Æggekage

Æggekage

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 775 kJ / 185 kcal
        • Protein: 30 %
        • Kulhydrat: 11 %
        • Fedt: 59 %
        • Heraf mættet fedt 3,9g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienser af.

        • 2 æg
        • 1 dl mælk
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 skiver bacon
        • 1 tomat
        • 5 stilke purløg
      • Trin 3 af 11

        Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

        • 2 æg
      • Trin 4 af 11

        Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

        • 1 dl mælk
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 5 af 11

        Læg baconskiverne på en stegepande.

        • 2 skiver bacon
      • Trin 6 af 11

        Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

      • Trin 7 af 11

        Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

      • Trin 8 af 11

        Skyl tomaten, og skær den i skiver.

        • 1 tomat
      • Trin 9 af 11

        Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 5 stilke purløg
      • Trin 10 af 11

        Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

      • Trin 11 af 11

        Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 æg
          • 1 dl mælk
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 skiver bacon
          • 1 tomat
          • 5 stilke purløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 1 piskeris
          • 1 decilitermål
          • 1 stegepande
          • Køkkenrulle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 paletkniv
          • 1 balje
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienser af.
          3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
          4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
          5. Læg baconskiverne på en stegepande.
          6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
          7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
          8. Skyl tomaten, og skær den i skiver.
          9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
          11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 775 kJ / 185 kcal
            • Protein: 30 %
            • Kulhydrat: 11 %
            • Fedt: 59 %
            • Heraf mættet fedt 3,9g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 11

            Mål alle ingredienser af.

            • 4 æg
            • 2 dl mælk
            • 2 knivspids salt
            • 2 knivspids peber
            • 4 skiver bacon
            • 2 tomater
            • 10 stilke purløg
          • Trin 3 af 11

            Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

            • 4 æg
          • Trin 4 af 11

            Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

            • 2 dl mælk
            • 2 knivspids salt
            • 2 knivspids peber
          • Trin 5 af 11

            Læg baconskiverne på en stegepande.

            • 4 skiver bacon
          • Trin 6 af 11

            Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

          • Trin 7 af 11

            Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

          • Trin 8 af 11

            Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

            • 2 tomater
          • Trin 9 af 11

            Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 10 stilke purløg
          • Trin 10 af 11

            Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

          • Trin 11 af 11

            Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 æg
              • 2 dl mælk
              • 2 knivspids salt
              • 2 knivspids peber
              • 4 skiver bacon
              • 2 tomater
              • 10 stilke purløg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem skål
              • 1 piskeris
              • 1 decilitermål
              • 1 stegepande
              • Køkkenrulle
              • 1 rent viskestykke
              • 1 paletkniv
              • 1 balje
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienser af.
              3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
              4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
              5. Læg baconskiverne på en stegepande.
              6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
              7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
              8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
              9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
              11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 775 kJ / 185 kcal
                • Protein: 30 %
                • Kulhydrat: 11 %
                • Fedt: 59 %
                • Heraf mættet fedt 3,9g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienser af.

                • 6 æg
                • 3 dl mælk
                • 3 knivspids salt
                • 3 knivspids peber
                • 6 skiver bacon
                • 3 tomater
                • 15 stilke purløg

                 

              • Trin 3 af 11

                Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                • 6 æg
              • Trin 4 af 11

                Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.

                • 3 dl mælk
                • 3 knivspids salt
                • 3 knivspids peber
              • Trin 5 af 11

                Læg baconskiverne på en stegepande.

                • 6 skiver bacon
              • Trin 6 af 11

                Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.

              • Trin 7 af 11

                Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.

              • Trin 8 af 11

                Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

                • 3 tomater
              • Trin 9 af 11

                Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 15 stilke purløg
              • Trin 10 af 11

                Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.

              • Trin 11 af 11

                Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis det skal være nemt og samtidig smage godt, så er æggekage et godt valg. Server med ristet rugbrød - mums!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 æg
                  • 3 dl mælk
                  • 3 knivspids salt
                  • 3 knivspids peber
                  • 6 skiver bacon
                  • 3 tomater
                  • 15 stilke purløg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stegepande
                  • Køkkenrulle
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 paletkniv
                  • 1 balje
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienser af.
                  3. Slå æggene ud i en skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                  4. Kom mælk, salt, peber i skålen. Pisk det godt sammen.
                  5. Læg baconskiverne på en stegepande.
                  6. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Tag baconskiverne af stegepanden. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
                  7. Skru ned for varmen, og hæld æggemassen på stegepanden. Steg i cirka 10 minutter, indtil æggekagen er næsten stivnet.
                  8. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
                  9. Kom koldt vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Lad purløg dryppe af på et viskestykke. Hak purløget fint.
                  11. Kom bacon, tomat og purløg på æggekagen.