Æbleflæsk

Æbleflæsk

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1807 kJ / 432 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 51 %
        • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        Ingredienser

        • 150 g. flæsk i skiver eller bacon
        • 3 æbler
        • 1 løg
        • 1 knivspids sukker
        • ½ knivspids peber
        • 2 skiver rugbrød
        • Smør
      • Trin 3 af 8

        Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.

        • 150 g. flæsk i skiver eller bacon

         

      • Trin 4 af 8

        Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.

        • 3 æbler
      • Trin 5 af 8

        Pil løgene. Skær det i tynde både.

        • 1 løg
      • Trin 6 af 8

        Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 spiseske fedtstof tilbage.

      • Trin 7 af 8

        Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1/8 tsk. sukker
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 8

        Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.

        • 2 skiver rugbrød
        • Smør
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. flæsk i skiver eller bacon
          • 3 æbler
          • 1 løg
          • 1 knivspids sukker
          • ½ knivspids peber
          • 2 skiver rugbrød
          • Smør

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.
          4. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.
          5. Pil løgene. Skær det i tynde både.
          6. Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 spiseske fedtstof tilbage.
          7. Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          8. Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1807 kJ / 432 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 55 %
            • Fedt: 51 %
            • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            • 300 g. flæsk i skiver eller bacon
            • 6 æbler
            • 2 løg
            • ¼ tsk. sukker
            • 1 knivspids peber
            • 4 skv. rugbrød
            • Smør

             

          • Trin 3 af 8

            Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.

            • 300 g. flæsk i skiver eller bacon

             

          • Trin 4 af 8

            Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.

            • 6 æbler

             

          • Trin 5 af 8

            Pil løgene. Skær det i tynde både.

            • 2 løg

             

          • Trin 6 af 8

            Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 spiseske fedtstof tilbage.

          • Trin 7 af 8

            Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ¼ tsk. sukker
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 8 af 8

            Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.

            • 4 skv. rugbrød
            • Smør

             

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 300 g. flæsk i skiver eller bacon
              • 6 æbler
              • 2 løg
              • ¼ tsk. sukker
              • 1 knivspids peber
              • 4 skv. rugbrød
              • Smør

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.
              4. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.
              5. Pil løgene. Skær det i tynde både.
              6. Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 spiseske fedtstof tilbage.
              7. Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              8. Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1807 kJ / 432 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 55 %
                • Fedt: 51 %
                • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 450 g. flæsk i skiver eller bacon
                • 9 æbler
                • 3 løg
                • ½ tsk. sukker
                • 1 ½ knivspids peber
                • 6 skiver rugbrød
                • Smør
              • Trin 3 af 8

                Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.

                • 450 g. flæsk i skiver eller bacon
              • Trin 4 af 8

                Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.

                • 9 æbler
              • Trin 5 af 8

                Pil løgene. Skær det i tynde både.

                • 3 løg

                 

              • Trin 6 af 8

                Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 ½ spiseske fedtstof tilbage.

              • Trin 7 af 8

                Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ½ tsk. sukker
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 8 af 8

                Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.

                • 6 skiver rugbrød
                • Smør
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En gammel dansk klassiker, som du bliver nødt til at prøve en dag. Bare for at kunne sige til dine bedsteforældre, at du har smagt æbleflæsk. Det giver point i bogen ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 450 g. flæsk i skiver eller bacon
                  • 9 æbler
                  • 3 løg
                  • ½ tsk. sukker
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 6 skiver rugbrød
                  • Smør

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom flæsk eller bacon på en kold stegepande. Tænd på middel varme, og steg flæsk eller bacon, til det er sprødt. Bacon skal ikke stege så længe som flæsk. Når det er færdigt, så kom det over på en tallerken. Gem stegepanden og stegefedtet.
                  4. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde både. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i både.
                  5. Pil løgene. Skær det i tynde både.
                  6. Hæld noget af fedtet fra stegepanden, så der er cirka 1 ½ spiseske fedtstof tilbage.
                  7. Steg æbler og løg i fedtet ved middel varme i cirka 2 minutter. Drys med sukker og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  8. Servér æbleflæsk med rugbrød og smør.