100% din ketchup

100% din ketchup

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 732 kJ / 174 kcal
        • Protein: 4 %
        • Kulhydrat: 57 %
        • Fedt: 39 %
        • Heraf mættet fedt 0,6 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 ½ tomater
        • ½ rød peberfrugt
        • ½ æble
        • ½ fed hvidløg
        • 1 spsk. olie
        • ½ dl soltørrede tomater
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • 2 spsk. sukker
        • 1 spsk. eddike
      • Trin 3 af 16

        Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.

        • 2 ½ tomater
      • Trin 4 af 16

        Skyl peberfrugten og æblet.

        • ½ rød peberfrugt
        • ½ æble
      • Trin 5 af 16

        Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.

      • Trin 6 af 16

        Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.

      • Trin 7 af 16

        Pil hvidløget.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 8 af 16

        Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.

      • Trin 9 af 16

        Hæld olie i en gryde, og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 10 af 16

        Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

      • Trin 11 af 16

        Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.

        • ½ dl soltørrede tomater
      • Trin 12 af 16

        Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.

      • Trin 13 af 16

        Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

      • Trin 14 af 16

        Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.

      • Trin 15 af 16

        Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • 2 spsk. sukker
        • 1 spsk. eddike
      • Trin 16 af 16

        Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

        Du skal bruge

          Ingredienser:

          • 5 tomater
          • 1 rød peberfrugt
          • 1 æble
          • 1 fed hvidløg
          • 2 spsk. olie
          • 1 dl soltørrede tomater
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • 4 spsk. sukker
          • 2 spsk. eddike

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 spiseskeer
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske
          • 1 grydelåg
          • 1 stavblender
          • 1 mellem skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
          4. Skyl peberfrugten og æblet.
          5. Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
          6. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
          7. Pil hvidløget.
          8. Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
          9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
          10. Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
          11. Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
          12. Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
          13. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
          14. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
          15. Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
          16. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 732 kJ / 174 kcal
            • Protein: 4 %
            • Kulhydrat: 57 %
            • Fedt: 39 %
            • Heraf mættet fedt 0,6 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • 5 tomater
            • 1 rød peberfrugt
            • 1 æble
            • 1 fed hvidløg
            • 2 spsk. olie
            • 1 dl soltørrede tomater
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 4 spsk. sukker
            • 2 spsk. eddike
          • Trin 3 af 16

            Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.

            • 5 tomater
          • Trin 4 af 16

            Skyl peberfrugten og æblet.

            • 1 rød peberfrugt
            • 1 æble
          • Trin 5 af 16

            Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.

          • Trin 6 af 16

            Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.

          • Trin 7 af 16

            Pil hvidløget.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 8 af 16

            Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.

          • Trin 9 af 16

            Hæld olie i en gryde, og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 10 af 16

            Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

          • Trin 11 af 16

            Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.

            • 1 dl soltørrede tomater
          • Trin 12 af 16

            Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.

          • Trin 13 af 16

            Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

          • Trin 14 af 16

            Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.

          • Trin 15 af 16

            Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.

            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 4 spsk. sukker
            • 2 spsk. eddike
          • Trin 16 af 16

            Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

            Du skal bruge

              Ingredienser:

              • 5 tomater
              • 1 rød peberfrugt
              • 1 æble
              • 1 fed hvidløg
              • 2 spsk. olie
              • 1 dl soltørrede tomater
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 4 spsk. sukker
              • 2 spsk. eddike

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 spiseskeer
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske
              • 1 grydelåg
              • 1 stavblender
              • 1 mellem skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
              4. Skyl peberfrugten og æblet.
              5. Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
              6. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
              7. Pil hvidløget.
              8. Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
              9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
              10. Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
              11. Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
              12. Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
              13. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
              14. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
              15. Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
              16. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 732 kJ / 174 kcal
                • Protein: 4 %
                • Kulhydrat: 57 %
                • Fedt: 39 %
                • Heraf mættet fedt 0,6 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                • 7 ½ tomater
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 1 ½ æble
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ dl soltørrede tomater
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 6 spsk. sukker
                • 3 spsk. eddike
              • Trin 3 af 16

                Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.

                • 7 ½ tomater
              • Trin 4 af 16

                Skyl peberfrugten og æblet.

                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 1 ½ æble
              • Trin 5 af 16

                Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.

              • Trin 6 af 16

                Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.

              • Trin 7 af 16

                Pil hvidløget.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 8 af 16

                Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.

              • Trin 9 af 16

                Hæld olie i en gryde, og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 10 af 16

                Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

              • Trin 11 af 16

                Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.

                • 1 ½ dl soltørrede tomater
              • Trin 12 af 16

                Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.

              • Trin 13 af 16

                Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

              • Trin 14 af 16

                Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.

              • Trin 15 af 16

                Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 6 spsk. sukker
                • 3 spsk. eddike
              • Trin 16 af 16

                Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Ville det ikke være lidt sejt at kunne lave din helt egen ketchup? Det kan du nu, bare følg opskriften her!

                Du skal bruge

                  Ingredienser:

                  • 5 tomater
                  • 1 rød peberfrugt
                  • 1 æble
                  • 1 fed hvidløg
                  • 2 spsk. olie
                  • 1 dl soltørrede tomater
                  • ¼ tsk. salt
                  • ¼ tsk. peber
                  • 4 spsk. sukker
                  • 2 spsk. eddike

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stavblender
                  • 1 mellem skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
                  4. Skyl peberfrugten og æblet.
                  5. Skær peberfrugten over på langs, og skrab kernerne ud.
                  6. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset fri.
                  7. Pil hvidløget.
                  8. Skær peberfrugt, æble og hvidløg i små tern.
                  9. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
                  10. Kom tomater, peberfrugt, æble og hvidløg i gryden. Svits i 1 minut, mens du rører rundt. Tryk på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
                  11. Kom de soltørrede tomater i gryden. Rør rundt.
                  12. Læg låg på gryden, og kog, til ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter.
                  13. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
                  14. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender.
                  15. Smag ketchuppen til med salt, peber, sukker og eddike.
                  16. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Vent med at spise ketchuppen, til den er blevet kold.