 7

            Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.

            • 2 spsk græsk yoghurt 4-10 %
            • Salt
            • Peber

             

             

          • Trin 6 af 7

            Smag ærtedippen til med salt og peber.

          • Trin 7 af 7

            Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.

            • 1 forårsløg
            • ½ rød chili
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 dl fine grønne ærter (frosne)
              • 2 spsk græsk yoghurt 4-10 %
              • Salt
              • Peber

              Til pynt:

              • 1 forårsløg
              • ½ rød chili

              Køkkenredskaber

              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 røreske
              • 1 mellem skål
              • 1 blender
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
              4. Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
                 
              5. Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
              6. Smag ærtedippen til med salt og peber.
              7. Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 152 kJ / 36 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 24 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 dl fine grønne ærter (frosne)
                • 3 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
                • Salt
                • Peber
                • 1-2 forårsløg
                • 3/4 rød chili
              • Trin 3 af 7

                Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.

                • 3 dl grønne ærter (frosne)
              • Trin 4 af 7

                Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.

                 

              • Trin 5 af 7

                Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.

                • 3 spsk græsk yoghurt 4-10 %
                • Salt
                • Peber

                 

                 

              • Trin 6 af 7

                Smag ærtedippen til med salt og peber.

              • Trin 7 af 7

                Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.

                • 1-2 forårsløg
                • 3/4 rød chili
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 dl fine grønne ærter (frosne)
                  • 3 spsk græsk yoghurt 4-10 %
                  • Salt
                  • Peber

                  Til pynt:

                  • 1-2 forårsløg
                  • 3/4 rød chili

                  Køkkenredskaber

                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 røreske
                  • 1 mellem skål
                  • 1 blender
                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
                  4. Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
                     
                  5. Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
                  6. Smag ærtedippen til med salt og peber.
                  7. Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.