Æggekage

Æggekage

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 775 kJ / 185 kcal
        • Protein: 30 %
        • Kulhydrat: 11 %
        • Fedt: 59 %
        • Heraf mættet fedt 3,9g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 æg
        • 1 dl mælk
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 skiver bacon
        • 1 tomat
        • 5 stilke purløg
      • Trin 3 af 11

        Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

        • 2 æg
      • Trin 4 af 11

        Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.

        • 1 dl mælk
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 5 af 11

        Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.

        • 2 skiver bacon
      • Trin 6 af 11

        Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

      • Trin 7 af 11

        Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.

      • Trin 8 af 11

        Skyl tomaten, og skær den i skiver.

        • 1 tomat
      • Trin 9 af 11

        Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 5 stilke purløg
      • Trin 10 af 11

        Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 11 af 11

        Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 æg
          • 1 dl mælk
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 skiver bacon
          • 1 tomat
          • 5 stilke purløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 1 piskeris
          • 1 decilitermål
          • 1 stegepande
          • Køkkenrulle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 paletkniv
          • 1 balje
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
          4. Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.
          5. Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.
          6. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
          7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.
          8. Skyl tomaten, og skær den i skiver.
          9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 775 kJ / 185 kcal
            • Protein: 30 %
            • Kulhydrat: 11 %
            • Fedt: 59 %
            • Heraf mættet fedt 3,9g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 æg
            • 2 dl mælk
            • 2 knivspids salt
            • 2 knivspids peber
            • 4 skiver bacon
            • 2 tomater
            • 10 stilke purløg
          • Trin 3 af 11

            Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

            • 4 æg
          • Trin 4 af 11

            Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.

            • 2 dl mælk
            • 2 knivspids salt
            • 2 knivspids peber
          • Trin 5 af 11

            Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.

            • 4 skiver bacon
          • Trin 6 af 11

            Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

          • Trin 7 af 11

            Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.

          • Trin 8 af 11

            Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

            • 2 tomater
          • Trin 9 af 11

            Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 10 stilke purløg
          • Trin 10 af 11

            Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 11 af 11

            Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 æg
              • 2 dl mælk
              • 2 knivspids salt
              • 2 knivspids peber
              • 4 skiver bacon
              • 2 tomater
              • 10 stilke purløg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem skål
              • 1 piskeris
              • 1 decilitermål
              • 1 stegepande
              • Køkkenrulle
              • 1 rent viskestykke
              • 1 paletkniv
              • 1 balje
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
              4. Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.
              5. Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.
              6. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
              7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.
              8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
              9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 775 kJ / 185 kcal
                • Protein: 30 %
                • Kulhydrat: 11 %
                • Fedt: 59 %
                • Heraf mættet fedt 3,9g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 æg
                • 3 dl mælk
                • 3 knivspids salt
                • 3 knivspids peber
                • 6 skiver bacon
                • 3 tomater
                • 15 stilke purløg

                 

              • Trin 3 af 11

                Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                • 6 æg
              • Trin 4 af 11

                Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.

                • 3 dl mælk
                • 3 knivspids salt
                • 3 knivspids peber
              • Trin 5 af 11

                Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.

                • 6 skiver bacon
              • Trin 6 af 11

                Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

              • Trin 7 af 11

                Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.

              • Trin 8 af 11

                Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

                • 3 tomater
              • Trin 9 af 11

                Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 15 stilke purløg
              • Trin 10 af 11

                Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 11 af 11

                Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 æg
                  • 3 dl mælk
                  • 3 knivspids salt
                  • 3 knivspids peber
                  • 6 skiver bacon
                  • 3 tomater
                  • 15 stilke purløg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stegepande
                  • Køkkenrulle
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 paletkniv
                  • 1 balje
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                  4. Kom mælk, salt og peber i skålen, og pisk æggemassen sammen.
                  5. Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg baconskiverne sprøde.
                  6. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
                  7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i den cirka 10 minutter, til æggen er næsten stivnet. Tag stegepanden væk fra varmen.
                  8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
                  9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Lad purløget dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.