Æggekage

Æggekage

  • Beskrivelse

    • Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

  • Sådan gør du

    • Trin 1 af 11

      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

    • Trin 2 af 11

      Mål alle ingredienser af.

      • 2 æg
      • 1 dl mælk
      • 1 knivspids salt
      • 1 knivspids peber
      • 2 skiver bacon
      • 1 tomat
      • 5 stilke purløg
    • Trin 3 af 11

      Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

      • 2 æg
    • Trin 4 af 11

      Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

      • 1 dl mælk
      • 1 knivspids salt
      • 1 knivspids peber
    • Trin 5 af 11

      Læg baconskiverne på en stegepande.

      • 2 skiver bacon
    • Trin 6 af 11

      Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

    • Trin 7 af 11

      Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

    • Trin 8 af 11

      Skyl tomaten, og skær den i skiver.

      • 1 tomat
    • Trin 9 af 11

      Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

      • 5 stilke purløg
    • Trin 10 af 11

      Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

    • Trin 11 af 11

      Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

  • Oversigt

    • Print

      Beskrivelse

      Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

      Du skal bruge

        Ingredienser

        • 2 æg
        • 1 dl mælk
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 skiver bacon
        • 1 tomat
        • 5 stilke purløg

         

        Køkkenredskaber

        • 1 mellem skål
        • 1 piskeris
        • 1 decilitermål
        • 1 stegepande
        • Køkkenrulle
        • 1 rent viskestykke
        • 1 paletkniv
        • 1 balje
        • 1 lille skarp kniv
        • 1 skærebræt

         

        Sådan gør du

        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
        2. Mål alle ingredienser af.
        3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
        4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
        5. Læg baconskiverne på en stegepande.
        6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
        7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
        8. Skyl tomaten, og skær den i skiver.
        9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
        10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
        11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
    • Beskrivelse

      • Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienser af.

        • 4 æg
        • 2 dl mælk
        • 2 knivspids salt
        • 2 knivspids peber
        • 4 skiver bacon
        • 2 tomater
        • 10 stilke purløg
      • Trin 3 af 11

        Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

        • 4 æg
      • Trin 4 af 11

        Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

        • 2 dl mælk
        • 2 knivspids salt
        • 2 knivspids peber
      • Trin 5 af 11

        Læg baconskiverne på en stegepande.

        • 4 skiver bacon
      • Trin 6 af 11

        Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

      • Trin 7 af 11

        Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

      • Trin 8 af 11

        Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

        • 2 tomater
      • Trin 9 af 11

        Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 10 stilke purløg
      • Trin 10 af 11

        Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

      • Trin 11 af 11

        Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 æg
          • 2 dl mælk
          • 2 knivspids salt
          • 2 knivspids peber
          • 4 skiver bacon
          • 2 tomater
          • 10 stilke purløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 1 piskeris
          • 1 decilitermål
          • 1 stegepande
          • Køkkenrulle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 paletkniv
          • 1 balje
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienser af.
          3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
          4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
          5. Læg baconskiverne på en stegepande.
          6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
          7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
          8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
          9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
          11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
      • Beskrivelse

        • Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 11

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

        • Trin 2 af 11

          Mål alle ingredienser af.

          • 6 æg
          • 3 dl mælk
          • 3 knivspids salt
          • 3 knivspids peber
          • 6 skiver bacon
          • 3 tomater
          • 15 stilke purløg

           

        • Trin 3 af 11

          Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

          • 6 æg
        • Trin 4 af 11

          Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

          • 3 dl mælk
          • 3 knivspids salt
          • 3 knivspids peber
        • Trin 5 af 11

          Læg baconskiverne på en stegepande.

          • 6 skiver bacon
        • Trin 6 af 11

          Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

        • Trin 7 af 11

          Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

        • Trin 8 af 11

          Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

          • 3 tomater
        • Trin 9 af 11

          Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

          • 15 stilke purløg
        • Trin 10 af 11

          Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

        • Trin 11 af 11

          Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 6 æg
            • 3 dl mælk
            • 3 knivspids salt
            • 3 knivspids peber
            • 6 skiver bacon
            • 3 tomater
            • 15 stilke purløg

             

            Køkkenredskaber

            • 1 mellem skål
            • 1 piskeris
            • 1 decilitermål
            • 1 stegepande
            • Køkkenrulle
            • 1 rent viskestykke
            • 1 paletkniv
            • 1 balje
            • 1 lille skarp kniv
            • 1 skærebræt

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
            2. Mål alle ingredienser af.
            3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
            4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
            5. Læg baconskiverne på en stegepande.
            6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
            7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
            8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
            9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
            10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
            11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.