Æggesandwich med kål

Æggesandwich med kål

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1921 kJ / 170 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 60 %
        • Fedt: 20 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ l vand
        • 2 æg
        • 1 dl kvark eller fromage frais
        • 1 tsk. karry
        • ⅓ bakke karse
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 4 skiver groft fuldkornsbrød
        • 2-3 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
        • 50 g. savojkål, hvidkål eller grønkål
      • Trin 3 af 12

        Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.

        • 2 æg
        • ½ l vand
      • Trin 4 af 12

        Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.

      • Trin 5 af 12

        Hak æggene fint.

      • Trin 6 af 12

        Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.

        • 1 dl fromage frais
        • 1 tsk. karry
      • Trin 7 af 12

        Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.

        • ⅓ bakke karse
      • Trin 8 af 12

        Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 12

        Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.

        • 4 skiver fuldkornsbrød
      • Trin 10 af 12

        Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.

        • 2-3 kolde, kogte kartofler

         

      • Trin 11 af 12

        Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.

        • 50 g. savojkål
      • Trin 12 af 12

        Læg de fire skiver brød sammen til to sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Æggesalat:

          • ½ l vand
          • 2 æg
          • 1 dl kvark eller fromage frais
          • 1 tsk. karry
          • ⅓ bakke karse
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Sandwich:

          • 4 skiver groft fuldkornsbrød
          • 2-3 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
          • 50 g. savojkål, hvidkål eller grønkål

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 røreske
          • 1 saks
          • 1 mellem skål
          • 1 si

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.
          4. Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.
          5. Hak æggene fint.
          6. Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.
          7. Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.
          8. Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.
          9. Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.
          10. Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.
          11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.
          12. Læg de fire skiver brød sammen til to sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1921 kJ / 170 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 60 %
            • Fedt: 20 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • ⅔ bakke karse
            • 1 ½ tsk. stærk karry
            • 1 ⅔ dl kvark eller fromage frais
            • 4 æg
            • 1 l vand
            • 2 knivspidser salt
            • 2 knivspidser peber
            • 8 skiver groft fuldkornsbrød
            • 4-6 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
            • 100 g. savojkål, hvidkål eller grønkål
          • Trin 3 af 12

            Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.

            • 4 æg
            • 1 l vand
          • Trin 4 af 12

            Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.

          • Trin 5 af 12

            Hak æggene fint.

          • Trin 6 af 12

            Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.

            • 1 ⅓ dl fromage frais
            • 1 ½ tsk. stærk karry
          • Trin 7 af 12

            Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.

            • ⅔ bakke karse
          • Trin 8 af 12

            Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.

            • 2 knivspidser salt
            • 2 knivspidser peber
          • Trin 9 af 12

            Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.

            • 8 skiver fuldkornsbrød
          • Trin 10 af 12

            Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.

            • 4-6 kolde, kogte kartofler

             

          • Trin 11 af 12

            Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.

            • 100 g. savojkål
          • Trin 12 af 12

            Læg de otte skiver brød sammen til fire sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Æggesalat:

              • ⅔ bakke karse
              • 1 ½ tsk. stærk karry
              • 1 ⅔ dl kvark eller fromage frais
              • 4 æg
              • 1 l vand
              • 2 knivspidser salt
              • 2 knivspidser peber

              Sandwich:

              • 8 skiver groft fuldkornsbrød
              • 4-6 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
              • 100 g. savojkål, hvidkål eller grønkål

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 røreske
              • 1 saks
              • 1 mellem skål
              • 1 si

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.
              4. Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.
              5. Hak æggene fint.
              6. Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.
              7. Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.
              8. Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.
              9. Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.
              10. Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.
              11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.
              12. Læg de otte skiver brød sammen til fire sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1921 kJ / 170 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 60 %
                • Fedt: 20 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ l vand
                • 6 æg
                • 2 ½ dl kvark eller fromage frais
                • 2 tsk. karry
                • 1 bakke karse
                • ¼ tsk. salt
                • ¼ tsk. peber
                • 12 skiver groft fuldkornsbrød
                • 6-8 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
                • 150 g. savojkål, hvidkål eller grønkål
              • Trin 3 af 12

                Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.

                • 6 æg
                • 1 ½ l vand
              • Trin 4 af 12

                Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.

              • Trin 5 af 12

                Hak æggene fint.

              • Trin 6 af 12

                Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.

                • 2 ½ dl fromage frais
                • 2 tsk. karry
              • Trin 7 af 12

                Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.

                • 1 bakke karse
              • Trin 8 af 12

                Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.

                • ¼ tsk. salt
                • ¼ tsk. peber
              • Trin 9 af 12

                Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.

                • 12 skiver fuldkornsbrød
              • Trin 10 af 12

                Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.

                • 6-8 kolde, kogte kartofler

                 

              • Trin 11 af 12

                Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.

                • 150 g. savojkål
              • Trin 12 af 12

                Læg de tolv skiver brød sammen til seks sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Æggesalat:

                  • 1 ½ l vand
                  • 6 æg
                  • 2 ½ dl kvark eller fromage frais
                  • 2 tsk. karry
                  • 1 bakke karse
                  • ¼ tsk. salt
                  • ¼ tsk. peber

                  Sandwich:

                  • 12 skiver groft fuldkornsbrød
                  • 6-8 kolde kogte kartofler, f.eks. en rest fra aftensmaden
                  • 150 g. savojkål, hvidkål eller grønkål

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 røreske
                  • 1 saks
                  • 1 mellem skål
                  • 1 si

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Til æggesalat: Kom vand og æg i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte.
                  4. Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.
                  5. Hak æggene fint.
                  6. Kom fromage frais og karry i en skål. Rør det sammen.
                  7. Klip karsen af. Skyl karsen under koldt vand i en si og lad det dryppe af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom karse og æg i skålen. Bland æggesalaten.
                  8. Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.
                  9. Til sandwich: Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.
                  10. Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.
                  11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer kål. Læg kålen på brødene.
                  12. Læg de tolv skiver brød sammen til seks sandwich. Del hver sandwich i to trekanter. Så er der serveret - Velbekomme!