100% din ketchup
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 732 kJ / 174 kcal
- Protein: 4 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 39 %
- Heraf mættet fedt 0,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 2 ½ tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ æble
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- ½ dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. eddike
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 2 ½ tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ æble
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- ½ dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. eddike
- Trin 3 af 16
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- 2 ½ tomater
- Trin 4 af 16
Skyl peberfrugten og æblet.
- ½ rød peberfrugt
- ½ æble
- Trin 5 af 16
Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Trin 6 af 16
Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Trin 7 af 16
Pil hvidløget.
- ½ fed hvidløg
- Trin 8 af 16
Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Trin 9 af 16
Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- 1 spsk. olie
- Trin 10 af 16
Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 11 af 16
Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- ½ dl soltørrede tomater
- Trin 12 af 16
Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Trin 13 af 16
Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Trin 14 af 16
Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Trin 15 af 16
Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. eddike
- Trin 16 af 16
Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Du skal bruge
Ingredienser:
- 5 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- Skyl peberfrugten og æblet.
- Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Pil hvidløget.
- Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 732 kJ / 174 kcal
- Protein: 4 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 39 %
- Heraf mættet fedt 0,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 5 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 5 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
- Trin 3 af 16
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- 5 tomater
- Trin 4 af 16
Skyl peberfrugten og æblet.
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- Trin 5 af 16
Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Trin 6 af 16
Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Trin 7 af 16
Pil hvidløget.
- 1 fed hvidløg
- Trin 8 af 16
Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Trin 9 af 16
Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- 2 spsk. olie
- Trin 10 af 16
Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 11 af 16
Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- 1 dl soltørrede tomater
- Trin 12 af 16
Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Trin 13 af 16
Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Trin 14 af 16
Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Trin 15 af 16
Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
- Trin 16 af 16
Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Du skal bruge
Ingredienser:
- 5 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- Skyl peberfrugten og æblet.
- Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Pil hvidløget.
- Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 732 kJ / 174 kcal
- Protein: 4 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 39 %
- Heraf mættet fedt 0,6 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 7 ½ tomater
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ æble
- 1 ½ fed hvidløg
- 3 spsk. olie
- 1 ½ dl soltørrede tomater
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 6 spsk. sukker
- 3 spsk. eddike
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 7 ½ tomater
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ æble
- 1 ½ fed hvidløg
- 3 spsk. olie
- 1 ½ dl soltørrede tomater
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 6 spsk. sukker
- 3 spsk. eddike
- Trin 3 af 16
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- 7 ½ tomater
- Trin 4 af 16
Skyl peberfrugten og æblet.
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ æble
- Trin 5 af 16
Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Trin 6 af 16
Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Trin 7 af 16
Pil hvidløget.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 8 af 16
Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Trin 9 af 16
Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- 3 spsk. olie
- Trin 10 af 16
Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 11 af 16
Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- 1 ½ dl soltørrede tomater
- Trin 12 af 16
Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Trin 13 af 16
Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Trin 14 af 16
Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Trin 15 af 16
Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 6 spsk. sukker
- 3 spsk. eddike
- Trin 16 af 16
Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!
Du skal bruge
Ingredienser:
- 5 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dl soltørrede tomater
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. eddike
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 spiseskeer
- 1 mellem gryde
- 1 grydeske
- 1 grydelåg
- 1 stavblender
- 1 mellem skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
- Skyl peberfrugten og æblet.
- Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
- Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
- Pil hvidløget.
- Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
- Hæld olie i en gryde, og varm den op.
- Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
- Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
- Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
- Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
- Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
- Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
-