Ærtecreme
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 152 kJ / 36 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dl fine grønne ærter (frosne)
- 1 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt
- 1/2 forårsløg
- 1/4 rød chili
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 1 dl fine grønne ærter (frosne)
- 1 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
- Salt
- Peber
- 1/2 forårsløg
- 1/4 rød chili
- Trin 3 af 7
Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- 1 dl grønne ærter (frosne)
- Trin 4 af 7
Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Trin 5 af 7
Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- 1 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
- Trin 6 af 7
Smag ærtedippen til med salt og peber.
- Trin 7 af 7
Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
- 1/2 forårsløg
- 1/4 rød chili
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 dl fine grønne ærter (frosne)
- 1 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt:
- 1/2 forårsløg
- 1/4 rød chili
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- Smag ærtedippen til med salt og peber.
- Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 152 kJ / 36 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl fine grønne ærter (frosne)
- 2 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt
- 1 forårsløg
- ½ rød chili
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 2 dl fine grønne ærter (frosne)
- 2 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
- Salt
- Peber
- 1 forårsløg
- ½ rød chili
- Trin 3 af 7
Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- 2 dl grønne ærter (frosne)
- Trin 4 af 7
Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Trin 5 af 7
Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- 2 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
- Trin 6 af 7
Smag ærtecremen til med salt og peber.
- Trin 7 af 7
Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtecremen.
- 1 forårsløg
- ½ rød chili
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 dl fine grønne ærter (frosne)
- 2 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt:
- 1 forårsløg
- ½ rød chili
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- Smag ærtecremen til med salt og peber.
- Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtecremen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 152 kJ / 36 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 dl fine grønne ærter (frosne)
- 3 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt
- 1-2 forårsløg
- 3/4 rød chili
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 3 dl fine grønne ærter (frosne)
- 3 spsk græsk yoghurt (4-10 %)
- Salt
- Peber
- 1-2 forårsløg
- 3/4 rød chili
- Trin 3 af 7
Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- 3 dl grønne ærter (frosne)
- Trin 4 af 7
Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Trin 5 af 7
Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- 3 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
- Trin 6 af 7
Smag ærtedippen til med salt og peber.
- Trin 7 af 7
Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
- 1-2 forårsløg
- 3/4 rød chili
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ærter har mange ansigter. De kan smage kedeligt, når de er udkogte og smage friskt og skønt lige fra bælgen. I denne opskrift er de frosne til at begynde med og ender med at blive en spændende og frisk snack. Bland dem med lidt chili og yoghurt, så har du en sjov grøn snack eller forret.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 dl fine grønne ærter (frosne)
- 3 spsk græsk yoghurt 4-10 %
- Salt
- Peber
Til pynt:
- 1-2 forårsløg
- 3/4 rød chili
Køkkenredskaber
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 røreske
- 1 mellem skål
- 1 blender
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
- Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
- Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
- Smag ærtedippen til med salt og peber.
- Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
-