Æggesandwich

Æggesandwich

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 943 kJ / 225 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 16

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 æg
        • 4 spsk. kvark eller formage frais
        • 1 tsk. karry
        • ⅓ dl purløg
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 3 af 16

        Kom koldt vand i en gryde.

      • Trin 4 af 16

        Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.

      • Trin 5 af 16

        Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.

        • 2 æg
      • Trin 6 af 16

        Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.

      • Trin 7 af 16

        Sluk kogepladen, tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.

      • Trin 8 af 16

        Pil æggene.

      • Trin 9 af 16

        Kom kvark og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.

        • 4 spsk. kvark eller fromage frais

        • 1 spsk. karry

      • Trin 10 af 16

        Hak æggene fint med en kniv.

      • Trin 11 af 16

        Kom æggene op i skålen.

      • Trin 12 af 16

        Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1/3 bundt purløg
      • Trin 13 af 16

        Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.

      • Trin 14 af 16

        Bland æggesalaten med en ske.

      • Trin 15 af 16

        Smag æggesalaten til med salt og peber.

        • 1 knivspids peber
        • 1 knivspids salt
      • Trin 16 af 16

        Smør æggesalaten ud på en skive rugbrød, og kom den anden skive rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.

        • 2 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 æg
          • 4 spsk. kvark eller fromage frais
          • 1 tsk. karry
          • ⅓ dl purløg
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem gryde
          • 2 spiseskeer
          • 2 mellem skåle
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 saks
          • 1 viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom koldt vand i en gryde.
          4. Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.
          5. Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.
          6. Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.
          7. Sluk kogepladen, tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.
          8. Pil æggene.
          9. Kom kvark og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.
          10. Hak æggene fint med en kniv.
          11. Kom æggene op i skålen.
          12. Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          13. Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.
          14. Bland æggesalaten med en ske.
          15. Smag æggesalaten til med salt og peber.
          16. Smør æggesalaten ud på en skive rugbrød, og kom den anden skive rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 943 kJ / 225 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 16

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 æg
            • 8 spsk. kvark eller formage frais
            • 2 tsk. karry
            • ½ dl purløg
            • 2 knivspidser salt
            • 2 knivspidser peber
            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 16

            Kom koldt vand i en gryde.

          • Trin 4 af 16

            Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.

          • Trin 5 af 16

            Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.

            • 4 æg
          • Trin 6 af 16

            Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.

          • Trin 7 af 16

            Sluk kogepladen, tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.

          • Trin 8 af 16

            Pil æggene.

          • Trin 9 af 16

            Kom kvark, mayonnaise og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.

            • 8 spsk. kvark eller fromage frais

            • 2 spsk. karry

          • Trin 10 af 16

            Hak æggene fint med en kniv.

          • Trin 11 af 16

            Kom æggene op i skålen.

          • Trin 12 af 16

            Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl purløg
          • Trin 13 af 16

            Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.

          • Trin 14 af 16

            Bland æggesalaten med en ske.

          • Trin 15 af 16

            Smag æggesalaten til med salt og peber.

            • 2 knivspidser peber
            • 2 knivspidser salt
          • Trin 16 af 16

            Smør æggesalaten ud på to skiver rugbrød, og kom de to andre skiver rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.

            • 4 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 æg
              • 6 spsk. kvark eller fromage frais
              • 2 spsk. mayonnaise
              • 2 tsk. karry
              • ½ dl purløg
              • 2 knivspidser salt
              • 2 knivspidser peber
              • 4 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem gryde
              • 2 spiseskeer
              • 2 mellem skåle
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 saks
              • 1 viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom koldt vand i en gryde.
              4. Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.
              5. Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.
              6. Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.
              7. Sluk kogepladen, tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.
              8. Pil æggene.
              9. Kom kvark, mayonnaise og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.
              10. Hak æggene fint med en kniv.
              11. Kom æggene op i skålen.
              12. Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              13. Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.
              14. Bland æggesalaten med en ske.
              15. Smag æggesalaten til med salt og peber.
              16. Smør æggesalaten ud på to skiver rugbrød, og kom de to andre skiver rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 943 kJ / 225 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 16

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 æg
                • 12 spsk. kvark eller formage frais
                • 3 tsk. karry
                • 1 dl purløg
                • 3 knivspidser salt
                • 3 knivspidser peber
                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 3 af 16

                Kom koldt vand i en gryde.

              • Trin 4 af 16

                Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.

              • Trin 5 af 16

                Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.

                • 6 æg
              • Trin 6 af 16

                Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.

              • Trin 7 af 16

                Tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.

              • Trin 8 af 16

                Pil æggene.

              • Trin 9 af 16

                Kom kvark og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.

                • 12 spsk. kvark eller fromage frais

                • 3 spsk. karry

              • Trin 10 af 16

                Hak æggene fint med en kniv.

              • Trin 11 af 16

                Kom æggene op i skålen.

              • Trin 12 af 16

                Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 bundt purløg
              • Trin 13 af 16

                Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.

              • Trin 14 af 16

                Bland æggesalaten med en ske.

              • Trin 15 af 16

                Smag æggesalaten til med salt og peber.

                • 3 knivspidser peber
                • 3 knivspidser salt
              • Trin 16 af 16

                Smør æggesalaten ud på tre skiver rugbrød, og kom de tre andre skiver rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.

                • 6 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En lækker sandwich med æggesalat - perfekt til madpakken eller en picnic.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 æg
                  • 12 spsk. kvark eller fromage frais
                  • 3 tsk. karry
                  • 1 dl purløg
                  • 3 knivspidser salt
                  • 3 knivspidser peber
                  • 6 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem gryde
                  • 2 spiseskeer
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 saks
                  • 1 viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom koldt vand i en gryde.
                  4. Tænd for kogepladen og vent, til vandet koger.
                  5. Kom forsigtigt æggene i vandet med en spiseske.
                  6. Kog æggene i 10 minutter, til de er hårdkogte.
                  7. Tag gryden af blusset, og kom koldt vand over æggene.
                  8. Pil æggene.
                  9. Kom kvark og karry i en skål, og rør det sammen med en ske.
                  10. Hak æggene fint med en kniv.
                  11. Kom æggene op i skålen.
                  12. Kom vand i en stor skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  13. Klip purløg fint med en saks, og kom det i skålen.
                  14. Bland æggesalaten med en ske.
                  15. Smag æggesalaten til med salt og peber.
                  16. Smør æggesalaten ud på tre skiver rugbrød, og kom de tre andre skiver rugbrød på som låg. Del sandwicherne på tværs, så du får trekanter. Velbekomme! Tip: Æggesalaten smager godt sammen med skiveskårne, kogte kartofler og lidt salat.