Æbler med gelé

Æbler med gelé

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 790 kJ / 189 kcal
        • Kulhydrat: 99 %
        • Fedt: 1 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        • 1 æble
        • ¼ citron
        • ¼ l. vand
        • ½ dl. sukker
        • ¼ knivspids vaniljepulver 
        • 2 spsk. ribsgelé

         

      • Trin 3 af 7

        Skyl og skræl æblet. Halver det og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblet. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.

        • 1 æble

         

      • Trin 4 af 7

        Pres saften fra ¼ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.

        • ¼ citron
      • Trin 5 af 7

        Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.

        • ¼ l. vand
        • ½ dl. sukker
        • ¼ knivspids vaniljepulver 

         

      • Trin 6 af 7

        Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.

      • Trin 7 af 7

        Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.

        • 2 spsk. ribsgelé

         

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          • 1 æble
          • ¼ citron
          • ¼ l. vand
          • ½ dl. sukker
          • ¼ knivspids vaniljepulver 
          • 2 spsk. ribsgelé

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 citruspresser
          • 1 mellemstor gryde med låg
          • 1 tallerken

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl og skræl æblet. Halver det og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblet. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.
          4. Pres saften fra ¼ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.
          5. Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.
          6. Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.
          7. Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 790 kJ / 189 kcal
            • Kulhydrat: 99 %
            • Fedt: 1 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            • 2 æbler
            • ¼ citron
            • ½ l. vand
            • 1 dl. sukker
            • ½ knivspids vaniljepulver 
            • 4 spsk. ribsgelé

             

          • Trin 3 af 7

            Skyl og skræl æblerne. Halver dem og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblerne. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.

            • 2 æbler

             

          • Trin 4 af 7

            Pres saften fra ¼ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.

            • ¼ citron

             

          • Trin 5 af 7

            Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.

            • ½ l. vand
            • 1 dl. sukker
            • ½ knivspids vaniljepulver 

             

             

             

          • Trin 6 af 7

            Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.

          • Trin 7 af 7

            Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.

            • 4 spsk. ribsgele

             

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              • 2 æbler
              • ¼ citron
              • ½ l. vand
              • 1 dl. sukker
              • ½ knivspids vaniljepulver 
              • 4 spsk. ribsgelé

               

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 citruspresser
              • 1 mellemstor gryde med låg
              • 1 tallerken

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl og skræl æblerne. Halver dem og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblerne. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.
              4. Pres saften fra ¼ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.
              5. Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.
              6. Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.
              7. Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 790 kJ / 189 kcal
                • Kulhydrat: 99 %
                • Fedt: 1 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                • 3 æbler
                • ½ citron
                • 1 l. vand
                • 2 dl. sukker
                • 1 knivspids vaniljepulver
                • 6 spsk. ribsgelé

                 

              • Trin 3 af 7

                Skyl og skræl æblerne. Halver dem og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblerne. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.

                • 3 æbler

                 

              • Trin 4 af 7

                Pres saften fra ½ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.

                • ½ citron

                 

              • Trin 5 af 7

                Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.

                • 1 l. vand
                • 2 dl. sukker
                • 1 knivspids vaniljepulver

                 

              • Trin 6 af 7

                Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.

              • Trin 7 af 7

                Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.

                • 6 spsk. ribsgelé

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                For nogle år siden, kunne man ikke tage til fest i forsamlingshuset og få serveret steg uden, at der blev serveret æbler med gelé til. Vi har glemt den lidt, den her gamle ret, som fuldender måltidet med steg, kartofler og sovs med sin søde smag og sjove udseende.

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  • 3 æbler
                  • ½ citron
                  • 1 l. vand
                  • 2 dl. sukker
                  • 1 knivspids vaniljepulver
                  • 6 spsk. ribsgelé

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 citruspresser
                  • 1 mellemstor gryde med låg
                  • 1 tallerken

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl og skræl æblerne. Halver dem og fjern kernehuset, så du har en lille fordybning i æblerne. Det kan du nemt gøre med den spidse ende af din skrællekniv. Ellers brug en lille skarp kniv.
                  4. Pres saften fra ½ citron. Kom saften op i en mellemstor gryde. Klik på videoen og se, hvordan, du presser saft fra citron.
                  5. Kom vand, sukker, vaniljepulver og æbler op i gryden.
                  6. Varm det op ved middel varme, indtil det koger. Lad det koge i 5 minutter. Rør hele tiden en lille smule i det, så det ikke brænder på.
                  7. Tag så æblerne op af sukkerlagen, kom dem på en tallerken, og kom en spiseske ribsgele i hver af fordybningerne på æblerne.